Прокурор Волині звільнився після журналістського розслідування щодо нього

Прокурор Волині звільнився після журналістського розслідування щодо нього
Прокурор Волинської області Вадим Максимов звільнився після оприлюднення результатів журналістського розслідування.

За повідомленням прес-секретаря прокурора Волинської області Наталії Мурахевич, Максимов написав заяву за власним бажанням без пояснень, - пише Радіо Свобода.

Раніше портал «Четверта влада» опублікував журналістське розслідування, в якому йшлося про дорогі машини та нерухомість, а також майже 7 мільйонів гривень на банківських рахунках, походження яких прокурор не пояснив.

Аналогічні претензії громадські активісти та представники Люстраційного комітету Рівненщини висувають до прокурора Рівненської області Сергія Кубрака.

Упродовж дев’яти місяців Сергій Кубрак у відповідь на запити журналістів щодо походження його дорогого позашляховика Audi Q7 звинувачував представників ЗМІ в необ’єктивності та «виконанні замовлення».

18 лютого Голова Антикорупційного комітету Верховної Ради Єгор Соболєв оприлюднив депутатське звернення до Генерального прокурора України Віктора Шокіна з проханням перевірити обґрунтованість підозр щодо прокурорів Рівненської та Волинської областей у законності отримання доходів у великих розмірах під час їхнього перебування на попередніх державних посадах.

Нагадаємо, прокурор Волинської області заявив, що готовий піти у відставку 15 березня 2015 року, якщо на Волині не буде "реальних змін", які вимагає громадськість і революційні середовища.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Журналістам лайк!
Відповісти
Який хворобливий висновок. Журналістське розслідування опубліковане ще у серпні, походження коштів обгрунтовані при прийомі на роботу і проходженні спецперевірки. А звільнився прокурор скоріш тому, що з таким патологічним суспільним невдоволенням всім і всіма немає чому тратити власні сили та час для праці у благо тим, які того блага не варті.
Відповісти
на хвіст солі йому насипите, дуже важко таке усвідомлювати, але він вас бачив десь, точні вертів, гроші в нього не заберуть, в тюрму його не посадять, а народу хліба і зрєліщ завжди буде мало, нам же потрібно про щось говорити.
Відповісти