Україні у Парижі нав'язували нові закони щодо Донбасу

Україні у Парижі нав'язували нові закони щодо Донбасу
Україні на переговорах у Парижі нав'язували необхідність прийняти нові закони про амністію, особливий статус Донбасу і про вибори.

Про це заявив заступник глави Адміністрації президента України Костянтин Єлисеєв, пише gazeta.ua.

"Нам нав'язували необхідність прийняття нового спеціального закону про особливий статус Донбасу", - сказав він на брифінгу в понеділок у Києві, додавши, що мова також йшла про прийняття нового закону щодо повної амністії бойовиків і нового закону про вибори. За його словами, Київ це відкинув.

Сьогодні немає необхідності приймати нові закони про амністію або про особливий статус Донбасу. Вся необхідна правова база вже створена, - зауважили в АП.

Також, зі слів Єлісеєва, російська сторона намагалася нав'язати перенесення набрання чинності імплементації торговельної частини Угоди про асоціацію Україна - ЄС.

"Нам намагалися нав'язати те, щоб ми перенесли або відклали тимчасову імплементацію так званої торговельної частини Угоди про асоціацію, яка, як ви знаєте, має набути чинності з 1 січня 2016 року. Цього не буде, ця ідея відкинута", - сказав він.

Представник АП зазначив, що Росія підтримала ідею необхідності розблокування і прискорення процесу звільнення заручників. "Ми очікуємо, що найближчим часом цей процес буде зрушено з мертвої точки", - сказав Єлісеєв.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І все виконаємо як Європа скаже, бо ми цього варті!
Відповісти
Слиш, ТанкЫст - ты то тут при чём ?
Відповісти
НЕ украине, а не просохшему порошку.
Відповісти