Аварія у Луцьку: авто в’їхало в тролейбус із пасажирами. ФОТО. ВІДЕО

Аварія у Луцьку: авто в’їхало в тролейбус із пасажирами. ФОТО. ВІДЕО
У Луцьку на вулиці Рівненській автомобіль в'їхав у тролейбус, коли там відбувалася посадка пасажирів.

ДТП трапилася 3 квітня: водій синьої «Тойоти» в’їхав у тролейбус №9.

Як говорить водій тролейбуса Зоя Кузьмич, машина на високій швидкості рухалась зі сторони мосту від Київського майдану і через слизьку дорогу й мокрий сніг водія занесло в бік зупинки, де стояв тролейбус.

«Він вхопив снігу і його занесло сюди. І машина була вже некерована», - зазначила вона.

Пасажири в салоні тролейбуса не постраждали, а водія машини і дівчину, можливо, пасажирку «Тойоти», забрала швидка допомога.

«Я не знаю, чи дівчина була в машині, чи дівчина стояла на зупинці, але швидка забрала водія і її. Він був в тяжкому стані, тому що сильно вдарився головою»,- говорить Кузьмич.

Водій тролейбуса стверджує, що чоловік був у тверезому стані, а причина ДТП – погодні умови.

Головний ревізор із безпеки руху Луцького підприємства електротранспорту Валентина Задерей зазначила, що в тролейбусі повністю розбита права частина лобового скла і розбита передня фара. "Тойота" також дуже пошкоджена - ліва сторона зім'ята і розбита задня частина автомобіля.

Окрім тролейбуса і авто, пошкоджень зазнав і кіоск на зупинці, який не працює. Залишилася вм'ятина у стіні.

Представники ДАІ від коментарів відмовилися, лише кажуть, що будуть проводити слідство, в ході якого встановлять причину ДТП.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 45
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що ви хотіли? Всі вже перезулись на літню резину, а це коньки на льду((((
Відповісти
А голови на плечах нема? Важко додуматись, що в тебе літня резина тому потрібно відповідно і їхати. Називається права купив, машину купив а їздити не купив... ось так і вийшло нажаль.
Відповісти
Не купив він працює в МРЕВ. Дали на халяву)
Відповісти
Закрий рот
Відповісти
Поподробніше... Хто то?
Відповісти
А він завжди носився швидко по місту...
Відповісти
Авто судячи з фото на зимовій гумі. А ось дорожнє покриття некудишнє..........
Відповісти
не погодні умови а нехтування првилами дорожнього руху де чітко написано які пункти порушив іздун з сімками
Відповісти
Тролейбус на мило!!! у водія права забрати. і як його допустили до перевезення людей?!

якщо в МРЕО працює то так воно і буде.
Відповісти
А погодні умові ні дочого?
Відповісти
Водій напевно ще й не пристебнутий був, якщо голову розбив
Відповісти
краще він би зовсім собі голову отбив
Відповісти
Дурниці пишите, машину цю часто бачив у дворі неподалік свого дому. Водій завжди акуратно рухався дорогою, й пропускав перед поворотом людей(людину) щоб пройшли дорогу. Судити не можна, адже з кожним це могло трапитися, стоїть тільки зло вийти в таку погоду ямку, як машина некерована з наблизити снігом. Мої співчуття всім.
Відповісти
Може з двору й пропускає, але на дорозі носився!!! не раз бачив!
Відповісти
Дівчина не була в машині вона стояла на зупинці біля кіоску і її вдарила машина в праву ногу, вона не могла на неї ставати.... У водія величезна шишка на правій стороні голови, з машини його виймали непритомного але він очнувся. Тойота врізалась в тролейбус коли він зупинявся на зупинці, двері тролейбусу навіть не встигли відкритись коли відбувся удар. Люди які підходили на посадку добре зреагували, і відбігли крім цієї дівчини. На щастя все не так страшно якби не реакція людей жертв моглоб бути більше. (іхав в тролейбусі)
Відповісти
Яка різниця де водій Тойоти працюе і які в нього статкі ! Сталася біда , постраждали люди ! А ви на себе подивіться скільки раз ви порушуєте закон! Святі позбиралися !!!!!!!
Відповісти
Не знаю чи завжди, але позавчора по пр. Перемоги гналася ця Тойота і всіх підрізала. Якщо він завжди так їздить, то дана ситуація є логічним завершенням.
Відповісти
цією машиною жінка також їздили, бачу вони в них сімейне....
Відповісти
Зрозуміло чому вона на Дубенській з лівого ряду пої\хала прямо на гайців, думав просто тупа а оказується МРЕО))
Відповісти
Якщо ви не знаєте де працює водій то не говоріть в МРЕО він нейді працює це мій хороший друг і завжди норм їздив
Відповісти
Ай брехунець)
Відповісти
ага і номера козирні йому на Миколая подарили!
Відповісти
можу розказати,що ця машина постійно з випендрьожом їздила з сторони рованець і дуже багато людей це бачино бо примітна
Відповісти
а постраждала дівчина з моєї родини. де будем правду шукати? винен водій який нехтує правилами чи дівчина, яка просто на зупинці чекала свого транспорту?
Відповісти
Все таки, при таких погоднiх умовах, водiй не врахував дорожню обстановку та не обрав безпечноi швидкостi.
Відповісти
доржні умови... то чого ще 10машин не вїхало??? добре, що тролейбус стояв на зупинці ,ато могли бути жертви. цікаво що в останній час багатьох тягне " у зупинку"
Відповісти
Певно без мене там не обійшлося? Га?
Відповісти
для тупих, зарозумілих тут людей,- таких як горілочка(особисто) інформація- водій не вживав. Всі хто хоче сказати, що сьогодні не було слизько то брешіть собі самі, могло бути таке з нами усіма. Тому що всі зранку їдуть та спішать на роботу. Всі ми перезулись на літнє, так як погодні умови дозволяли та сьогодні вже 3тє квітня. Тому не пишіть всякий тут хлам і свою ЗАРОЗУМІЛУ точку зору. Є гарна приказка, що якби знав де впаду то підстелив. В кожного може статися неочікувана ситуація. Будьте добріші. Добре що не має постраждалих, і все обійшлося- водія шкода.
Відповісти
да, было скользко, и что? все выехавшие сегодня врезались в троллейбусы и покалечили пешеходов? не умеешь водить авто в сложных дорожных условиях, не фиг садиться за руль.
Відповісти
нема постраждалих????
а як же дівчина з струсом і синцями по всьому тілу??? вона не в дома в ліжку а на лікарняному!
Відповісти
А чому це ви перезулись "всі" на літні резину (за всіх не ручайтесь) І скажіть будьласка при яких умовах потрібно перезуватись на літню резину. Якщо не знаєте то не говоріть дурниць. А щоб на роботу не постпішати завчасно порібно виїжджати.
Відповісти
В мене кум нормальний і адекватний ! Хто хотів його смерті , то не дождетесь ! Бачу жаба душить тут людей що він добився чогось в житті !!! НЕУДАЧНІКІ хто вам не дає заробляти гроші ?!!!Повага людям які розуміють що таке біда, вона може статися з кожним ! не дай Бог
Відповісти
а ти чого в коментарях розпинаєшся, це щось змінить в ситуації? Краще поможи куму грошиками, йому прийдеться їх відсмаркати немало
Відповісти
Всяке буває,можна вїхати на рівному місці по саме не могу,але я сам не раз бачив як цей довбень та його жінка їздить то не потрібно тут розпинатися
Відповісти
Водятел Яриса долбень, нарушил правила и совершил ДТП, все его защитники идут лесом, при таких погодных условиях скорость не должна была превышать 30-40 км/час.
Відповісти
Довбень-ти, бо ні російською, ні українською так і не навчився писати. Певно ти невдаха по життю- от тебе заїдає доля того хлопця з авто. А 30-40 цього ранку не особливо бачила що хтось так їде спішучи на роботу. Треба починати з кожного. Раз так кожен не їде то і в кожного така ситуація могла статися.
Відповісти
это кто меня тут грамоте учит? ха-ха... сама тридцать ошибок сделала, в трех предложениях))) мне пофиг судьба того долбодятла-водятла, на бабки попал он, а не я. Повторяю, не умеешь ездить в сложных погодных условиях, не садись за руль.
Відповісти
Андрюха вгробив багато тачок. Бережи Х йпти.
Відповісти
Голі судження. Я викликав швидку і даі, виймав водія. Чи п'яний він скаже експертиза. В кишені був айфончик. Дівчина стояла на зупинці. Знаю її хлопця
Єдине що розізлило - ніхто нічого не допомагав, лиш фотографували
Відповісти
Можна будь ласка ваш номер телефону. подякувати.
Відповісти
Особисто я , неможу зрозуміти чому ви до нього пристали ? Таке може статися , з кожним не дай Бог !
Відповісти
Водій ніколи в житті невживав і невживає спиртні напої, не в яких грамах, і не по яких святах чи інших святах
Відповісти
Значить просто дурень ... Не бiдовий хай заплатить 10000$$ дитинi на реабiлiтацiю. Тай дякуе богу що так.бiдний Андрюша....
Відповісти
В этих комментариях проявляются слабые и неудачливые люди которые пользуясь расстоянием могут раскрывать свою гнилую сущность и при этом не получать за это по рогам.
Відповісти
Бажаю водію швидкого одужання.
Відповісти
Останні новини
Аварія у Луцьку: авто в’їхало в тролейбус із пасажирами. ФОТО. ВІДЕО
03 квітень, 2015, 12:12