У Луцьку хочуть ліквідувати п'ять зупинок громадського транспорту

У Луцьку хочуть ліквідувати п'ять зупинок громадського транспорту
В обласному центрі хочуть ліквідувати 5 зупинок на вимогу пасажира на автобусних маршрутах загального користування як такі, що не забезпечують безпеку перевезень.

Про це стало відомо під час засідання виконкому Луцької міської ради 22 липня.

У проекті рішення запропоновано ліквідувати 5 зупинок громадського транспорту на пр. Відродження, 7 (поблизу вул. Щусєва), на вул. Ковельській, 63 (вул. Фабрична), на вул. Ковельській 29 (поблизу аптеки), на пр. Перемоги, 21 (школа №15), на вул. Рівненській, 52б (поблизу бару «Явір»).

Окрім того, на основі звернень Луцького підприємства електротранспорту, з метою задоволення потреби в пасажирських перевезеннях пропонується доповнити перелік місць для облаштування зупинок громадського транспорту «на вимогу» для тролейбусів:

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скоро ці тролебуси будуть мати зупинки через кожні 100 метрів. Он на вул.Богдана Хмельницького: біля міської ради зупинка за сто метрів біля бувшого кінотеатру "Зміна" зупинку зробили(там маршрутки розминутись не можуть то щей ці "стодоли" пішохідний перехід і дорогу перекривають) і через сто метрів перед Братським мостом зупинка.
Відповісти
зупинку на вимогу - біля дитячого майданчика на пр.Молоді, коли зупиняється тролейбус,або маршрутка - пройти на пішоходному переході - теж саме що зіграти в російську рулетку.
Відповісти
де ви бачили на таких вузьких вулицях - зупинки на вимогу?
Відповісти
Не треба забирати на Відродження, 7 зупинівку. Там дуже зручно виходити діткам, котрі доїздяють в 17-ту школу. Або тоді поверніть якусь маршрутку на Щусєва
Відповісти
Останні новини
У Луцьку хочуть ліквідувати п'ять зупинок громадського транспорту
22 липень, 2015, 11:04