У скільки Луцьку обійдеться капітальний ремонт проспектів Волі та Перемоги

У скільки Луцьку обійдеться капітальний ремонт проспектів Волі та Перемоги
У Луцьку відремонтують проїжджу частину проспекту Волі від вулиці Словацького до вулиці Шопена за більш як 11 мільйонів гривень.

Про це йдеться у «Віснику тендерних закупівель».

Департамент житлово-комунального господарства Луцької міськради
уклав угоду з ТЗоВ «Луцькавтодор-Сервіс» про проведення капітального ремонту покриття проїжджої частини проспекту Волі від вулиці Словацького до вулиці Шопена в місті Луцьку

Вартість робіт обійдеться місту у 11,248 мільйонів гривень.

Єдиним конкурентом «Луцькавтодор-Сервісу» було тернопільське підприємство - ТЗоВ «Техно-Буд-Центр». Їхня пропозиція була дорожча і складала 11,391 млн грн.

Окрім того, Департамент ЖКГ за результатами тендеру уклав угоду з тим таки «Луцькавтодор-Сервісом» на суму 3,562 млн грн. За ці гроші буде проведено капітальний ремонт дорожнього покриття на шляхопроводі по пр. Перемоги.

Причому знову таки конкуренцію йому на торгах склав тільки «Техно-Буд-Центр», який запропонував 3,789 млн грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А коли буде відремонтовано тротуар від Гостинця до кіоску Теремнохліб по Соборності.Яма на ямі і нікого це не хвилює Зробіть нормальними такі вулиці,а тоді займайтеся показухою Чи ви вважаєте що всі лучани повинні ходити по ямах,але пишатись тим ,що мають "європейське " місто для іноземних делегацій
Відповісти
ну от... як завжди тільки до Шопена і тільки проїжджа частина. А коли ж буде ремонт пішохідної частини від Шопена в сторону Київського майдану?????????? там просто немає тротуару. коли???
Відповісти
відмивають гроші наостанок.романюк відчуває що його владі приходить кінець, а палиця має на центральну вулицю інші плани. зараз гроші вкрадуть, а палиця буде переробляти.пізно романюк спохватився до роботи на Єремєєва надіявся.........
Відповісти
Нерозумію, довжина шляхопроводу становить 450м і має 2 смуги в кожному напрямку, довжина ділянки пр. Волі 650м і також має 2 смуги в кожному напрямку. Товщина покриття однакова, різниця в площі прокриття в 1,5 рази більша, а вартість реконструкції в 3 рази!!!!!
Відповісти
Останні новини
У скільки Луцьку обійдеться капітальний ремонт проспектів Волі та Перемоги
04 вересень, 2015, 09:36