Як живе головний даішник Волині та його заступники. ІНФОГРАФІКА

Як живе головний даішник Волині та його заступники. ІНФОГРАФІКА
Журналісти ВолиньPost проаналізували декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2014 рік начальника УДАІ УМВС України у Волинській області, підполковника Андрія Бондарука та його заступників: Юрія Віскунова та Олега Данилюка.

Нагадаємо, журналісти ВолиньPost надіслали в УМВС України у Волинській області запит на інформацію з проханням надати копії декларацій керівників УДАІ УМВС України у Волинській області за 2014 р, а також інформацію про розміри їх посадових окладів, надбавок, доплат і матеріальної допомоги вищезазначених осіб за січень-серпень 2015 року. Натомість замість відповіді отримали від правоохоронців відписку.

Як виявилося, керівництво обласного УДАІ не дало згоди на оприлюднення їх офіційних доходів за 2015 рік. Натомість декларації за 2014 рік в УМВС порадили шукати на сайті. Що ми й зробили. Однак і тут зіткнулися з певними труднощами.

Як виявилося, знайти ці документи на офіційному ресурсі міліціонерів не так вже й просто. Ані пошук по сайту, ані перехід по всіх розділах, так і не дав результату. Тож ми зателефонували у прес-службу, аби ті розповіли, де ж шукати декларації.

Але й у прес-службі не одразу отримали відповідь. Так, спочатку нам повідомили, щоб ми добре дивилися, бо ж насправді на сайті всі документи є та ще й на видному місці. Потому погодилися, що декларацій таки немає. Щоправда пояснили, що це збій на сервері. Зрештою документи таки знайшлися.

Зауважимо, ми вперше бачимо, щоб на офіційному ресурсі держструктури декларації були так «заховані»:


(НЕ)БІДНЕ КЕРІВНИЦТВО...
Отож, що ж показав аналіз документів. З'ясувалося, що живуть даішники не багато. Принаймні, про це свідчать їх доходи, задекларовані у рамках закону «Про очищення влади».

У 2014 році загальна сума сукупного доходу начальника управління ДАІ України у Волинській області, полковника міліції Андрія Бондарука (тоді він ще мав звання підполковника та обіймав посаду заступника начальника УДАІ) склала 60 173 грн. З них 13 272 грн – матеріальна допомога. І все. Ані вкладів у банках, ані зобов'язань, ані страховки у Андрія Бондарука немає.

У активах декларанта дві земельні ділянки площею 2200 кв. м та 220 кв. м, а також житловий будинок площею 96 кв.м.

Сім’я Бондарука (дружина та донька) у 2014 році заробила 57 тисяч грн. Окрім того, на родину головного даішника області записана квартира площею 49 кв.м, а також земельна ділянка площею 120 кв.м.

Транспортного засобу ані у декларанта, ані у його сім’ї, немає. Принаймні, про це свідчить оприлюднена декларація за звітний період.


Заступник Андрія Бондарука, підполковник міліції Олег Данилюк свої доходи підрахував до копійки. Так, за минулий 2014 рік він задекларував 65 881,90 грн доходу. З них 58 447,90 грн заробітної плати. Ще 7434 грн складає матеріальна допомога.

Вкладів у банках Данилюк не має. Разом з тим, він – єдиний з керівників волинського УДАІ, хто має автомобіль. Їздить він, згідно з декларацією, на старенькому позашляховику Тойота Прадо GX 1998 року випуску.

Ані квартири, ані житлового будинку у даішника немає. Заступник начальника обласного УДАІ задекларував тільки дві земельні ділянки: 0,2899 га та 0,1203 га.

Сім’я Данилюка у 2014 році отримала 60 351 грн. 27 копійок доходів. З них 58 364,67 грн складає заробітна плата, ще 1986,60 грн – матеріальна допомога.

У власності родини земельна ділянка площею 0,0308 га та квартира площею 54,8 кв.м.


Заступник начальника управління, начальник відділу організації роботи ДПС ДАІ УМВС, підполковник міліції Юрій Віскунов задекларував у 2014 році 92 185 грн доходу. З них 400 грн матеріальної допомоги. Решта – заробітна плата.

Родина декларанта у 2014 році отримала 50 223 грн доходів, 25 978 грн з яких – заробітна плата. Ще 6150 грн складає розмір матеріальної допомоги, та 18 095 грн – соціальні виплати на дитину. У власності сім'ї даішника – квартира площею 18,9 кв.м.

Серед майна Юрія Віскунова житловий будинок площею 178,5 кв м, придбаний за 655 230 грн, та земельна ділянка на 24,41 кв. м.

Транспортних засобів ані Віскунов, ані його родина, не мають. Принаймні про це він вказав в офіційному документі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ВИСКУНОВ ДУЖЕ ПОРЯДНА ЛЮДИНА ,ТАК ТРИМАЙ ЮРА ТИ ОДИН ХТО ОСТАВСЯ В МЕНТАХ ПОРЯДНИЙ И ЧЕСНИЙ.
Відповісти
Порядний мусор? та чи ви з глузду зїхали? Для того щоб стати замом потрібно було - виконувати замовлення, фальсифікувати потрібні справи та лизати зад вищестоячим.
Відповісти
Бачу багато знаєте? Судите по собі?
Відповісти
ВИСКУНОВ ДУЖЕ ПОРЯДНА ЛЮДИНА ,ТАК ТРИМАЙ ЮРА ТИ ОДИН ХТО ОСТАВСЯ В МЕНТАХ ПОРЯДНИЙ И ЧЕСНИЙ.
Відповісти
ВИСКУНОВ ДУЖЕ ПОРЯДНА ЛЮДИНА ,ТАК ТРИМАЙ ЮРА ТИ ОДИН ХТО ОСТАВСЯ В МЕНТАХ ПОРЯДНИЙ И ЧЕСНИЙ.
Відповісти
трижды УРА
Відповісти
аго, вже втомили, міліція, ДАІ
бажаю декларацій лікарів (їм, на жаль, люстрації ніхто не проводить, а варто, ой як варто), і дуже хочу декларацій журнаслістів.
а головне питання чому під статтями ніхто не підписується, невже нема авторів
давайте імена в народ
Відповісти
Втомилися читати про міліцію і ДАІ?
Візьміть Дюма і розвійтеся
Декларації журналістів?
Так звичайно дайте запит редактору
Під новинами є один підпис В. Пащенко
Дякую Вам за Вашу увагу до нашого сайту
Відповісти
І що шановні ви хотіли цим сказати?
Відповісти
я хочу у Вас працювати
Відповісти
табличку біля Патіо: "приватна власність. Вхід заборонено!" Чи не так, ясновельможний пане Пащенко?
Відповісти
Уточніть в Патіо вхід заборонено?
Чи біля Патіо кудись вхід заборонено?)
Відповісти
ВИСКУНОВ ДУЖЕ ПОРЯДНА ЛЮДИНА ,ТАК ТРИМАЙ ЮРА ТИ ОДИН ХТО ОСТАВСЯ В МЕНТАХ ПОРЯДНИЙ И ЧЕСНИЙ.
Відповісти
Досить мусолити тему даі краще розкопайте що для того щоб стати поліцейським в луцьку просять всього навсього 2 тисячі мертвих американьких президентів
Відповісти
З такою зарплату машину Тойота не прокормиш?!?!?
Відповісти
Пащенко придбав землю по вул. Кравчука?
Відповісти
ЗА ЯКІ ШИШИ ВІДКРИВ ПАТІО
Відповісти
О ТАКИХ ЯК ПАЩЕНКО ТРЕБА ПИТАТИ ДЕ ВЗЯВ КАСУ
Відповісти
ПАЩЕНКА В ПОЛІЦІЮ І В АТО НЕХАЙ ПОСЛУЖИТЬ ТРОХИ
Відповісти
Таких друзів як віскунов в музей)))
Відповісти
За одне місце і в музей
Відповісти
Юра ти лутшиший
Давай жгі
Відповісти
Порядна криса віскунов)))
Відповісти
ми думаємо ментів до ГІЛЯКИ
Відповісти
скотина.він покривае взяточників типу Сергія Суничука
Відповісти