У Луцькраді хочуть «відвоювати» найбільшу котельню міста

У Луцькраді хочуть «відвоювати» найбільшу котельню міста
Депутати Луцької міської ради звернулись до мера та прокурора міста, аби вони зайнялись поверненням у комунальну власність котельні на вулиці Карбишева, 2.

Про це стало відомо під час засідання комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту Луцької міськради.

Начальник юридичного відділу мерії Олександр Рачков розповів про можливість повернення у власність міської ради котельні на вулиці Карбишева, 2.

За словами юриста, суд віддав котельню у власність «Східноєвропейської теплоенергогенеруючої компанії», коли співзасновником якої стало ДКП «Луцьктепло». Після цього луцька мерія програла приватній компанії всі можливі суди.

«Вже сім років з того часу минуло. Я не бачу можливості відновити суди по цій темі, адже з їх часу вже пройшло багато років, всі строки вже пройшли», - сказав Рачков.

Зрештою, депутати вирішили звернутись до Луцького міського голови Миколи Романюка, щоб він подав звернення до суду, щоб знову спробувати повернути котельну у комунальну власність. Також члени комісії вирішили звернутись до прокурора міста, щоб той перевірив чи не було у передачі котельні на Карбишева порушень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцькраді хочуть «відвоювати» найбільшу котельню міста
11 серпень, 2015, 14:10