У Луцьку вшанували кращих вчителів

У Луцьку вшанували кращих вчителів
У Луцьку вшанували кращих учасників обласного етапу конкурсу «Вчитель року – 2015». Святкування з цієї нагоди відбулися 13 травня у приміщенні Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти.

Про це пише Волинський інформаційний портал.

Як розповіла начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Валентина Загрева, на свято запросили 49 педагогів із 15 районів і міст Волинської області. Це ті учасники Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2015», які на обласному етапі зайняли призові місця. Цього року конкурс відбувався у чотирьох номінаціях: «Образотворче мистецтво», «Правознавство», «Українська мова та література» і «Хімія».

Також вже підбили підсумки відбіркового етапу. Тож Волинську область у фіналі, який відбудеться у вересні, представлятимуть три педагоги: вчитель хімії луцького НВК №26 Майя Трофімук, вчитель образотворчого мистецтва ЗОШ №23 Ольга Янчук та вчитель правознавства НВК №9 Віталій Бондар.

Окрім того, вітали і учасників конкурсу «Моє покликання – методист». Власне свої вітання озвучив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик. «Ви ще раз і ще раз підтверджуєте, що наша країна сильна не лише армією і зброєю, а й талантами… Щиро вдячний вам за те, що підтримуєте освітянський запал, вкладаючи душу і серце у свою улюблену професію, передаючи свій досвід молодому поколінню», - говорив очільник області.

Подякував присутнім педагогам також голова облради Валентин Вітер, за те, що виховують справжніх патріотів, які сьогодні стоять на передовій, захищаючи кордони України. А щодо самого конкурсу, то вже кожного вчителя, який взяв у ньому участь вважає переможцем, адже вони наважилися перевірити свої знання і вміння, аби зробити крок у сторону покращення вчительської майстерності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.