Неподалік центру Луцька хочуть побудувати новий навчальний заклад. ФОТО

Неподалік центру Луцька хочуть побудувати новий навчальний заклад. ФОТО
У Луцьку на вулиці Огієнка, біля історичного факультету СНУ імені Лесі Українки, планують побудувати новий навчальний заклад, на території якого також зведуть студентські гуртожитки.

На території будівництва 12 лютого працівники будівельного приватного підприємства «ВВС», розчищали будівельний майданчик від бур'яну, кущів та інших насаджень.

У паспорті об'єкта вказано, що замовником будівництва є Вища школа «Луцький гуманітарний університет», а його керівником є Андрій Журавльов - ректор вишу.

Представник генпідрядника будівництва Михайло Якимюк зазначив, що на сьогодні проводяться підготовчі роботи. Будівельний майданчик очищають від дерев, зілля і встановлюють тимчасову огорожу.

«Наступного тижня ми будемо розпочинати рити котлован, після чого ми заллємо фундамент, який простоїть близько двох місяців. Планується, що в одному приміщенні на нижніх поверхах буде навчальний корпус, а на вищих - житлові кімнати. Будівництво плануємо завершити у грудні 2016 року, але це за умови стабільного фінансування», - зазначив Якимюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: без коментарів
Проводиться журналістське розслідування!
Відповісти
Останні новини
Неподалік центру Луцька хочуть побудувати новий навчальний заклад. ФОТО
12 лютий, 2015, 17:27