Волинського депутата оштрафували, бо приховав власні статки

Волинського депутата оштрафували, бо приховав власні статки
На Волині депутата Веселівської сільської ради оштрафували на 170 гривень за те, що не подав декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру.

Про це повідомили в прес-службі УМВС у Волинській області.

Співробітники управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України у Волинській області за матеріалами луцького райвідділу міліції склали адмінпротокол відносно волинянина, який, будучи депутатом Веселівської сільської ради, в порушення вимог ч. 1 ст. 12 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», не подав декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру. таким чином він скоїв адміністративне корупційне правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 1 ст. 172-6 КУпАП.

Матеріали адміністративної справи відносно обранця громади направлено на розгляд до Луцького міськрайонного суду. У результаті чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу в сумі 170 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ось так роблять показники в боротьбі з корупцією.
Відповісти
Правильно! Саме в сільрадах в нас засіли найбільші корупціонери! Але наша міліція ночами не досипає. Всі ресурси кидає на пошук таких резонансних злочинів. + 170 грн до бюджету....
Відповісти
ото покарали!!!!!! Аж 170 гривень.Вміють працювати і смішити людей.
Відповісти
Молодці,правоохоронці не щадно борються з корупціонерами!Чим наносять "не изгладимый урон" 170 грн. штрафу,хто після цього буде нарушати закон?!Просто КВН якійсь!
Відповісти
Хаааах...!!!!класна протидія корупції!!! За ст. 152 купап мін. Штраф -340грн.- це благоу стрій!!!! в мене немає слів... з такою протидією корупції будем жити,як в Сомалі(((((

Відповісти
Не мялівцю визначає покарання і суму штрафу, а суд.
Відповісти
Останні новини
Волинського депутата оштрафували, бо приховав власні статки
28 лютий, 2015, 14:29