У Луцьку спритники викрали автомобіль та скоїли крадіжку

У Луцьку спритники викрали автомобіль та скоїли крадіжку
До чергової частини Луцького районного відділу міліції надійшло повідомлення від 22-річного місцевого жителя про те, що з його подвір'я зник автомобіль «Смарт-CABRIO».

Сума завданих матеріальних збитків становить 80 тисяч гривень, - повідомляє прес-служба Волинської міліції.

Працівники карного розшуку провели ряд оперативно-розшукових заходів і встановили, що кримінальне правопорушення скоїли 17-річний місцевий житель та 18-річний житель Ківерцівського району.

"Вночі, проходячи повз будинку потерпілого, зловмисники помітили автомобіль та вирішили на ньому покататися. Молодики виштовхали автомобіль з подвір'я. Однак, проштовхавши його 500 метрів, зловмисники не змогли завести транспортний засіб, а тому залишили стояти на дорозі", - розповів начальник Луцького райвідділу міліції Сергій Тягунов.

Крім того, правоохоронці з’ясували причетність затриманих молодиків до скоєння крадіжки. З новобудови 29-річного жителя обласного центру злодії викрали електрогенератор, бетонозмішувач та 50 метрів дроту. Викрадене працівники міліції знайшли у господарстві одного з них.

Слідчим відділенням Луцького РВ УМВС України у Волинській області розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам оголошено про підозру та приймається рішення про обрання міри запобіжного заходу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому спритники, а не злодії?
Відповісти
Соратники яника
Відповісти
ВОЛПОСТ! називайте речі своїми іменами! КРАДІЙ, ЗЛОДЮГА,ЗЛОЧИНЕЦЬ, БИДЛО! а не спритник! спритник - від слова спритний, вмілий, швидкий. (асоціація з спортсменом-спринтером). підміна понять це не чесна, а в наш час катастрофічна річ.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку спритники викрали автомобіль та скоїли крадіжку
12 жовтень, 2015, 10:17