Під Луцьком молодий мисливець влаштував полювання прямісінько у населеному пункті. ФОТО

Під Луцьком молодий мисливець влаштував полювання прямісінько у населеному пункті. ФОТО
Поблизу Луцька молодий мисливець влаштував полювання у населеному пункті в місці відпочинку селян та їхніх сімей.

У селі Зміїнець місцевий мешканець стріляв по дикій птиці у межах населеного пункту. Інцидент трапився у неділю, 16 серпня. Про це розповіла жителька Зміїнця Алла Жупанюк. За її словами та за свідченнями жителів вулиць Левадна та Журавлина, молодий чоловік, на вигляд якому років 23, влаштував полювання на пташок.

Коли люди звернулися до нього з вимогою припинити стрілянину, виник конфлікт. Активні жителі спробували затримати молодика, проте той вирвався і встиг побігти до дому та перевдягнутися:

«Згодом прибула група підтримки горе-мисливця у складі родичів та крутих «дядечок». Почалося дійство з погроз, лайки, відбирання фотокамери. Викликана мілціія в'яло спостерігала за сваркою та піддиктовку адвоката молодика складала акт правопорушення», - зазначила Алла Жупанюк.

До слова, Алла Жупанюк є журналістом і коли спробували зафіксувати порушення на відеокамеру, то «група підтримки» порушника всіляко цьому перешкоджала.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в олиці теж полюють в центрі селища. виклики міліції безрезультатні..чекають біди.
Відповісти
І чим закінчилося?Де продовження в коментарях правоохоронців?!!!!!
Відповісти
От читаєш такі новини і пару питань навертається. Одразу перепрошую за "іноземну мову". 1.Якими йо..нутими мають бути батьки щоб виховати таке .мо і потім ще й його вигороджувати, погрожуючи іншим людям? Воно розумово відстале, що в 23 роки такими речами займається? Коли видавитимуть мисливські квитки на відстріл йо..нутих цілими зграями???
Відповісти
ДІБІЛЯКА!!!
Відповісти
Бицьо 23 роки , а за мамину спідницю ховаеця.І не стидно,ЩУР!! Сьогодні по пташках, завтра по людях бо мама папа все парішають. В АТО хлопче ! В АТО!! От там і постріляїш аш по ляшкам побіжить твій понт.
Відповісти
О то я бачу це вяхір. Полювання на них дозволено. Вважається нормальним трофеєм. В очевидь він як і качка відноситься до пташок, але на то і полювання щоб здобути діч. Вяхіря складно вполювати, він обережний і фактично в населені пункти до людей не залітає. А біля Левадною та Журавлинної в Зміїнці є копанка гарна, сам там полюю, там є і чачки і вяхірі. Але це не населений пункт і полювання там дозволено. Запрошую мисливців, зрозуміло в яких є всі необхідні документи на полювання в цю місцевість, не пожалкуєте. І їхати від Луцька практично не треба. З Ковельської на виїзді з Луцька повертаєте вправо перед баром "Зустріч" здається, а там прямо метрів 500-600 і коли з ліва кінчаються хати, повертаєте в ліво і метрів 400 і ви біля копанки.
Відповісти
То ти їз певно поїдаєш? Чи для чого ще вбиваєш птахів? Так хочеться постріляти? Запрошую в АТО.
Відповісти
Примусити його з'їсти усе, що настріляв. Сирим. З пір'ями.
Відповісти
Останні новини
Під Луцьком молодий мисливець влаштував полювання прямісінько у населеному пункті. ФОТО
20 серпень, 2015, 17:45