У Луцького міського голови новий радник

У Луцького міського голови новий радник
Громадський діяч Юрій Моклиця із 10 серпня став радником міського голови з питань розвитку велоінфраструктури в місті Луцьку на громадських засадах.

Про це інформує Луцька міська рада.

Юрій Моклиця написав на ФБ: "З 2008 року займаюсь питаннями розвитку велоінфраструкури в містах. Ентузіазм переріс у переконання, а цікавість трансформувалась у досвід. Зараз є шанс втілити ідеї в життя. Не шукайте підтекстів і прихованих смислів - тільки пристрасть до велосипеда і тільки час, витрачений на освоєння галузі.

Найближчим чином планую ініціювати і організувати процес розробки програми розвитку велоінфраструктури в Луцьку, розробити рекомендації щодо вдосконалення існуючих шляхів і взяти під контроль розробку майбутніх об'єктів.

І, до речі, справа зовсім не у виборах. Новий бюджетний кодекс та бюджет міста 2015 року дають дуже сприятливі умови для розвитку веломереж в містах. І мене, як велоактивіста, дуже цікавить, як саме ці умови будуть реалізовані в моєму рідному Луцьку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Супер! Це гарна новина
Відповісти
Чому не на фронті?????
Відповісти
Йти радником за 2 місяці до виборів?
Відповісти
можливо я буду не права але створювати нову посаду, витрачати кошти яких зараз не хватає на зарплату даного чиновника .......а не можна було комусь доручити по суміцниству даний розвиток велоінфраструктури і тільки трішки доплатити за нові обов'язки???
Відповісти
Останні новини
У Луцького міського голови новий радник
10 серпень, 2015, 22:29