Замість танків – «ломаччя»: комбат 14 бригади не прийняв «президентську» техніку

Замість танків – «ломаччя»: комбат 14 бригади не прийняв «президентську» техніку
Командир танкового батальйону 14-ої (51-ої) бригади, підполковник Валерій Дуріхін відмовився прийняти декілька десятків танків із, нібито, ремонту попри тиск генерала та старших офіцерів.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив волинський волонтер Консянтин Зінкевич.

«Гарно Президент пороздавав військову техніку, що було висвітлено у мас-медіа. І військові радісно її отримали. Я не буду переповідати, які вади у машин (враги читают), але у кращому випадку вони годились би бути у ролі с/г трактора. «Рука» бронетанкового завода відчувалась лише у свіжій фарбі, яка була покладена на вологий танк. Тому і злазить при дотику», - пише волонтер.

За словами Констянтина Зінкевича, керівництво бронетанкового заводу готове підписати угоду з Міноборони та виконати усі роботи.

« А танкісти 51-ї у машини, які швидко можуть стати їхніми трунами, не сядуть. Між іншим, танковий батальйон 51-ї бригади на останніх навчаннях (до війни) став найкращим танковим батальйоном Збройних Сил України!» - зазначив Зінкевич.

«А тим часом правильно спорядити танковий батальйон 14-ї бригади нам дуже допомагає українська діаспора у Канаді. Після кевларових балаклав та балістичних окулярів ESS від Constantine Yastreb надійшли вогнетривкі комбінезони танкіста і тактичні рукавиці НА ЦІЛУ РОТУ. Дуже вам дякуємо, заокеанські друзі!!!» - підкреслив волинський волонтер.

«Ну, а на радіостанції, термобілизну, та теплий одяг ми зможемо витрачати гроші із цих рахунків, якщо ви усі у цьому допоможете:

Картка Приватбанку на ім'я ПАНАСЮКА Олексія – 4731 2171 0884 8209

рахунок у Польщі (Euro, $):

Bank Zachodni WBK S.A. (BZWBK) Mykola Svystun, rach. 25 1500 1807 1118 0008 8636 0000

(IBAN) PL 25 1500 1807 1118 0008 8636 0000, (BIC) KRDBPLPW», - додав Зінкевич.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наш президент здатний лише на гучні, але пустопорожні, і що особливо характерно, часто просто маразматичні заяви в масмедіа. Одна з останніх - роздача військової техніки: ну як це може президент країни роздавати техніку, яка має системно і регулярно вироблятися а бо закуповуватися за кордоном і поставлятися на регулярній основі у війська. Порох добре вміє лише дерибанити бюджет і красти державні гроші разом зі своєю Гонтарєвою шляхом "рефінансування" банків через відкати, нарощуючи капітал свого банку. Порох - це великае зло для України.
Відповісти
Під Житомиром теж "відмінні" МТЛБ передали, ситуація ідентична.
Відповісти
Це вже страшно.
Відповісти
А чому ніхто не пише, що хлопці у вітчизняній формі, досить зручній і теплій? В десятки разів краща, ніж та, яку на строковій службі видавали і не поступається німецькій "гумі". Багато негативу... А МТ-ЛБ прийняли і на мою думку, вони кращі ніж автобуси, які були в батальйону ТРО "ВОЛИНЬ".
Відповісти
Форма дійсно єдина радість, але до нім. гуми їй ще далеко ( холоднувата, плавиться). На тему "краще ніж автобуси" - автобуси краще ніж самокати, давайте і за 1 БТрО порадіємо як добре, що їм автобуси видали для оборони Волинської області (надіюся вловили весь мій сарказм).
Відповісти
Що до форми,то її видають далеко не всім.Тим,кому треба для тієї ж "показухи",хто наближений до штабу, старшини і т.д. Не віриш, сьогодні прибуваю в Київ маріупольським. Можеш зустріти.А взагалі то,і той одяг що є,в основному- від волонтерів.
Відповісти
Ти дурень старий! Спи вже... Ти бачив ту форму вітчизняну, ти її носив,??? За три дні зношується. Я розумію, що ти великий поклонник регіоналів і Єремеєва у тому числі, котрі, привезли "форму" на 3 дні", щоб засвітитися..
Відповісти
А форма видавалася дійсно тільки, щоб перед Порохом покрасуватися. Тим хто на момент передачі техніки був у відпустці, госпіталі, відрядженні (загалом не був на передачі техніки) тієї форми не видали і не видадуть, а служити їм як і решті 14 бригади в чомусь треба.
Відповісти
Складається враження,що нас просто винищують.
Відповісти
Люди про що ви тут говорите, яка нах... форма(вибачте за не стриманість) вам ясно написано, що вручені "з помпою" "прекрасно відремонтовані і модернізовані танки" годяться лише для такого роду бутафорських прилюдій, а не виконання військових завдань. До прочитання даної статті мені вже про це розповідали, що на заводі в Житомирі до виступу Пороха було готово лише 20 танків проте за контрактом мали підготувати 40, ось вони їх покрасили як небуть, і навіть гармати (як розповідав знайомий) ледь прихватили зваркою щоб не відвалились. Проте я йому не вірив, бумав як так все таки це ж президент і він би не мусив допускати, щоб таке трапилось, оскільки від цього залежиль життя наших солдатів. Проте тепер розумію, що це була "гірка правда" бо наші чмо чинуші чи то не хочуть визнавати своєї не компитентності, чи то привикли, що потрібно постійно прогинатись і не готові були признатись чесно, що готова на даний момент лише половина замовлення, чи банально свідомо це робили, що б "побільше вкрасти", але все таки я схиляюсь до думки, що там це все в комплексі......
А даному командиру велике дякую за те, що "не прогнувся" і відмовився підписуватися за труни на гусеницях.
Також дякую Волиньпост яке висвітило дану проблему, адже з таким "недбальством" можна тільки так і боротись, щоб проце знало як омога більше людей.
P.S. А що до нової форми то це теж добре але без броні вона на жаль не врятує.....
Відповісти
Винищуємо ми самі себе, в тому числі такими статтями . Вороги ж читають?
Відповісти
попадеш в армію, будеш розказувати без патронів про те що вороги читають. добре на дивані розповідати про ворогів
Відповісти
правильна думка... стаття взагалі як самореклама із розрахунковим обліком наприкінці...
Відповісти
в наступний раз президент привезе списи, луки і стріли...
Відповісти
Останні новини
Замість танків – «ломаччя»: комбат 14 бригади не прийняв «президентську» техніку
08 січень, 2015, 18:00