З березня електроенергія для населення може подорожчати на 40%

З березня електроенергія для населення може подорожчати на 40%
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП), 24 лютого переглядатиме тарифи на електроенергію для населення.

Про це у четвер, 19 лютого, повідомлила прес-служба відомства, - пише Укрінформ.

«24 лютого 2015 року о 10:00 відбудеться засідання Комісії у формі відкритого слухання за адресою: м. Київ, вул. Смоленська, 19, кім. 123 (конференц-зал)... Питання порядку денного: про прийняття постанови НКРЕКП «Про встановлення тарифів на електроенергію, що відпускається населенню» та про прийняття постанови НКРЕКП «Про внесення зміни до Порядку застосування тарифів на електроенергію», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що тарифи на електроенергію для населення востаннє переглядалися 1 червня 2014 року. Тоді вони підвищилися від 10 до 40%, в залежності від обсягів споживання.

Домовленості ж з Міжнародним валютним фондом (МВФ) передбачають зростання тарифів на електроенергію для населення на 40% з березня 2015 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво а ще ще не здорожчало в нашій державі?мабуть,все
Відповісти
Для чого такі домовленості з МВФ, щоб українських людей поставити на коліна???Нехай європейці попробують вижити в таких умовах самі.Мало того що це кредит який прийдеться повертати, то ще й такі умови диктують.Це в нас така незалежність???? Такої залежності як зараз спокон віку не було.
Відповісти
В Донбассе электроэнергия и газ для населения бесплатные. Оплачивает государство Новороссия :) Хехе. Потому что МВФ послали на три буквы. Несмотря на войну
Відповісти
Скоро ту всю наволоч зажирілу повиносять із Києва. Люди, скільки ви ще будете терпіти?
Відповісти
"Супер буде" і ще газ піднімуть і яцікаво чи вистачить людям сили і дальше терпіти!?чого добились, цін європейскіх а зарплат українських?!радуйтесь европє
Відповісти