Рецепт економії світла від луцького винахідника. ВІДЕО

Рецепт економії світла від луцького винахідника. ВІДЕО
Луцький винахідник Сергій Іванов пропонує відмовитися від винаходу Томаса Едісона – ламп розжарювання – та повністю перейти на світлодіоди.

Він розробив цілий ряд освітлювальних приладів, які запатентував, - йдеться у сюжеті «ФАКТИ. ICTV».

За підрахунками Іванова, це вп’ятеро зекономить електроенергію. Ідею чоловік «виношував» п’ять років, а тепер намагається її реалізувати.

«Альтернативи світлодіодному освітленню немає в світі, тому розробили модельний типовий ряд світильників, ліхтарів та іншої продукції, яку можна було б безболісно модернізувати або використовувати як в господарстві, так і в побуті», - зазначив Сергій Іванов.

Лампи такого типу вже є на ринку, проте тільки для настрільних світильників. Іванов же пропонує значно ширший модельний ряд, зокрема і для вулиці.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дядько про китай не чув, яких тільки ламп на свілодіодах там не роблять!))
Відповісти
нахера тобі китай,коли в нас в країні можна зробити теж саме,дешевше, і не інвестувати кошти в їхню економіку,тільки якби ті олені,які сидять зверху допомогли все втілити в реальність,а не думали як собі кармани напхати!!!! Сергію респект!!!
Відповісти
Дядько все бачив, дядько вчений і 5 років тому, показавши в Києві на міжнародній електротехнічній виставці 70 видів нової, на той час продукції, дав поштовх для того ж Китаю на копіювання...Нашаль інтелектуальний захист в україні та світі не працює, на рівні малого та середнього бізнесу...
Відповісти