Громадськість вимагає прозорого конкурсу на заміщення посади головного лісівника Волині

Громадськість вимагає прозорого конкурсу на заміщення посади головного лісівника Волині
Громадська рада відправить лист- звернення до Кабміну щодо перебування Олександра Кватирка на посаді начальника волинського лісгоспу.

У понеділок, 31 серпня, в приміщенні малої зали Волинської обласної державної адміністрації відбулось позачергове засідання громадської ради при ВОДА.

Громадськість вважає, що новопризначений на посаду виконуючого обов'язки начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко не повинен займати цієї посади, адже свого часу скомпрометував себе корупційними діями.

Відтак член громадської ради Юрій Анцух зачитав лист- звернення адресоване, депутатам, Кабінету Міністрів, міністерству аграрної політики, голові Волинської ОДА, в якому йшлось про те, що громадськість обурена, що Волинський лісгосп очолив Олександр Кватирко, який у 2006 році напав на міліцію, у 2014 році був помічений у компанії, яка автомобілем збила людину та не допомогла їй.

Натомість члени громадської ради у цьому листі вимагають негайного усунення Кватирка. Громадська рада підготували ще один лист до Кабміну, в якому просять провести конкурсний відбір на керівні посади в галузі лісового господарства області та виїзного публічного засідання відповідної конкурсної комісії.

"Громадськість збурена непрозорістю та політичною заангажованістю кадрової політики лісового господарства", - мовив Юрій Анцух.

До участі в конкурсі громадська рада радить допускати осіб, які пройшли громадське обговорення.

В результаті ці два листа члени громадської ради підтримали одноголосно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Задовбали вже всі псевдо громадські діячі, більше немаєте де вкрасти. Дайте спокійно працювати.
Відповісти
Та хто ж не дає працюй! Не звертай на це увагу. Так ти ж хочеш красти при ньому.
Відповісти
Таке відчуття склалося про цю так звану громадську раду, тількі шукають причини не згуртувати націю в період війни , а створюють якусь ворожнечу між людьми. Придумують якісь нереальні факти про людину, якщо у

вас є дійсно така інформація то нехай займається цим міліція, прокуратура. Парадокс - більшість працівників галузі, ветерани, профспілки погодили кандидатуру Кватирка , а якихось меленька кучка непонятно чого сидить і підгавкує проти! Проявіть себе у справах- зробіть дешевші тарифи, дешевші ціни на продукти і послуги, безплатну медицину і т. д.шановна " громадська рада" . Але це слабо, правда ж?
Відповісти
Ох як гарно пише. міліція, прокуратура,сбу. всі добре знають як працював кватирко. людей розлами не зробити!!!!
Відповісти
Гнати мітлою цю самостворену громадську раду- набір тих хто не хоче працюпати , а за посаду отримувати хабарі? Працівники галузі більшість, ветерани, профспілки і т. д. за Кватирка-це ж також громадкість, а якась маленька кучка не спеціалістів проти?
Відповісти
лісову галузь та екологію опікували "лісові хлопці"- свободівці. Тепер відбирають джерельце. От і волають...
Відповісти
Що новий керівник не дає красти?
Відповісти
Ну, яка тобі різниця чи буде конкурс чи не буде ти роби свою роботу і отримуй заробітну плату. Ні ти хочеш красти при ньому!
Відповісти
Щось всі коментарі на один манер.Вже кватирко працював в лісовій галузі і всі добре знають хто є хто. Попахує старим новим начальником. МОЖЕ СКОРО І ЯНУКОВИЧ ВЕРНЕТЬСЯ!!!
Відповісти
ми всі добре знаємо скільки згоріло лісу за останній тиждень, не знає тільки гунчик. а кватирко вже в перші робочі дні бреше керівництву і народу про масштаби пожежі які обчислюються тисячами гектарів.
Відповісти
Останні новини
Громадськість вимагає прозорого конкурсу на заміщення посади головного лісівника Волині
31 серпень, 2015, 18:05