У Луцьку - нова операційна для тварин

У Луцьку - нова операційна для тварин
25 травня відбулося відкриття нової операційної у комунальному підприємстві «Ласка».

Обладнання для нової операційної кімнати для тварин закупило "Нейчервоч" на суму близько 80 тисяч гривень. Також було виграно грант на закупівлю авто для відлову собак, вартістю 260 тисяч гривень.

На відкриття операційної були запрошені провідні спеціалісти з обласного КСУ «Маршал» та міжнародні експерти, які професійно оцінили стан утримання тварин.

Були представлені і реконструйовані вольєри для щойно відловлених собак.

Також розпочато будівництво паркану навколо притулку для тварин.

"Бетонна загорожа - це найголовніше для такого закладу як наш,
оскільки відловлені тварини перебувають спершу на карантині і
при відсутності загорожі можуть утекти. Крім того, нещодавно відбулося пограбування у КП «Ласка», - розповіла директор КП "Ласка" Дана Новарчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в людей є рукі і ногі для того щоб заробити гроші і поїхати туди куди вони хочуть. А бідним тваринкам немає що їсти. Крім того багато хворих людей з садиськими намірами які мучать безпомічних тварин для якогось свого задоволення...не спорю гроші на змагання теж повинні видаватися...але в тому що їх вам не дають не винні тварини...їм теж потрібно щось їсти і десь жити.
Відповісти
...Підтримую на всй 100%!
А "цырки" нехай працюють!!!!!!!!!!!
Відповісти
От так з наших людей и роблять бидло нема часу розвиватися треба працювати така вас думка? Бюджет не безмежний! Я знаю що и цей комент видалять бо собакам не чого не буде максимум старий оазис на собак легше списати бо вони розмовляти не вміють от чого всі так швидко тварин почали любити в цьому році я вже читав що ім виділили 500 тисяч а тепер ще 260 хочуть бачу собакою краще бути ніж людиною!
Відповісти
не хочуть 260. читайте М*ля уважніше. що ж ви такі сліпі всі і читати не вмієте. їм тих 260 виділила міжнародна організація на авто. все крапка. це не з держбюджету.
Відповісти