Аварія на Волині: загинула жінка-водій. ФОТО

Аварія на Волині: загинула жінка-водій. ФОТО
За попередніми даними, водій легковика виїхала на смугу зустрічного руху і зіткнулася із вантажівкою.

Автопригода трапилася у суботу, 17 січня, о 8:15 на автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне неподалік села Всеволодівка Луцького району, - повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

55-річна жителька Нововолинська, керуючи автомобілем Mitsubishi Colt, не впоралась із керуванням, виїхала на зустрічну смугу і зіткнулась із вантажним автомобілем Mercedes Sprinter під керуванням 51-річного жителя Луцька.

Внаслідок ДТП жінка-водій від отриманих травм загинула на місці події, пасажири автомобіля Mitsubishi Colt, жителі Володимир-Волинського району, із тілесними ушкодженнями госпіталізовані в Луцьку міську клінічну лікарню.

За фактом ДТП розпочали кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування, під час якого встановлять усі обставини автопригоди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: аварія, ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото треба зробити дороги нормальні і посипати хоч чимось щоб дорога була в нормальному стані,а люди померали і страждали.
Відповісти
Точно!
Відповісти
А чим вам ця дорога не подобається!!?7Ямок немає вибоїн також а про посипання це що жарт.Навіть на фото видно,що дорога не замерзла а тимбільше в 7,30 вже було +2 градус так що сипати на дорогу піску і не треба було.
Відповісти
дорога слизька і навіть дуже...вранці було -1 а не +2.
Відповісти
Не пишіть того чого не знаєте.
Відповісти
взагаліто "патріоте" кожен водій і кожна дитина знає що дороги в нас найгірші
Відповісти
ожеледь на дорозі була шаленою! їхав у цей час, а дорожніки вчора і сьогодні дорогу не посипали, на авось вже о 10 годині розтане. Облавтодор до суду!,,,,,,!
Відповісти
Патріот ти сліпий ідіот!!!Дорога ужасна,яма на ямі,хіба що ти їздиш на танку,і слизько було!!!облавтодор робіть дороги!!!
Відповісти
в 8:30 там проїздав, помалу їхати можна було. А там була швидкість і не мала.
Відповісти
пишу,бо не можу стриматись:1- патрiот - свiй патрiотизм демонструй в ато, 2-стан доріг в нашій країні особливо обговорювати не потрібно, 3- на дорозі в 10 год. був страшний льод вам на фото не видно а самі ж ті, що фотографували просто ковзализь по дорозі, за 800 метрій ще одна машина злетіла з дороги біля 10год. Мені здається, що якби за це понесли покарання відповідні служби це було б дуже добре. А вони виїнали посипати в 11 год... До речі, написано, що відкрито справу про порушення правил безпеки???? а хто порушив??? ДОРОЖНЯ СЛУЖБА. Нагадую загинула жінка! Ми всі сумуємо! Вона дуже хороша і позитивна людина, це підтверджують співчуття її колег і знайомих на інших сайтах. І ще хвилюємось, що б було все добре з пасажирами.
Відповісти
Для "патріотів", які не в АТО- дорога була дуже слизька!!! на фото це не мокро, а блистить лід, і навіть в 10-30 там був абсолютний лід і тільки тоді поїхали посипати!!! А +2 може десь і було в ліжку, але не навулиціі не в Луцьку!!!
Відповісти
Останні новини
Аварія на Волині: загинула жінка-водій. ФОТО
17 січень, 2015, 12:28