Нардеп з Волині пояснив, чому не голосував за Держбюджет. ВІДЕО

Нардеп з Волині пояснив, чому не голосував за Держбюджет. ВІДЕО
Ігор Єремеєв висловив спільну позицію фракції «Воля народу» щодо врахування до правок Держбюджету розроблених групою соціальних законопроектів.

Про це він зазначив під час виступу у Верховні Раді 10 лютого.

"Ми принципово не голосувала за антилюдський Держбюджет, який був проштовхнутий Урядом з порушенням всіх норм та процедур. Для того, щоб його прийняв Парламент, Уряд обіцяв відкорегувати норми, які стосуються соціального забезпечення громадян", - зазначив нардеп під час виступу.

Також він зауважує, що Уряд звернувся до Верховної Ради із пропозицією провести позачергове засідання, щоб прийняти обіцяні бюджетні зміни.

"Отже, наша група звернула увагу Парламенту та Уряду на ті соціальні законопроекти, які ми відстоюємо. Вони здатні змінити ситуацію й хоча б частково покращити становище найбільш незахищених громадян та спростити бюрократичні процедури. Мова йде про ті категорії людей, які вже на межі виживанні – це пенсіонери, малозабезпечені, багатодітні родини, матері-героїні", - зазначив Ігор Єремеєв.

За словами нардепа, «Воля народу» наполягає відновити право жінок на призначення пенсії за віком у 55 років (проект закону номер 1031-2), спростити надання допомоги малозабезпеченим сім’ям і надати їм додаткові гарантії захисту (зареєструвано відповідний проект закону номер 1302), гарантувати виплати одноразової допомоги матерям-героїням, а також запровадити чіткі строки розгляду документів і вручення державних нагород (номер 2043).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Нардеп з Волині пояснив, чому не голосував за Держбюджет. ВІДЕО
10 лютий, 2015, 12:25