Екс-кандидат у нардепи Ігор Рицко їздив п'яний за кермом та побився у центрі Луцька. ФОТО. ВІДЕО

Екс-кандидат у нардепи Ігор Рицко їздив п'яний за кермом та побився у центрі Луцька. ФОТО. ВІДЕО
У ніч з 15 на 16 серпня близько другої години ночі у центрі Луцька побилися водії. Один з них - екс-кандидат у нардепи Ігор Рицко, який перебував у нетверезому стані.

Як розповідають очевидці, саме він і спровокував конфлікт. Ігор Рицко зупинив Лексус, оскільки йому здалося, що той порушив правила дорожнього руху, а після короткої словесної перепалки накинувся на водія за те, що він не відповідав йому українською мовою.

Коли на місце події прибули працівники ДАІ, Ігор Рицко запевняв їх, що не керував автомобілем, мовляв водій зараз прийде. Натомість, зі слів свідків, крім Рицка в салоні автомобіля більше нікого не було.

Підтвердила цей факт і його дружина, яка під'їхала згодом на таксі.

"Ваш чоловік десь відпочивав і випивав, так?"
"Я не знаю. Він їздив на зустріч ще о шостій годині вечора"
"А за кермом хто був?"
"Чоловік"


У наркодиспансері встановили, що Рицко дійсно перебував у стані алкогольного спяніння. В його крові виявили 1,31 проміле алкоголю при допустимих 0,2.

На основі заключень та пояснень свідків працівники ДАІ склали на Рицка адміністративний протокол за статтею 130 (керування транспортним засобом у нетверезому стані).

Нагадаємо, Ігор Рицко балотувався у депутати Верховної Ради на виборах 2014 року та оскаржував у суді рішення кількох дільничних виборчих комісій у Луцьку, але суд програв.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Рицко, ДАІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 40
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
жінка спалила
вигнати нерозумну на мороз
Відповісти
Нічого вона його не "спалила" - видно дістав уже її своїми пиятиками і походеньками...
Відповісти
я б такого вигнала через місяць
Відповісти
Там всі такі.... збіговисько блатних і бідних...Рицко бидло було і бидлом лишилося...а дружині краще знайти іншого, з ним лише біди не оберешся.
Відповісти
Ряжені. Чому не в АТО ...???? Рижков підеш в АТО замком.....??? Ніколайчук агов...? Моклиця , що там... ? Де б...я патріотизм...? Вперед пацани ....
Відповісти
Дивні люди: не розуміють, що депутатство - каторжна робота над законами,їх виписування та вичитування, а не лазівка для нечистоплотних елементів...
Відповісти
а чому нічого про водія лексуса? хто це був?
Відповісти
знаєте шановні, я не виправдовую алкогольних нападів, але всі знають що ця людина була на війні, і не для піару, як більшість волинських сракосидів, а якщо комусь почав заважати, то інша справа, бо шось вже дуже багато і відео і фото матеріалів. так що кожен має право на свою думку і на своє життя.всеодно, як завжди, боягузи будуть прикриватися такими як Рицко.
Відповісти
точно не до европи нас засунуть. яке везіння людям що воно не стало депутатом.хай герой айдаровець іде на схід та сепарів з авто витягуе а не позорить айдар
Відповісти
ти вже мабуть відвоював? герой кнопочний))))
Відповісти
Я Рицко знаю особисто з дитинства! Він був бидлом необтесаним ним і залишився!
Відповісти
Оце так новина.Один дурень побився з іншим дурнем.ВВС ще не показувало?
Відповісти
Питання не Рицку, а в тому хто в Лексусі. Хто замовив цей сюжет ? Заказуха
Відповісти
у нас как набедокурят, что-то сотворят, то сразу ищут политические мотивы, типпа полит. преследование.....расслабься на счёт заказухи...........ПРОСТО НАРУШИТЕЛЯ ВЗЯЛИ ВОВРЕМЯ С ПОЛИЧНЫМ
Відповісти
МОЛОДЦІ ДАЇШНИКИ ТАК ДАЛЬШЕ ТРИМАТИ
Відповісти
Що укропівець Рицько, що яценюківець Лапін - всі шахраї, навіть з автоматом. Десятки тисяч воюють і не піаряться, а ці лише піаром займаються.
Відповісти
у нього немає розуму для піару навіть, ця подія - пряме тому свідчення
Відповісти
Одне питання - а де зараз той мажор??? Чого ніхто не шукає Лексус АС2488АО??? Чи ім треба тільки Рицко??? Виходить що так.
Відповісти
а хто це на Лексус АС2488АО?
мабуть не дарма той рицько до нього поліз, яась причина є...
Відповісти
я був свідком цієї ситуації, і скажу що це ніяка не "заказуха". Громадянин Рицко ледь тримаючись на ногах, вирішив що, так як він є кандидатом в депутати, має право хамити іншим. Він зупинивши лексус, відкрив вікно і почав з'ясовувати відносини щодо порушення правил дорожнього руху, якого там і близько не було. Працівники ДАІ підтвердили цей факт. Потім цьому "тверезому кандидату" не сподобалася відповідь російською мовою водія лексуса, а згодом пішли незліченні образи в сторону водія лексуса. Після короткої дискусії, Рицко вийшов з машини і почав блокувати водійські двері лексуса щоб він не вийшов і почав бити його через відкрите вікно водія лексуса. З якою метою це було зроблено? Після довгої пиятики чоловікові просто не вистачало пригод на вечір!
Відповісти
Як працівники даі могли підтвердити цей факт, якщо їх не було на місці конфлікту??? Ти заказний свідок, як і цей сюжет! Імені навіть не написав. Рицко відповість за їзду в нетверезому стані. За це його ніхто не виправдає і не захистить. Завдяки таким як він було кому протистояти російським фашистам, і тим, хто не був на війні варто якось розуміти це і поважати. Але таким як ти на це наплювати, бо ти боягуз, на війну не підеш. Тому ти і гониш на Рицка.
Відповісти
Ти там звідки знаєш хто я і де я був? Боягуз це той який відкрив свій п'яний рот і коли зрозумів що всунув свій хрюльнік не туди куди треба, захотів сісти в машину і втікти, але йому цього ніхто не дав зробити. Нарахунок ДАІ так відкрий очі що я написав за те що вони підтвердили факт того що він був п'яний!
І раз ти такий розумний, то я б подивився на тебе щоб ти писав якби не дай Бог хтось з твоїх близьких опинився під колесами такого фраєра.
Відповісти
А водій лексуса мабуть пухнастий да доброчесний громадянин.))) Хватить чепуху гнати. Айдарівці як і правий сектор всі контужені трохи. Тому і зриваються на модних та мажорних. Раз Рицко законфліктував, значить не спроста і не із-за того, що пригод мало. А було за що!!! І чого ти мені пишеш за п'яного, я тобі вище написав, що ніхто його за це не виправдовує. А те, що на лексусі був модний фраєр - це точно. І раз ти про нього замовчуєш - ніфіга ти не свідок - ти заказний "свідок".
Відповісти
Та яка різниця хто на чому був?! Раз на те пішло то той взагалі не на гіршій машині був!
І нічого я не замовчую, те що знав те і сказав.
Та і так зрозуміло що Рицко вже в повній жопі)
Відповісти
Нема різниці хто на чому був! Це тільки наш бидлонарод хизується тачками, в культурних і розумних людей хизування тачкою - це ознака невихованості та безкультур'я. Раз сказано на лексусі - я й так і пишу, що на лексусі. І враховуючи наш бидломенталітет на таких марках в бвльшості трапляються модні та мажорні хлопці з манерами поведінки вседозволеності. Тому я й схиляюсь до того, що конфліктував Рицко не із-за п'яного стану, було за що! А ти, в першому повідомленні досить точно описав що трапилось, значить ти мав би спостерігати довго за подією і мав би бачити з чого саме почався конфлікт. Твої слова: "Він зупинивши лексус, відкрив вікно і почав з'ясовувати відносини щодо порушення правил дорожнього руху, якого там і близько не було". Раз ти знаєш, що порушень і близько не було - то мав би бачити, та описати з чого саме і чому почався конфлікт. В твоєму описі все звалено на Рицька, про водія лексуса - як про бідолаху, що постраждав. Друже, людям які мають логічне мислення твій опис трошки здається підозрілим!!!
Відповісти
Все я чув і бачив і сьогодні був в міліції і розповів все що чув і бачив) крім мене було ще 3 свідки, і 2 з них сиділи в одній машині. Цього разу Рицко не втече і буде покараний справедливо) а це саме головне)
Відповісти
І нарахунок бидломенталітету, хлопців на мажорних тачках, які ведуть себе з манерами вседозволеності- вдалий опис поведінки Рицька, шкода що такі люди хотіли стати народним депутатом)))
Відповісти
Піаром, маркетингом та саморекламою треба займатися на тверезу голову
Відповісти
А чому якщо лексус, то зразу мажор???
Відповісти
пушик ти взагалі закон знаєш? кандидат в депутати сідає за руль,ледь стоячи на ногах, при цьому маючи бажання повчити когось їздити.... і виражайся по-іншому, на рахунок залепка, тому що тільки такі як Рицко, які рахують себе вже депутатом позволяють такі речі, от це і є бардак....
довипендрювався.....
Відповісти
ЗМІ молодці. Відразу всі на місці були немов знали заздалегідь. І тут бац і чорнота. Я так думаю Рицко не мав притензій до водіїв інших авто, вони ж нівчому невинні, а тут "золота" молодь в Оперу зібралась. Тільки не вийшло. А ось на рахунок Лексуса, так "двійник", під тими номерами інша машина. Того він і втік з місця пригоди. Багато запитань появляється
Відповісти
Як вы кажете "золота" молодь їде у тверезому стані і по правилам. А що ж казати про вашого " золотого тверезого нардепа"?
Відповісти
яка різниця хто куди їхав? нардеп теж не бідний, понтів було вище криші! я бачив ситуацію,бо в ту ж хвилину стояв на вулиці біля свого авто і все чув. Рицко не те що не не мав притензій, він мурчав як має бути. От тепер хай і получає.
І машину забрали бо та п*яна морда витворяла таке що жах, це по-перше, а по-друге, дві машини, які не спричинили дтп стояли по-середині дороги, і заважали проїхати іншим,тому і так зробили.
і нарахунок втікти- Рицко коли зрозумів що дарма відкрив рота, хотів сісти в машину і втікти, але вже йому цього ніхто не дав зробити, а лексуса на моїх очах не забрали, а просто машина переїхала в інше місце, щоб не заважати. Вона стояла біля місця пригоди,на стоянці)
Відповісти
Шкода що ця війна так ламає психіку людей і багатьох долей ПРИКРо
Відповісти
Це все винна горілочка а не війна
Відповісти
чоловіче, ніхто ні від кого нічого не скриває) ніхто перед ним не заїхав на парковку) як водій це міг зробити, якщо машина 10 хв стояла біля машини Рицька, на зустрічній трасі?) в тебе все добре з очима?) і якщо ти не чув і не бачив, Ігор сам поліз битися)
чого ж вас так мучить це, та суд все вирішить і все буде добре)Навіть в такійф смішній ситуації ви хочете зробити когось винного. Та будь це син президента на лексусі, яка різниця? ніхто не дає права якому депутату так себе поводити!
В цьоиу випадку він не вийде сухим із води!
Відповісти
і ти брехло раз пишеш що хтось ззаду вдарив його по голові! такого і близько не було.
не здивуюсь якщо це пише сам Рицько.
Він був готовий і йому мерехкалось спочатку те що хтось наїхав на сплошну, ти тепер пишеш що машина перед ним заїхала на парковку. Як можна таке писати якщо цього і близько не було?!
Відповісти
Ці коментарі тепер не мають змісту, тому що тепер починаються ці казки про те куди поїхала машина, куди хто вдарив,починається брехня. В даній ситуації виграє справедливість, і не важливо хто чий син і хто депутат!
Відповісти
Свідок. Я тобі так скажу я Рицка знаю тільки з інтернету коли він ховав хлопців-побратимів з Айдару, здається рік тому, відстоював права добровольців перед владою, перешкоджав Самообороні і Ко добувати бурштин в Маневичах, був проти призначень екс-регіоналів на Волині, добивався правди по стрілянині в Шацьку, що навідь його по Інтеру показували та інше. Не зрозуміло - тоді він всім вгодив, а зараз ТАБУ? Чи в тебе якісь особисті притензії до цієї людини?
Відповісти
всім хто обливає відрами гівна, людину, яку була на війні, щоб оті поци на лексусах їздили на лексусах, бажаю опинитися в тому пеклі, де був він і пообливати гівном свої трухани.

Якщо був пяним то так, мусить за це відповідати, але якщо якась гнида до нього там стрибала то це невелика справа, якщо він зірвався і дав комусь по дундаку.

П.С. Спілкувався з ним лише раз по питанню одягу для бійців і не являюсь прихильником
Відповісти
Останні новини
Екс-кандидат у нардепи Ігор Рицко їздив п'яний за кермом та побився у центрі Луцька. ФОТО. ВІДЕО
16 серпень, 2015, 13:46