Як у Луцьку билися під «лісовим» управлінням. ФОТО. ВІДЕО

Як у Луцьку билися під «лісовим» управлінням. ФОТО. ВІДЕО
Громадські активісти оголосили акцію протесту біля приміщення Волинського обласного управління лісових та мисливських ресурсів проти політики нинішнього керівництва.

Акція відбувалася у п’ятницю, 6 березня.

Проте на неї у підсумку прийшли більше прихильників нинішнього керівника Василя Мазурика.

Серед основних претензій, які висловив голова громадської ради при управлінні Петро Шишко Василю Мазурику: небажання змінювати старі кадри, зокрема свого звільняти свого заступника Сергія Шеремету, зменшення обсягів заготівлі лісу на 350 тисяч кубометрів, мала глибина переробки лісу, централізована закупівля палива і запчастин за завищеними цінами.

«Ділянки після рубки не прибираються, не заліснюються, в лісі повний хаос», - каже Шишко.

Також він запитав, чому не на роботі десятки лісників, які прийшли під управління «захищати» керівництво від революціонерів.

Натомість директор Ратнівського лісгоспу Микола Мельник відзначив, що лісники нібито приїхали на нараду.

Після виступу Шишка почалася словесна перепалка між активістами. Дійшло навіть до штовханини між Сергієм Мерчуком та невідомим активістом, який схопив його за руку.


Павло Данильчук відзначив, що представники ВО «Свобода», мовляв. Мобілізували своїх активістів, щоб перешкодити акції під управлінням та підтримати «свого» начальника управління Василя Мазурика. Зокрема у цьому він звинуватив начальника управління екології та природних ресурсів ОДА Олександра Самосика.

Самосик натомість не хотів віддавати мікрофон Данильчуку. Він зробив це лише тоді, коли очільник «Автомайдану України» Олег Бондарук нагадав, що мікрофон – його приватна власність та апелював до міліції.

Також жителі села Видерта на Камінь-Каширщині нагадали, що лісники нібито покривають крадіжки лісу у ДП «Камінь-Каширське лісове господарство».

Натомість начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Василь Мазурк розповів, що до розмови не готовий. Адже регламенту та питань не знав. Він запросив представників села Видерта та ДП «Камінь-Каширське лісове господарство» на переговори до себе в кабінет.

Ще Василь Мазурик засумнівався у тому, що Петро Шишко – легітимний голова громадської ради Петра Шишка.

Проте Шишко надав копію протоколу від 9 вересня 2014 року, де його обрали головою.

Також Мазурик відзначив, що зменшили кількість заготовленого лісу, бо саме стільки «дозволено лісозаготівлею». Він пообіцяв «за кожну копійку прозвітуватися перед громадою», але не під час мітингу.

Василь Мазурик також прокоментував кадрові рішення в управлінні. За його словами, звільняли лише тих посадовців, щодо яких надходили конкретні обґрунтовані вимоги звільнення. Зокрема підстав для звільнення Сергія Шеремети Мазурик не побачив.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 118
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якісь дивні підбори відео, де ж пряма мова Мазурика?
Відповісти
Мазурик позбирав своїх с..лизів щоб захищали його. ганьба - лісничі вже стали тітушками, їх як би...ло зганяють для масовки
Відповісти
ти морду завали!!!Василь Васильович нікого незбирав!!!лісники самі приїхали!!!а якшо ви хотіли допустити свого дибила то нічого вас не вийде
Відповісти
чому його захисники поводять себе як "тітушки"?
Відповісти
а немає мови Мазурика!! бо він нічого й не головорив по ділу
Відповісти
Мазурика мова є. вона дотепна, зв-язна між собою... Словом -- грамотний чоловік. Тільки от пряма мова Мазурика -- на другому сайті. Незалежному...
Відповісти
Сергій то ти????
Відповісти
а від кого цей сайт залежить,якщо не секрет???
Відповісти
Помітила, що Петро Шишко єдина людина, яка намагається щось змінити у тому корумпованому "лісі".
Відповісти
Шишко єдина людина??? А чому ж він говорить те, що ні в які ворота не клеїться? Слухаєш-дивишся -- і соромно стає -- до чого ми докотилися...
Відповісти
важливо, що людина говорить. Пан Шишко піднімає важливі питання, які крім нього ніхто не озвучує
Відповісти
"атавісти" більше нічим не зайняті? Данильчук не рахується - "він професіонал"...
Відповісти
Ну як так можна? Партії Свобода не соромно за свого ставленика?
Відповісти
Свободівцям нема чому соромитись за Мазурика - Він МОЛОДЕЦЬ!
Відповісти
СВОБОДА сьогодні дала пі..ди усім підарасам. Молодці. ЛІС ЩЕ ЗНАДОБИТЬСЯ. Несвободівцям там місця не буде.
Відповісти
згідний про Шишка! чи не єдина людина, яка не з власної користі намагається щось змінити !і до чого припліли той особистісний інцидент з авто! недоречно було,хоча чомусь переконаний, що підставний "свободівець" це був.
Відповісти
Підтримую ініціативи Шишка!! Дійсно громадська рада при управлінні лісового господарства проводить активну діяльність...
Відповісти
Дійсно підтримую Шишка він молодець працює з Колісником пацани хочуть повернутися до лісових тем.
Відповісти
Ага ж, хочуть... до лісових схем...
Відповісти
Ваш свободівський пацан баран. А свобода взяла на озброєння методи влади - ЯК ТІЛЬКИ КАЖЕШ ПРАВДУ ЗНАЧИТЬ АГЕНТ КРЕМЛЯ, КОЛІСНИКА і т.д. навчіться аргументувати. Чим молодець?а ну да тепер свобода по лісі "РІШАЄ"
Відповісти
трохи ви щось плутаєте, панове! свободівець це ваш "вельмишановний" Мазурик
Відповісти
Які ініціативи? три речення, вивчених на пам-ять?
Відповісти
Чому ініціативи Шишка стосуються лісу, а не таможні, викладачів , що беруть гроші за екзамени, національних меншин і т.д.?
Відповісти
тому що Шишко голова Громадської ради при лісгоспі!! а в інших повинні бути свої ради чи небайдужі громадяни, які мають вирішувати питання, які їх хвилюють!
Відповісти
ДЕБІЛ ТИ, МАРКІЯНЕ.РАЗОМ ІЗ ШИШКОМ.
Відповісти
Навожу цитату з ПОСТАНОВИ КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ від 3 листопада 2010 р. N 996 "Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики" (Із змінами, внесеними згідно з Постановами КМ N 1109 (1109-2011-п) від 20.10.2011 та N 688 (688-2014-п) від 26.11.2014 } 11. Громадську раду очолює голова, який обирається з числа
членів ради на її першому засіданні шляхом рейтингового
голосування. Тобто не може бути голова обраний на якомусь засіданні де вже ведеться 6-ий протокол (акцентую увагу мова йде про голову, а не виконуючого обов'язки!!!!)
Відповісти
Доборолися Свободівці! Ганьба! Якби це був хтось інший, то Свобода вже б сорочки на собі рвала, а так все добре.
Відповісти
Арсен - ти жид?
Відповісти
Юрист - ти дибіл??
Відповісти
А жид - це обов'язкова умова щоб заповажала Свобода?
Відповісти
Цитат, які підтверджують нелигітимність цієї ради, із згаданої постанови можу навести безліч, але не в цьому суть - учасники зустрілись "пі....ми мірятись" а не проблеми по суті вирішити. Заказна Гунчиком акція - свари революціонерів і володарюй!
Відповісти
Головою був Литвинчук ! на тому якомусь засіданні він зняв свою кандидатуру, запропоновано було Шишка на цю посаду, що й завіряє 6й протокол!
Відповісти
ходять вперті чутки, що палкий крикливий революціонер Паша Дальничук зумів минулого року придбати хорошу квартиру в Луцьку... звідки бабло, парніша? може за це його і вигнали з посади, бо не поділився непосильно нажитим з колегами по організації?
Відповісти
чутки мають впертість скидатися на правду. квартирку відхапав після виборів
Відповісти
тільки ніхто не бачив цю квартиру і не знає її адреси, якась Фата Моргана!
Відповісти
Я бачив і більше того був там. А і поперли ми його бо воно гроші брало та не ділилось.
Відповісти
І на бурштині Паши і інших активісті теж не було може будете кричати. Не пишіть фігні 1000% замовна акція
Відповісти
цікавий у вас ПС виходить,я думав головним правилом є не брати гроші взагалі, а не те що взяв і не поділився?!
Відповісти
задворецька, 1а, 54.
Відповісти
І чому той Данильчук на усіх подібних зборах? Його ж відсоторонили
Відповісти
Свободівці поставили своїх людей на всі лакомі посади в області і по райоах і стали дерибанити по повній програмі землю, древину, водойми. Вовкулаки в овечій шкурі, що дорвалися до влади. А викормлені вони з рук вчорашніх регіоналів, які й створили "Свободу" для западенців,але методи і апетити в них то однакові - дерибан, корупція, наїзди,відкати.
Відповісти
Шоти курш? Факти назви а то що корова на асвальті. Так само сьогодні і на тому мітингу жодногофакта просто "брєд сумашедшого", типу я сказав а ви оправдовуйтесь. Просто контр ревоцюція взяла собі на озброєня данильчука, автомайдан України і іже снімі. Ви б краще дерибанити бурштин перестали, та з підприємців гроші косити.
Відповісти
А хіба люди боролися за те, щоб сьогодні усі кому не лінь: слюсари, або інші спеціалісти по хлібові, по салу і трохи по металу перлися до лісоуправління? Мають працювати тільки професіонали, тільки спеціалісти галузі, неспотворені життям люди. Мазурик -- ось хто потрібен, щоб дати галузі краще майбутнє, вивести її із стану, доведеного ще до нього.
Відповісти
мабуть ти шеремета або лідок
Відповісти
Рот закрий ковбаса
Відповісти
якщо ви натякаєте на Громадську раду, то до її складу можуть входити люди із різних громадських організацій! і не важливо чи вони спеціалісти по лісу! так вказано в положенні ради
Відповісти
Щось останнім часом Свободу захлеснули скандали. Скандальна партія якась виходить.
Відповісти
Точніше хочуть так зробити бо кумусь це вигідно....
Відповісти
Сірьожа,іди поміняй памперса, правий сектор вже поїхав.
Відповісти
Козлина ти, лісник к...вий
Відповісти
Кому цікава особиста альтруїстична участь Шишка, то поцікавтесь з чиєї ініціативи і чия фірма мала обладнати весь автотраспорт Волиньлісу газовими установками?!
Відповісти
а це погано, що автомобілі Волиньлісу будуть використовувати менше коштів?
і це смішно, що заради переобладнання авто Шишко став головою Громадської ради при ВОУЛМГ!!!ви думайте, що пишете!)))
Відповісти
Мова не про заміну, а про те на чиїй фірмі це має пройти!
Відповісти
а яка різниця??? вигода обом! як і для Волиньлісу, так і для підприємця.
для чого вписувати це?? давайте згадаємо кожного, хто має свою вигоду з лісгоспів!!! а всі начальники мають!! і всі лісівники, яких Мазурик скликав
Відповісти
"а яка різниця???" - велика, бо коли одним візитом у владний кабінет вирішується питання угоди на мільйони завжди називали корупцією!
Відповісти
Переглянув відео, то там один чоловік чітко говорить Шишку про ушкоджений автомобіль, якщо завтра всіц авто волиньлісу "ушкодять", то може хай на солярці пока їздять?
Відповісти
а запитайте в того одного чоловіка( до речі, "свободівця"), що саме ушкоджено в тому автомобілі!!
Відповісти
АГА, коли весь транспорт волиньлісу стане, то ви запитаєте? В кого і про що? Ой, вибачте, винуватем буде свободівець, який керувючи управлінням на таку співпрацю пішов.....
Відповісти
кожен відповідає за свій автомобіль!якщо ж авто в поганому стані, а переробляють на газообладнання, то звичайно ж винні робітники, які переобладнували!! а не власник, який "запустив" свою автівку і шукає тепер винних!!
Відповісти
Щоб хто не казав, але чітко прослідковується намагання Петра лобіювати свої інтереси. Хоча мені сподобалось коли Шишко говорив про заборгованість (яка зменшилась) як про недолік в роботі. От як би наростив, а не зменшив!..
Відповісти
кожна людина має свої інтереси! в Мазурика думаєте їх немає!!!??чи в інших лісівників?
Відповісти
Нетільки заради переобладнання. Хлопці захотіли Бойка поставити першим заступником а Бойко працював з Колісником (дерево обробляв) тут Колісника зняли і каса перестала іти... А Вася ліквітував фірми прокладки через які працював Бойко і хлопці геть розізлились. Колісник хлопець мудрий і вирішив використати цю ситуацію щоб знову на базу стати, але прикрасно розуміючи що самому несвітить рішив попробувать свого пацана Бойка поставити. Короче пацати "работать" хотять. А Данильчук взагалі ходить скрісь де платять.
Відповісти
от і Бойка припліли!!!
Відповісти
Та не допустимо ми ніякого Бойка, бачили ми його і чули. Ха-ха-ха!
Відповісти
дуже приємно, що в лїсовій галузі стільки небайдужих людей в робочий час, тільки результату немає в лісі.А директор - це цілий золотий фонд для лісгоспу
Відповісти
Які це антимайданівці- це прості трудяги з лісу, які хочуть працювати і получати зарплату. До речі останніх півроку заробітна плата тракториста коливається від виробітку що становить від 3000 до 5000 грн. і.т.д по інших категоріях працівників лісовго господарства. А тепер подумайте кому виігдно ці пікети активістів. При попередньомиу керівниціві людей в штаті лісництв не було взагалі, а кошти перераховувались догадайтесь куди. Чому не пишете про подарунки від замовників пікетів у вигляді зброї, автомобіля NISAN для ПС.Це все тупий піар, якби була конкретна інформація про здловживання то давно вже б були кримінальні провадження не дуріть людей а пиші правду...
Відповісти
Знову активіти єднаються як біля бурштину. Як ці крикуни вже замахали.
Відповісти
як прикро, що всі оці лісники тільки думають про себе і про те, де взяти більше коштів!
як ви не розумієте, що лісом потрібно раціонально користуватись, тому що росте ж він не за рік і не за два!! а лісові ресурси в нашій області розходяться направо й наліво!
Відповісти
А у вас є відповідна освіта для таких тверджень?
Відповісти
На запитання про конкретні факти в усіх активістів язики в сраці. Конкретний факт - покарання за, а не бла-бла. Думаю істина причина акції старе керівництво та каміь.
Відповісти
Громадська рада при управлінні організовує акцію протесту? Може все не так? Може, так як проговорився один з учасників акції, намагаються Колісника повернути, а Бойко з Шишком і Данильчуком - технічні виконавці?
Відповісти
Представник ПС казав, що вони не підтримують цю акцію!!!
Відповісти
що Павла Данильчука поперли з ПС бо він бурштин кришував тепер хоче ліс кришувати, х.. йому, Як на Свобода то правий сектор з ним розбереться
Слава Нації!!!
Відповісти
не зрозуміло кого представляє данильчук,де він зараз, за кого він? пишу його прізвище з малої букви бо він персона, котра нікого не поважає,ні старих ні молодих, тримаючи руки в кишенях (що він там робить цими руками, може дулі крутить)
Відповісти
якщо ви такі розумні, то чому не ідете контролювати владу? З Данильчуком легше боротися?
Відповісти
Нехай Данильчук за Кулісника розкаже, скільки той йому дав за спокій!!!
Відповісти
Нехай ДУК розкаже скільки їм платять за кришування влади?
Відповісти
А хто на третьому фото в руках з жовтою папкою розмовляє з Мазуриком?
Відповісти
а вас лісівника пан Мазурик не "запросив"?? треба було ж прибути, тож багато "лісівників" було, то й знали б хто це!
Відповісти
Та той лісівник, що без погон...
Відповісти
там не один був без погон!
Відповісти
Для чого мазурик із своїми прихвостнями керовніками поставали?що зроблено і змінено за рік часу?викрили хоч одну корупційну схему?НІ!!крадуть так,ніби подуріли.ні совісті,ні встиду...(((
Відповісти
Та перестань, не порушили б схем, не було б на акції стільки бізнеспартнерів Колісника.
Відповісти
Де на фото шишко? Хочу бачити цього героя.
Відповісти
Шукайте жовту папку)))))))))))))
Відповісти
Ох і клав, клав. Насміялася!
Відповісти
Цю всю маячню організовав Колісник, бо мазурин йому на хвіст наступив, а Данильчук і решта так званих в лапках борців за справедливість відпрацьовують його гроші
Відповісти
Колісник навіть мертвий буде мстити. Собака червива. Він не може змиритись з тим, як залишив крісло. Мало не як Чаушеску. Колісник - це особливий народ з лемківщини. Більше за нього зла Волині не приніс ніхто.
Відповісти
Що ж, панове, активізовуємось, бо через 20 хв кінець робочого часу, дівчат це не стосується - можуть святкувати...
Відповісти
Видно у Данильчука грошики отримані від палиці на виборах закінчились. шукає де підзаробити.
Відповісти
Це не Данильчук, а Пирожик грошики від Палиці на виборах отримав. Чисто Свободівські разводняки. Самі бабло беруть у всіх підряд, а потім переводять стрілки на Правий Сектор.
Відповісти
Можливо це не коректно, але за цим посиланням відображено суть того що відбулось сьогодні: http://vgolos.com.ua/news/volynska_lisova_mafiya_sprobuvala_vykorystaty_gromadski_organizatsii_v_aktsii_protestu_174196.html
Відповісти
хтось хоче пропарити маловідомий сайт новин...
Відповісти
Паша Дальничук обіцяв авторинок хаотичний що на вул Єршова розігнати видно також заплатили!
Відповісти
скільки добровольців воювати сьогодні біля управління було, і форми не потрібно купувати.
Відповісти
Ті хто в камуфляжі з партії пацифістів, навіть в мородоюої участі не брали, а як почують запах пороху, то й не здоженеш!
Відповісти
В країні війна, кожного дня гинуть люди, а вони все ходять пікетують, ідуть спочатку захистіть країну,а потім вже рятуйте ліс.
Відповісти
Зброю до рук замість мікрофона і -- вперед Шишки, Бойки і вам подібні!
Відповісти
Тільки руки геть від галузі
Відповісти
і Мазурик,і Шеремета і їм подіьні
Відповісти
то поки війна хай злодії розкрадуть країну зовсім? Правильно хлопці роблять, треба на місці щось міняти, бандити як сиділи по кабінетам так і сидять і мають нас усіх за рабів
Відповісти
хлопці молодці женіть ту гниду прихвостня шеремету
Відповісти
А от і ні, розмріялася.... Шеремета нам самим потрібний
Відповісти
Короче сьогодні свободівці, Пашуню з його "гопниками" "ПОБРИЛИ"аж до трусів.Я дивився на цей цирк"Паша-Шапіто" зі сторони і мені стало зрозуміло,що наступного разу вони посадять тебе Пашєнька кудись попою.Гопа ти пашка,Гопа,і хоч зробив ти візу в "Шенген",чухнути напевне не вийде.
Відповісти
а ринок і без Павла уже переїзджає в село Рованці ,на вул.Європейську.Так забажали підприємці.Павло може "наїхати" на заправки Палиці,кажуть там останім часом якісь стосунки налагоджуютья.
Відповісти
данильчук вже всіх дістав своїм піаром
Відповісти
чому пишете за всіх, багато людей його підтримує!!!
Відповісти
всіх? Це Вас особисто?
Відповісти
Ура.Дождались!
Відповісти
Що свобода не зробить аби підняти настрій комсомолу!
Відповісти
Правий сектор? А чи знають ті телепні з нібито "Правого сектора", що Василь Васильович допомагає ДУКу? Якщо комусь потрібні докази я готовий їх надати пишіть на email [email protected]. Мало б бути стидно тим людям що прикриваються такою дієвою організацією на фронті як "Правий сектор". Гунчик замовив музику? А хто замовляє той і платить... і заплатить за брехні!!! Слава Україні!
Відповісти
А на задньому плані, все шобло з Камінь-Каширська
Відповісти
Багато Крику а роботи мало!!! Васильович спокійний розумний чоловік зробив багато !! І ще багато треба зробити !! Зробить!!!! Згадайте хтось півтора року назад які були умови Праці !!!!! Хай покажуть на свому прикладі !!!
Відповісти
Твій вася мстливий,непрофесійний г...он!колись в Турийську що виробляв?забули вже?людина приходила на роботу,а ця с..ка заставляла зразу заяву на росщот писати!
Відповісти
Напевно тебе вигнав. Бо ти був КОЛІСНИКА стукачем !!! А Колісник кожний місяць дань від директорів вимагав ! !!! Лісники зарплати не бачили по пів року ! А зараз все вчасно виплачують !!! І тисячі аргументів привести ! Бо я працював при коліснику і при Васильовичу працюю !! Різниця є нема чого виделуватись!!!!
Відповісти
і до чого тут Гунчик?? ви як стадо мислите, Данильчуку заплатили щоб скинути Мазурика, олігархи всрались)
Відповісти
За час правління мазурика нічого не змінилося принципово. Лісгоспи заробили грошей із-за того, що змінився курс долара,але їхні успіхи-лише за рахунок експорту круглого лісу,який ріжуть неміряно а де переробка?Старі кадри Колісника інфіковані вірусом зажерливості, керують відкатами, тіньовими схемами, а їх МАзурик не жене.Чому- а тому, що вони показали свою відданість перед парламентськими виборами, коли замість вигнати В.В. зробив геніальний хід- почав їх доїти для поповнен-ня партійної каси "Свободи" із благословіння Чернякова, щось і собі перепало. А директори і лісгоспні активісти -блазні, що будуть співати під любу музику, лиш би їх не гнали і дали можливість далі грабувати ліс і наживатися на праці простих людей.Так що без громадської Ради ніззя, буде кругом корупція, бєспрєдєл і Поліська пустеля-вона їм як кістка в горлі, хай не ричать.Не можуть пару мудаків розпоряджатися народним добром.Слава Україні!
Відповісти
Останні новини
Як у Луцьку билися під «лісовим» управлінням. ФОТО. ВІДЕО
06 березень, 2015, 12:35