На Волині погодили заступників голів райдержадміністрацій

На Волині погодили заступників голів райдержадміністрацій
Погодили кількох заступників голів волинських райдержадміністрацій.

Про це повідомляють у відділі інформаційної політики облдержадміністрації.

Зокрема кандидатуру В’ячеслава Сидорука погодили до призначення першим заступником голови Ковельської райдержадміністрації, Теодора Гавінського – першим заступником голови Іваничівської райдержадміністрації, Людмили Войтович – заступником голови райдержадміністрації.

Кадрові зміни торкнуться й Ківерцівського краю. На посаді першого заступника голови райдержадміністрації працюватиме Юліан Таранчук, а Сергій Третяк – заступником голови райдержадміністрації.

Що ж до Луцького району, де також слід очікувати нових призначень, то кандидатуру Інни Бас погоджено у Кабміні на посаду заступника голови райдержадміністрації. А Анатолій Мельник працюватиме заступником голови Маневицької райдержадміністрації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О людей доять!!! Це просто знущання!!! Чому їм, не як всім людям, прожитковий мінімум з грудня 2015 і на 80-100 грн.??? І тиша - ніхто навіть і не пікне, всі задоволені...
У регламентному комітеті Верховної Ради підтвердили, що з 1 квітня депутати будуть отримувати заробітну плату в розмірі 17,5 тисячі гривень. Про це повідомляє «Укрінформ» з посиланням на члена комітету з питань регламенту й організації роботи Верховної Ради Дмитра Шлемко.
«Тепер зарплата народних депутатів повернута до рівня 2013 року, тобто максимальний розмір становить 17 тисяч 425 гривень», - сказав він. Шлемко нагадав, що на початку 2015 парламентарі отримували зарплату після всіх відрахувань у розмірі 6109 гривень.
Відповісти
Угу....а любомль де???????!!!!@

Відповісти
А Шацький район де, де Шацьк!?
Відповісти