Головний полісмен Києва Фацевич розповів про перші дні роботи нової поліції. ВІДЕО

Головний полісмен Києва Фацевич розповів про перші дні роботи нової поліції. ВІДЕО
Головний полісмен Києва Олександр Фацевич спить по 2-3 години на добу, але задоволений, що справляються.

Про це він зізнався журналістам ТСН.

Він розповів, що він і 2000 його підлеглих працюють у шаленому ритмі, але приємно вражені величезною підтримкою киян.

За кожним їхнім кроком стежить ледь не кожен киянин. Вони сперечаються зі стихійними торговцями, приїжджають на пожежу раніше самих пожежників або регулюють рух на перехрестях без жезлів. А він, як той Бетмен, з'являється там, де найбільше потрібен. Як от напередодні, під час першого казусу зі своїми підлеглими.

Поліцейські зіштовхуються з маршруткою. Їхній керівник на місці відтягнув авто і виправдав групу, мовляв, дехто працює по 10-12 годин і потрапили в ДТП через перевтому. Він і сам каже, що спить по кілька годин на добу, але пишається, що обходяться без даївців.

Йому 28, за плечима 9 років служби в армії, рік війни на Донбасі і повернення з того світу. Фацевич очолював роту "Світязь", воював під Іловайськом, Дебальцевим, а своїм другим днем народження називає 31 серпня минулого року, коли вивів із оточення у Вуглегірську понад 70 бійців.

Успішно проведена операція змінила долю командира Фацевича. У лютому йому підвищили звання та дали майора. Він познайомився з Аваковим, який за кілька тижнів покликав до Києва.

Батьки Фацевича живуть у Луцьку, обоє колишні військові. Кажуть, служили у Росії, де у них народилось троє синів. Коли Саші виповнилось 12 років, переїхали в Україну у родинний дім батька. Мати Фацевича, уродженка Росії, скаржиться, що нині стосунки з ріднею трохи зіпсувалися, навіть стару матір, яка живе на Далекому Сході, цьогоріч не провідає.

У своєму ж синові вони певні на 100%. Кажуть, що працюватиме цілодобово і досягне свого. Єдине, що хвилює матір, коли із Саші роблять голівудську зірку. Втім, Фацевич запевняє, що дружина Марина - його перше і єдине кохання. Перевезти її і доньку до Києва планує за місяць, хоча й зазначає, що в найближчий рік відпустки з родиною в його планах немає.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Поліцейські зіштовхуються з маршруткою. Їхній керівник на місці відтягнув авто і виправдав групу, мовляв, дехто працює по 10-12 годин і потрапили в ДТП через перевтому." /// ЩО??? А якби хтось травмувався чи взагалі загинув??? В такій ситуації втома це не виправдання, а тупа відмазка.
Відповісти
Маршутчики по 16 годин працюють і норм
Відповісти
одні понти і непрофесіоналізм. А авакови і фацевичі перетворили цікаву задумку в звичайний український бардак
Відповісти
Так смішно читати ці всі новини про поліцію))) таке відчуття що ДАІ в Києві нічого до цього часу не робили,вони бідні пахали ризикуючи своїм життям в цей тяжкий період за таку мізерну зарплату, затримуючу кучу машиш зі зброєю та гранатами...
Відповісти
та ще й багато хто поплатився своїм життям(((
Відповісти
Як мій колишній командир Фацик просто професіонал
Думаю у нього все вийде
Відповісти
Останні новини
Головний полісмен Києва Фацевич розповів про перші дні роботи нової поліції. ВІДЕО
09 липень, 2015, 09:54