У Луцьку завершився відбір майбутніх поліцейських. ФОТО

У Луцьку завершився відбір майбутніх поліцейських. ФОТО
Найкращі претенденти на роботу в новостворений підрозділ МВС в Луцьку пройшли останній етап відбору - особисту співбесіду.

Аби потрапити до фіналу, близько тисячі претендентів переконливо доводили свою готовність одягнути форму поліцейського, інформує прес-служба Волинської міліції.

Протягом чотирьох днів працювали сім комісій, у складі яких, були представники громадськості Луцька, психологи та діючі поліцейські зі Львова.

Члени комісії спільно оцінювали усі якості кожного претендента на роботу в патрульну поліцію: його мотивованість, психологічну стресостійкість, вміння опановувати собою та керувати власними емоціями. Окрім того, кандидати доводили свою здатність аргументовано мислити, швидко та зважено приймати правильні рішення в екстремальних та нетипових ситуаціях. Таке спілкування дозволило максимально визначити загальний профіль особистості.

Охочі патрулювати вулиці обласного центру відповіли на різноманітні запитання, розв’язували ситуації, змодельовані членами комісій, - і це все, аби довести свою готовність до служби та нарешті одягнути форму поліцейського.

До процесу відбору у Луцьку долучилися поліцейські зі Львова. Вони пам’ятають, як нещодавно самі були кандидатами, тож із власного досвіду знають, який нелегкий шлях доводиться пройти аби дістатися до фіналу. Зізнаються, що відчувають неабияку відповідальність за кожен свій голос «за» та «проти». А тому пильно стежать, аби до лав патрульної поліції в Луцьку пройшли найдостойніші.

- Основна мотивація кандидатів в поліцію – це зміни. Хтось прагне змін у своєму житті, хтось прагне змін у масштабах країни. Реформа правоохоронної системи успішно працює, і це видно на прикладах Києва, Харкова, Львова, Одеси. Більшість із кандидатів у поліцію Луцька, хочуть стати активними учасниками цих реформ, - зауважив поліцейський зі Львова Олексій Зібров.

За словами претендентів, завершальний етап спілкування для більшості з них був найскладніший, а відтак, - вирішальний. Тож до етапу співбесіди в Луцьку дійшло понад вісімсот кандидатів, і лише частина з них подолати фінальний рубіж відбору.

Всі кандидати, які пройшли чесний конкурсний відбір, за кілька днів будуть запрошені на навчання. Вони сядуть за парти навчальних класів, їх тренуватимуть столичні фахівці. А відтак попереду два з половиною місяці тренінгів та лекцій, по завершенню яких кандидати складуть іспити та складуть присягу. На вулиці Луцька поліцейські патрулі вийдуть вже до кінця грудня цього року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 29
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
про який чесний відбір іде мова? які найкращі претенденти? в цій країні нічого не міняється.
Відповісти
Чому ж не міняється? А зарплата ментів?
Держава, у якій зарплата поліцейського більша, ніж зарплата вчителя - це поліцейська держава.
Відповісти
нічого дивного. маразм продовжується. гортай далі.
Відповісти
За 12 тичяч знайома давно все поршіала, бо папік і мамік впливові люди,тому так недорого
Відповісти
О чём речь??? Мерчук, который громил людей прошёл в полицию!
Відповісти
Галіма реформа
Відповісти
За два місяці будуть настоящі профі встидно читати таку статю
Відповісти
О капець, як побачила, хто відбирає кандидатів, чуть зі столу не сповзла;))))
Відповісти
Хто біше заплатить той пройде
Відповісти
Напишіть прізвище знайомої,яка все порішала за 12 тис.Будьте патріотом. Якщо це правда то отримаєте преференцію для чесного життя.
Відповісти
Да громадськість долучилась це ви про афіріста ройка? І йому подібних що були в кожному кабінеті
Відповісти
А я запізнилась на співбесіду на суткі бо читаю між рядочків переговорив за мене ройко з хлопцем в окулярах з третьоі аудиторіі він там напевно старший той мене завів в сьому аудиторію і я задоволина бо я блондинка гарна висока і працьовита
Відповісти
Так так я ткж бач в цю ситуацію стояли шиптались в коридорі і шукали в списках ту працювиту
Відповісти
А наркомани що там роБлять,,,,!!
Відповісти
ДАААА. Хабарник і корупціонер проводить відбір дожились....
Відповісти
Опублікуйте список тих хто відбирає і ми їх обговоримо публічно
Відповісти
Це добре що вже буде в нас поліція, але що тоді робити з тією Вартою Порядку палиці, наврядчи палиця їх розпустить, їх там 600 людей і поліцейських чимало буде, навіть мене вже лякає що скільки патрульних буде в місті
Відповісти
От поліція нам необхідна , а варта порядку палична ні, всерівно вони нічого не роблять толкового, на виїзди беруть з собою міліціонерів, то навіщл вони потрібні?
Відповісти
будеш множити тепер на 2 двійна користь була гривня тепер дві
Відповісти
На превеликий жал також чути довелося про те, що за відбір платили гроші. Людині тій сказав, що не вірю, що в нову поліцію при відборі залишилися схеми із "вирішуванням за гроші". Хотілося б, щоб я був правий. Якщо,на відміну від Києва та Одеси, у Луцьку при відборі рішали за гроші, то поліції у нас не буде.
Відповісти
Істірічькі,що кричать "зрада,хабарі,всьопропало" - ви або давайте факти з прізвищами хоча б,зверніться кудись,якщо вам відомо про такі випадки.А то не пробігли тих 3 кола нормально і жовч так і поперла в коментарях.
Відповісти
А до Вы зробите, якщо прізвища вкажемо???? Задокументуєте???? Не смішіть!!!
Відповісти
згіднийя сам пройшов нікому нічого не листав хоча перед співбесідою спілкувався з впливовим чоловіком який міг регульнути але відмовився. сказав що там нерішають.так що якщо немає фактів нех пиздіти.якби рішали то пройшли б як мінімум всі ДАЇшники, тоу що ніхто втрачати роботу нехоче а так з 15 чол міського ДАЇ пройшло тільки два!!!
Відповісти
відать твій рєшала низькосортний, бо мерчук (звіробій) порішав собі місце)))
Відповісти
Та рішають за гроші
Відповісти
А що вкомісії робипь Андрій Петрович Ройко??????????????????????????????? І ми будемо говорити про чесність. Людина яка катує і вимагає,яка має відповідати перед законом по повній програмі, відбирає кандидатів. Позор волинській поліції. Я не вірю в цю чесну поліцію.
Відповісти
Маса народу, який пролетів ще на фізичній підготовці (опозорилися) успішно пройшли співбесіду та вже отримали запрошення на 19 число в сокиричі.....чергова показуха
Відповісти
оооо Мерчук з псевдо "Звіробій" ще той рєшала. Знаю точно, що цей кадр рішав через київ шоб пройти у поліцію, він навіть не соромився про це тріпати своїм знайомим....не здивуюсь шо цей псевдопатріот бурштинокопач займе ше й якусь посаду... осьвам і реформа бля
Відповісти
Цікаво прізвища тих 2-х з ГАІ хто пройшов до поліції. назвіть?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку завершився відбір майбутніх поліцейських. ФОТО
12 жовтень, 2015, 16:20