У Луцьку відкрили перший в регіоні скейтпарк. ФОТО

У Луцьку відкрили перший в регіоні скейтпарк. ФОТО
Луцька міська рада та меценати відкрили у місті рекреаційну зону з місцем для прогулянок, а також катанням на роликах та скейтах.

У Луцьку відкрили перший в регіоні скейтпарк на базі рекреаційної зони «City Park». Окрім цього, відтепер на території є столи для гри в шахи та розважальна зона для діток.

Луцький міський голова Микола Романюк відзначив, що найбільшої вдячності за будівництво скейтпарку заслуговує бізнесмен Андрій Покровський, який виступив у ролі мецената під час будівництва.

«Три роки назад тут були сходи та міст над Сапалаївкою, по яких було страшно ходити. Тепер тут рекреаційна зона, де зможуть відпочити як діти, так і дорослі», - сказав він.

Автор ідеї бізнесмен Андрій Покровський розповів, що ще змалечку ненька йому повторювала, що дім людини – це місто, країна в якій вона живе.

«Я подорожував світом, хотів взяти найкраще, що бачив. Так і народилась ідея цієї зони», - розповів він.

Меценат відзначив, що на цьому проект не буде зупинятись. В планах будівництво баскетбольних майданчиків, місць для гри в пінг-понг, облаштування прогулянкових зон.

Мешканка мікрорайону Ольга Волошина розповіла, що відколи територію навколо Сапалаївки почали облаштовувати, там з’явилось багато молоді, яка почала фотографуватись на фоні оновлень.

«Дуже приємно, що відкривається рекреаційна зона, а не якийсь пивний бар», - поділилась жінка.

Мер міста також вручив відзнаку меценату Андрію Покровському за проведену роботу, а після відкриття скейтпарку – майстри їзди на чотириколісній дошці продемонстрували глядачам свої екстремальні вміння.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Немає фото із загальними планами.
Відповісти
Такі ініціативи потрібно лише підтримувати, адже в Луцьку мало людей які просто вкладають в місто, хоча людей які мають гроші є достатньо, Андрій Покровський, одни з небагатьох!
Відповісти
ніхто і не перечить проти ініціатив, тільки це все потрібно робити в межах розумного, дотримуючись норм і стандартів відносно розташування скейтпарку. де ще можна таке побачити, як не у нас в Луцьку, під вікнами житлового будинку - скейтмайданчик. це зашкалює всі децибели !!!!!
Відповісти
Тобто раніше було краще? нехай би так і було?
Відповісти
в принципі це було реторичне питання, яке і адмінів стосувалося.
Відповісти
Обов"язково потрібно зробити доріжку для катання на роликах та скейтах, але після того, як зроблять більш-менш нормальні тротуари для пішоходів.
Відповісти