У Луцьку ремонтують пожежні гідранти

У Луцьку ремонтують пожежні гідранти
17 березня ремонтні бригади КП «Луцькводоканал» будуть проводити ремонтні роботи пожежних гідрантів на вул. Баранова, 6 та Тополева, 26.

Про це розповів начальник цеху водопровідно-каналізаційних мереж Леонід Дацюк, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

“Два рази в рік фахівці КП «Луцькводоканал» разом з представниками МНС проводять планові огляди і перевірки роботи пожежних гідрантів. При виявленні несправних - здійснюють ремонт або їх заміну. Також при цьому, перевіряємо стан оглядового колодязя, в якому знаходиться пожежний гідрант, і встановлюємо вказівники на місцевості, щоб за потреби цей гідрант можна було легко виявити", - зазначив він.

Крім того, додав, що, виявивши несправний гідрант, встановивши причину поломки (в основному - це тривала експлуатація приладу та корозія), ремонтна бригада підприємства ліквідовує поломку, щоб у випадку виникнення надзвичайної ситуації, працівники пожежно-рятувальної служби мали змогу ним скористатись.

"Надалі продовжуємо планову роботу з приведення у відповідність протипожежних пристроїв в обласному центрі та навколишніх селах”, - зазначив Леонід Дацюк.

До слова, сьогодні на балансі підприємства нараховується 425 пожежних гідрантів. Ремонт одного такого пристрою обходиться підприємству до 700 гривень. Щоб купити та встановити новий гідрант, необхідно майже 1 500 гривень. Відтак, в 2014 році підприємство витратило понад 7 000 гривень на закупівлю та ремонт пожежних гідрантів.

Окрім цього, для покращення якості водопостачання та водовідведення у Луцьку, аварійними службами КП “Луцькводоканал” проводитимуться профілактичні роботи на водопровідних та каналізаційних мережах міста. Профілактика каналізаційної мережі буде відбуватись за такими адресами: пр. Волі, 34 (р-н філармонії), пр. Молоді, 23, вул. Дубнівська, 49, вул. Шевченка, 13. На водопровідній мережі – вул. Квітнева та вул. Сенаторки Левчанівської. Проведення цих робіт планується без припинення водопостачання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку ремонтують пожежні гідранти
17 березень, 2015, 11:48