На Волині «паралізували» центр зайнятості

На Волині «паралізували» центр зайнятості
Через те, що Держказначейство затримує гроші, які Волинський обласний центр зайнятості заплатив у грудні 2014 року за електроенергію, «біржі праці» у районах Волині відключають від світла. Це фактично паралізує їх роботу.

Про це розповіла ВолиньPost керівник обласного центру зайнятості Раїса Кучмук у четвер, 15 січня.

За її словами, йдеться про 3,8 тисяч гривень, які затримали у Держказначействі. Через це рожищенський районний центр зайнятості вже відключили від електроенергії. Також «погрожують» це зробити у Маневичах та Камені-Каширському.

Раїса Кучмук до прикладу каже, що зараз із рожищенського сирзаводу звільняються близько 100 працівників та хочуть стати на "біржу праці". Натомість через знеструмлення центру їх не можуть зареєструвати.

Також вона нагадала про майбутнє скорочення на 20% штату органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

«Вони ж всі підуть до нас», - каже Раїса Кучмук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мій виступ розпочався словами, що завдання служби зайнятості - чимшвидше перетворити пошукачів роботи в платників податків
Відповісти
А я маючи 2 голови взагалi не знаю, чому мої випускники не можуть працевлаштуватись, а до Раї йдуть. Знаю тiльки, як чужими iменами пiдписуватись.
Відповісти
ці центри зайнятості не тільки відключити від електроенергії,а взагалі закрити. Це яка економія в державі.Вони нікого не працевлаштовують.Люди, які самі знаходять роботу в підприємця чи в організації ідуть через центр зхайнятості оформляється. Де ж правда, що вони знайшли роботу. Рая добре нажилась в центрі зайнятості разом з чоловіком, який будував в областіцентри зайнятості. Де люстрація Кучмук.
Відповісти