На Волині провели обласний фестиваль серед людей похилого віку. ФОТО

На Волині провели обласний фестиваль серед людей похилого віку. ФОТО
1 жовтня 2015 року Волинський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», громадська організація ветеранів фізичної культури і спорту, відділ з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації провели ІІ обласний фестиваль серед людей похилого віку «Спортивне довголіття – «Спорт для всіх – радість життя» з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку.

Основною метою даного заходу є залучення ветеранів спорту до занять фізичною культурою та спортом, організація змістовного дозвілля населення пропаганда здорового способу життя та активного довголіття.

На урочистому відкритті учасників привітали голова громадської організації ветеранів фізичної культури і спорту Рупчев Станіслав, директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення Новосад Володимир, генеральний директор спортивно-оздоровчого комплексу Сусалєв Вячеслав та головний спеціаліст Луцького місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Прус Світлана.

Програма заходу включала змагання з таких видів: шахи, шашки, настільний теніс, дартс, боулінг, більярд.

У змаганнях фестивалю взяло участь 45 ветеранів - жінки віком від 55 років і старші та чоловіки віком від 60 років і старші зі спортивних товариств «Спартак», «Колос», «Україна», Луцького міського центру фізичного здоров’я «Спорт для всіх», а також до Луцька завітали ветерани з м. Володимир-Волинський та м. Горохів.

Найстаршому учаснику змагань Цвіруку Євгену – 77 років. Також були відзначені грамотами та пам'ятними медалями найстарші учасники у кожному виді змагань.

Усі учасники, які прийняли участь у Фестивалі були нагороджені грамотою, пам’ятною медаллю та значками, а учасники, що посіли призові місця у кожному виді програми - дипломами, медалями від організаторів та спонсорів змагань.

Результати змагань

У змаганнях з шахів серед чоловіків І місце – Грушевінчук Володимир, ІІ – Мельник Віталій, ІІІ – Зуй Микола

У змаганнях з шашок серед чоловіків І місце – Грущук Олександр, ІІ – Левчук Петро, ІІІ – Друць Федір, серед жінок І місце – Грач Галина, ІІ – Гнатюк Катерина, ІІІ- Наумич Зоя.

У змаганнях з настільного тенісу І місце – Лозовик Микола, ІІ – Власов Олег, ІІІ – Хмурий Олег. У змаганнях з дартсу серед жінок І місце – Мельник Надія, ІІ – Зінь Наталія, ІІІ – Омельчук Тетяна, серед чоловіків І місце – Рибаков Василь, ІІ - Гащин Володимир, ІІІ – Маркус Микола.

У змаганнях з більярду І місце – Жвачиш Віктор, ІІ – Глодін віктор, ІІІ- Лозовик Микола.

У змаганнях з боулінгу серед жінок І місце – Зінь Наталія, ІІ – Молчанова Раїса, ІІІ – Лисенко Ніна, серед чоловіків і місце – Ваган Василь, ІІ – Хлопіцький Олег, ІІІ- Гащин Володимир.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині провели обласний фестиваль серед людей похилого віку. ФОТО
02 жовтень, 2015, 10:04