У Луцьку відомий співак потрапив в автомобільну аварію. ФОТО

У Луцьку відомий співак потрапив в автомобільну аварію. ФОТО
Автомобіль «Мерседес», за кермом якого був співак і композитор, учасник дуету «Світязь» Дмитро Гершензон, став учасником автомобільної аварії у Луцьку: біля пішохідного переходу на проспекті Перемоги у нього втаранився автомобіль BMW, після чого авто артиста віднесло на півсотні метрів.

Пригода трапилася в понеділок, 16 липня близько 17:45 на пішохідному переході біля головного входу на луцький Меморіал Пам’яті.

Як розповів артист, він зупинився, аби пропустити жінку, яка з дитячою коляскою переходила дорогу по пішохідному переході. І в цей час в зад його автомобіля сильно вдарилося інше авто – «Мерс» Гершензона від удару пронесло з півсотні метрів, а самого водія від травм врятувала подушка безпеки.
Ось на таку відстань віднесло автомобіль Дмитра Гершензона після удару
Ось на таку відстань віднесло автомобіль Дмитра Гершензона після удару

«Це ще добре, що жінка з коляскою встигла пройти…», - каже Гершензон.
Мерседес Дмитра Гершензона відбувся практично подряпинами - якщо порівнювати зі станом BMW
Мерседес Дмитра Гершензона відбувся практично подряпинами - якщо порівнювати зі станом BMW

Одна з двох жінок, які, з неофіційних коментарів представників Державтоінспекції, були в автомобілі BMW, розповіла, що «Мерседес» перед ними різко загальмував перед пішохідним переходом, тож водій їх авто не мав можливості вчасно зупинитися.

«Дочка була за кермом, а я в цей час читала газету», - пояснила одна з них неможливість роз’яснити ситуацію детальніше. Інша жінка (донька) відмовилася повідомляти, з якою швидкістю їхало їх авто.

Представники ДАІ, які прибули на місце пригоди, заявили, що можуть повідомити тільки те, що «сталося зіткнення двох автомобілів». Мовляв, давати детальніші роз’яснення вони не готові: треба докладно вивчити ситуацію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якраз проїзжала у траліку в той час, коли вже приїхав евакуатор.. Таке враження, після побаченого й прочитаного тут, що це жінка за кермом читала газету
Відповісти
Добре, що хоч невинні люди не постраждали від цієї мавпи за кермом
Відповісти
беха слабінька оказалась, а от старий "кракаділ" Гершензона ще буде жити
Відповісти
гальмівного шляху у бмв не видно. вона не гальмувала, просто завтикала і на всій швидкості заїхала в дупу мерсу.
Відповісти
Жінка за кермом - як Зірка на небі! Ти її бачиш - а Вона тебе ні !... та ще й з газетою ?!... Дмитро народився у сорочці, вишитій !!!
Відповісти
наші любі чоловіки відразу користуючись моментом люблять про жіночок за кермом поговорити....сама 12 років за кермом і на такіх водіїв надивилась... і не всі з них жінки. До прикладу в Рожищах за кермом автівки, що не пропустила потяг був чоловік....не потрібно визначати стать водіїв-зівак.
Відповісти
Думаю, що водій Бехи відволіклася на телефонну розмову. Тому й не гальмувала, прогавивши перешкоду, тобто - Мерса.
Відповісти
Цікаво чи вона попросила в артиста автограф?
Відповісти
Безсердечные люди,Дмитрий мне Вас очень жаль,ничего всё будет хорошо,не унывайте,Любим Вас очень Вы шикарный артист,композитор!!!
Відповісти