На Волині боєць добровольчого батальйону обстріляв автомобіль. ФОТО. ВІДЕО

На Волині боєць добровольчого батальйону обстріляв автомобіль. ФОТО. ВІДЕО
Під час обшуку у підвалі будинку, де мешкав волинянин, правоохоронці вилучили автомат Калашникова, п’ять гранат Ф-1 та запали до них.

Близько 8:00 години ранку у чергову частину районного відділу міліції із повідомленням про пошкодження автомобіля Opel Vivaro звернулася жителька міста Ківерці, - повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

"За викликом відразу вирушила слідчо-оперативна група. Міліціонери виявили розбите бокове скло зі сторони водія та шість наскрізних пошкоджень на кузові буса. Попередньо встановлено, що це отвори від пострілів із автоматичної зброї. Провівши огляд місця події, знайшли й речові докази – гільзи від патронів калібру 5,45 міліметрів, які направили для проведення експертизи", – розповів начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

Відомості про подію були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією статті 194 Кримінального кодексу України, тобто умисне пошкодження майна.

"Кілька годин знадобилося міліціонерам, аби встановити особу хулігана. Ним виявився раніше судимий місцевий житель, боєць одного із добровольчих батальйонів, котрий нещодавно повернувся із зони проведення антитерористичної операції на Сході держави. Тож під час обшуку у підвалі будинку, де він проживав, вилучено автомат Калашникова, п’ять гранат Ф-1, запали до них і більше сотні патронів. Зі слів затриманого, зброю і боєприпаси він знайшов на полігоні у Київській області, а згодом хотів добровільно здати у міліцію", – повідомив Петро Шпига.

За фактом незаконного зберігання зброї та боєприпасів розпочато кримінальне провадження за ст. 263 Кримінального кодексу України. Окрім того, у ході досудового розслідування вирішуватиметься питання щодо перекваліфікації кримінального провадження, розпочатого за фактом умисного пошкодження майна, на хуліганство, як це передбачено ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України

Нині чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання райвідділу міліції. Правоохоронці проводять ряд слідчих дій із метою встановлення обставин і мотивів вчинення правопорушення.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 19
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Там взагалі є якась фільтрація кадрів?
Відповісти
уже 6 тис фідфільтровано. більшість не заслужено.
Відповісти
вивезти зброю з АТО, обстрілювати автомобілі раніше судимій людині тепер називають хуліганством... далеко підемо...
Відповісти
А ти в АТО сам з`їзди-прокатайся.
Відповісти
після того як з'їздив в АТО - буду мати право шмаляти з автомата куди захочу?
Відповісти
А ти там був шо ліпиш!... Поїхало привезло і ходить стриляє ...постав себе на місце чоловіка хто йому це все відновить нашой той гемор . А це бовдур хай присяде десь так на 5 подумає БОЕЦ!!!
Відповісти
Зрада, то все москальські диверсанти мабуть поробили. Чую серцем рука Кремля та Путіна особисто!!!
Відповісти
Шо ти тут тролиш,з самого початку канешно винен путін як би цей урод не розпочав цю війну нічого бодібного не відбувалося.так що не пудри тут людям голови!
Відповісти
Storm. Не завжди судимість має значення нелюд
Відповісти
а чувак, який стріляв велика людина значить?
Відповісти
В цьому випадку мае
Відповісти
Це вин зробив щоб помститися
Відповісти
але ж вибачте, кому першому почали пудрити мізки по телебаченню півтори роки тому??? Що там, синки, допомогла вам ваша Європа? Спитайте пенсіонерів як їм нині живеться, по новому? то я питаю себе це зрада чи все ж таки перемога?
Відповісти
якби Європа нам сьогодні не допомагала - ми би вже були придатком кацапії.
а якби кацапи не лізли - ми би вже обігнали їх на пару кроків у розвитку.

п.с. у кацапії пенсіонери не шикують, як тобі цього не знати, тролю)))
Відповісти
але ж вибач Грицю, наша влада набрала боргів, то я питаю себе а хто буде їх віддавати? чи ти не знаєш як банкіри поступають? Якщо треба виселять, заберуть майно і підеш ти синочку з валізами по білому світу. Так само і в країні буде, країну можливо і не заберуть але підприємства можуть забрати, якщо борги не будем повертати, як тобі такий розклад подій?
Відповісти
Посадити його і на довго. Це ж замах на життя. І не законне зберігання зброї.
Відповісти
Ой Стьопа Стьопо бидна твоя жопа
Відповісти
На полігоні нашов хахаха Дебіл шеб сказав в баби картошку перекопував і нашов . Оце то дурачьок )
Відповісти
Алкаш а не боець АТО
Відповісти
Останні новини
На Волині боєць добровольчого батальйону обстріляв автомобіль. ФОТО. ВІДЕО
24 березень, 2015, 09:55