Волинянин обкрадав машини, щоб заробити на наркотики

Волинянин обкрадав машини, щоб заробити на наркотики
Волинський рецидивіст ходив по вулицях Нововолинська і обкрадав машини. Зароблені гроші ж тратив на опіати.

Нічної пори 10 січня волинянин, за його словами, побачив біля будинку припаркований «Рено Мастер» та вирішив із нього щось викрасти. Скориставшись, що ніхто не бачить, каменем розбив скло у водійських дверях та викрав з салону магнітолу, домкрат, ключ, флеш картку та інші дрібні речі. Через декілька днів викрадене продав на ринку Нововолинська незнайомому, за що отримав приблизно 500-700 гривень.

Також, зранку 8 березня біля трансформаторної будки волинянин надибав припаркований автомобіль марки "ВАЗ", з якого вирішив викрасти речі. Коли поряд нікого не було він проникнув у салон та викрав звідтіля три чохли для сидінь, автомобільну аптечку та інші дрібні речі, відчинивши з салону капот автомобіля викрав звідтіля акумуляторну батарею. Викрадені речі продав малознайомому чоловіку біля гаражів, які знаходяться у районі першої шахти, а акумуляторну батарею здав на металобрухт.

Через декілька днів крадій, зранку, скориставшись, що було темно і ніхто не бачить, зайшов на територію одного з будинків по вулиці Транспортній у Нововолинську, де стояв "бус", двері якого зачинені не були. З салону автомобіля він викрав автомагнітолу. Зайшовши у гараж, що знаходився поряд, звідтіля поцупив зварний апарат, електродриль, подовжувачі та акумуляторну батарею.

Слід зазначити, що житель Нововолинська перебуває на обліку у лікаря-нарколога з приводу вживання наркотичних речовин, зокрема, макової соломки. Окрім цього, він страждає на психічні та поведінкові розлади внаслідок вживання опіоїдів, неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення корисливих злочинів, злочину проти життя та здоров'я особи.

Нововолинський міський суд Волинської області визнав обвинуваченого винним у вчиненні злочинів, передбачених ч.2, ч.3 ст.185, ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена повторно, та крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище; незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Відтак, Феміда позбавила волинянина свободи на три роки та три місяці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянин обкрадав машини, щоб заробити на наркотики
26 травень, 2015, 17:11