На вихідні лучан запрошують на фестиваль «Вітрила пригод». ВІДЕО

На вихідні лучан запрошують на фестиваль «Вітрила пригод». ВІДЕО
IV туристичний аматорський фестиваль авторської пісні, фото і кіноаматорів "Вітрила пригод" відбудеться цими вихідними 26-27 вересня 2015 року в м.Луцьку.

Фестиваль присвячений Дню туризму, Дню кіно та пройде під гаслом «Україна єдина».

Програма фестивалю буде дуже насиченою та цікавою, отож запрошуємо лучан та гостей міста поринути в мистецько-туристичну атмосферу.

На вас чекають 26 вересня об 11:00 в Палаці культури. Тут відбудеться відкриття фотовиставки, під час перегляду якої ви зможете поринути на вершини далеких гір, прекрасних пейзажів природи, побачите портрети туристів та динаміку подорожей.
Вас чекають зустріч з мандрівним тандемом «Мандросвіт», який започаткували лучанки – Олена Сідімянцева та Юля Камінська, які проїхали автостопом 10 європейських країн та країну Африки - Марокко.

Цікавою гостею буде Тетяна Козирєва з Москви. Стиль Тетяни - подорожувати автостопом. До нас вона прибудет теж таким чином. Козирєва - автор багатьох книг, про подорожі автостопом, про поїздки «зайцем», водний туризм, альпінізм, спелеологію, про все це вона розповість під час проведення IV туристичного’ фестивалю "Вітрила пригод".

О 13:00 для любителів аматорського кіно будуть демонструватися кращі туристичні фільми надіслані на фестиваль з різних регіонів України та Санк-Петербурга.

Учасників та гостей міста чекає захоплююча екскурсія вулицями Старого міста та Луцького замку.

О 17:00 відбудеться зустріч з волинськими майстрами кіно- фото мистецтва Віталієм Герасимлюком, Сергієм Хижуком, Андрієм Повзуном, Павлом Луцакою.

0 18:00 вас чекає оригінальний концерт виконавців авторської пісні та співаної поезії різних жанрів в залі Палацу культури.

27 вересня о 9:00 на сцені при вході в парк Лесі Українки - заняття по оздоровчих системах проведуть Андрій та Олена Горошки майстри Рейки, вчителі йоги та інших практик, аналітики систем пізнання людини, мандрівники, які побували в США, Тайланді, Індії, Казахстані та європейських країнах. Для практичних занять з собою потрібно мати килимки та зручний одяг.

27.09.2015 року о 12:00 в клубі «Diamond» по пр-кту Волі,31 (вхід з вул. Коперніка) запрошує на практичне заняття по методиці «Білояр» та інших цікавих техніках самопізнання психолог, арт-терапевт, засновниця школи жіночності «Ладаниця» Мар’яна Бенц з м. Львова. Вона відвідала Хорватію, Францію, Словаччину Туреччину, Угорщину нещодавно повернулася з двотижневої подорожі із Грузії. Отож беремо килимки та зручний одяг.

О 13:30 в парку Лесі Українки відбудеться нагородження переможців конкурсів та гала-концерт виконавців авторської пісні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: фестиваль
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хапуга та Руслана Мельник. Звідси і рівень "фестивалю".
Відповісти
Останні новини
На вихідні лучан запрошують на фестиваль «Вітрила пригод». ВІДЕО
24 вересень, 2015, 12:10