Як користувачі соцмереж відреагували на смерть Ігоря Єремеєва

Як користувачі соцмереж відреагували на смерть Ігоря Єремеєва
Після 3 тижнів пребування в комі народний депутат України Ігор Єремеєв помер в одній із клінік Цюриха.

Користувачі різних соцмереж висловлювали протилежні думки щодо трагедії, яка сталася з нардепом. За попередньою інформацією, Єремеєв отримав черепно-мозкову травму внаслідок падіння з коня.

Деякі користувачі соціальних мереж співчували тому, що нардеп перебуває у важкому стані і бажали йому якнайшвидшого одужання, а інші зловтішалися з людської біди і не приховували свого негативного ставлення до політика.

Одним із першим, хто став на захист Ігоря Єремеєва, був відомий український автогонщик, а нині і волонтер Олексій Мочанов. Він жорстко розкритикував негативні коментарі про те, що трапилося із нардепом і закликав проявити хоча б краплину співчуття, адже ніхто не застрахований від нещасного випадку.

"В сети, особенно в соцсетях, вектор Украины на курс в Европу ощутим особенно ярко. Читал комментарии к несчастному случаю Еремеева и хотел иммигрировать. Куда угодно. Хоть в Иран или ИГИЛ. Что пишут некоторые персонажи, чего желают и что себе позволяют - это за гранью моего ко всему готового понимания. Люди, вы уверены, что вы люди? - хочется спросить у части населения, которая высказалась по поводу произошедшего.

Я такого негатива от одного человека к другому даже предположить не мог. Что лично вам плохого сделал Игорь, даже если лично вам он не сделал ничего хорошего? Вы же делаете вид, что ходите в церковь, верите в Бога, учите своих близких сострадать и желаете всем вслух мира и добра. А на деле?", - зазначив Мочанов.

Після смерті нардепа автогонщик написав великий допис про те, як всі чекали на одужання політика і про свої стосунки з Єремеєвим.

Свої слова співчуття також написала і співачка Руслана Лижичко. Вона згадала про те, як із політиком перебувала на Майдані під час Революції Гідності.

Опонент Єремеєва у парламенті Борис Філатов у своєму дописі згадав про нелегкі стосунки із волинським нардепом, але визнав те, що завдяки старанням Ігоря Єремеєва з полону терористів вдалося визволити сотні українських військових.

Колега по парламенту Микола Княжицький у своєму невеликому дописі написав: "Він дозволяв бути собі простим українцем, а це рідкість серед багатих людей".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Єремеєв
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Працівники ВН . Слова Мовчанова стосуються вас в першу чергу. Ви перетворили сайт в смітник.
Відповісти
Мужня людина. Взірець мужності. Взірець ведення бізнесу і його захисту від єврейської нафтової хунти. Починав з нуля - з пошиття курток. Був невтомний в праці, хоч і мав слабеньке здоров’я. Спав по 4-5 годин на добу. Практично не відпочивав. Це з тих людей, які вміли «розширити» добу до 30 годин. Втілив себе в Україну "матеріально": де пройшов, там залишалось те, що потрібне людям - підприємства. Найближчий приклад - дві будівлі - гіганти з обслуговування людей - ТАм ТАМ і Порт Сіті. На тій ділянці довгі роки росли лобода і чортополох. Ігор Єремеєв - зразок наслідування. Його не всі любили, бо був жорстким, але поважали і захоплювались силою його енергії. Залізна воля, стальний характер. Мав друзів і ворогів, останніх - значно більше, що зовсім нормально в будь-якому суспільстві. Більше немає Ігоря. Така безглузда смерть... Земля йому пухом і Вічна Пам’ять. Добра Пам’ять...
«Гвозди бы делать из этих людей,
Крепче б не было в мире гвоздей». Краще й не скажеш…
Відповісти
не втирайте про куртки, це казочка дошкільнятам. Про 90і не стану писати.
земля пухом.
Відповісти
Дуже шкода... Вічна пам'ять!!!
Відповісти
про покійників або говорять хороше , або мовчать тож мовчіть , мовчіть а ні послухайте простих людей. кінець вистави - завіси закрились.
Відповісти
І нехай всі олігархи подумають що вони така ж пиль. І грошші ім не допоможуть. Є момент. Є хвилина. Якби всі це розуміли. Знаю особисто його дружину.співчуваю.
Відповісти
Є одна правда на світі, це смерть!!! Ні добра охорона, ні великі гроші не помагають, якщо цей день назначениий!!!
Відповісти
такі люди задають ритм для життя....
Відповісти
Останні новини
Як користувачі соцмереж відреагували на смерть Ігоря Єремеєва
13 серпень, 2015, 12:32