У Луцьку внесли зміни до бюджету міста

У Луцьку внесли зміни до бюджету міста
Депутати на сесії міської ради прийняли рішення “Про внесення змін до рішення міської ради від 28.01.15 № 69/10 “Про бюджет міста Луцька на 2015 рік”, з врахуванням змін.

Про це йдеться на офіційному сайті луцької міської ради.

Начальник управління фінансів та бюджету міської ради Лілія Єлова пояснила, що відбувається перерозподіл асигнувань загального фонду бюджету міста.

За її словами, враховуючи обсяг фактичних нарахувань у 2015 році, передбачено зменшити асигнування департаменту соціальної політики на виплату компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, інвалідам, дітям-інвалідам, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги в сумі 100 000 грн та спрямувати їх на компенсаційні виплати на пільговий проїзд електротранспортом окремих категорій громадян за рахунок коштів бюджету міста.

А також зроблено перерозподіл видатків бюджету розвитку спеціального фонду бюджету міста. Передбачено кошти на дофінансування ремонтних робіт Палацу учнівської молоді, ДНЗ №19 та ДНЗ № 25.

Міський голова Микола Романюк зазначив, що є перевиконання бюджету міста за вісім місяців. Тому шостого жовтня пропонується проведення позачергової сесії міської ради, на якій будуть перерозподілені кошти за вересень місяць.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.