На Львівщині відбудеться Woodstock - благодійний фестиваль рок-­музики

На Львівщині відбудеться  Woodstock - благодійний фестиваль рок-­музики
Фестиваль «Woodstock Ukraine» 7­-9 серпня знову об’єднає українців у співах, танцях та інших веселощах.

Фестиваль «Woodstock» здавна гуртував людей, які прагнуть миру. Цьогоріч він вчетверте збере українців, яких об’єднує жага до мирного життя, любові, відкритості, розвитку масової музичної культури і культурного самовираження.

Готуйтеся з друзями до танців під пречудове виконання пісень гуртами СКАЙ, МЕРІ, БЕЗОДНЯ, BAHROMA, ATMASFERA, AKUTE, ANEBO, INDYTRONICS, PIANO, 5 VYMIR, EPOLETS.

Окрім Великої і Малої музичних сцен на Вас чекають численні перфоманси, майстер­-класи, ігрові активності, безліч знайомств – і все це в мальовничому замку Свірж.

Участь у фестивалі є безкоштовною, але організатори просять зареєструватися заздалегідь.

Організатори фестивалю забезпечують необхідними умовами проживання: місце на території наметового містечка, для розміщення Вашого власного намету; робота кухні та магазинів; пункт медичної допомоги; охорона фестивального майданчика; туалети та душ на території фестивалю; кімнату для зберігання речей; пункт підзарядки мобільного телефону; рятувальна безпека на воді; пожежна охорона фестивалю.

Захід організовано Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця» та силами численних волонтерів.

ДОВІДКОВО: «Woodstock Україна» — український благодійний рок­фестиваль, символ вільного і мирного співжиття, а також взаємної допомоги величезної кількості споріднених ідеєю людей. В Україні фестиваль вперше відбувся у 2013 році на березі Чорного моря у селі Грибівка, Одеської області.

«Woodstock» – один із наймасштабніших і найвизначніших в історії рок­фестивалів в світі. Перший захід відбувся в 1969 році і став актом протесту проти війни у В`єтнамі та істеблішменту країни.

У 2012 році Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» вирішив перенести традицію «Woodstock» в Україну. З метою віддячити своїм волонтерам за сумлінну співпрацю з фондом над збором коштів для закупівлі медичного обладнання для дітей та дитячих лікарень, фонд започатковує традицію українського благодійного «Woodstock`у». Фестиваль Woodstock Україна є благодійним. Всі учасники та відвідувачі беруть у ньому участь безкоштовно. За порядком на заході слідкують загони волонтерів ВБФ "Серце до серця". Щороку фестиваль Woodstock Україна проходить у мальовничих куточках України. У 2014 році фестиваль відбувався під гаслом STOP WAR та об'єднав в собі тисячі небайдужих українців та європейців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.