Нічний Луцьк: масова бійка біля клубу та марихуана в кишенях

Нічний Луцьк: масова бійка біля клубу та марихуана в кишенях
Масова бійка: один госпіталізований та четверо затриманих. Такою видалася ніч 18 жовтня для відвідувачів одного з нічних клубів Луцька.

Близько 5 години ранку на гарячу лінію міліціонерів надійшло повідомлення про бійку біля нічного клубу, що на вул. Данила Галицького. Як розповіли очевидці, один із відвідувачів закладу, хильнувши зайвого, вирішив розім'яти кулаки. Чоловік напідпитку затіяв бійку, потому перечепився на сходах, впав та втратив свідомість. Тож нічні пригоди для нього завершилися госпіталізацією.

Разом з тим, ця подія стала каталізатором для подальшої бійки. Не менш п'яні відвідувачі нічного клубу вирішили, що їх «колегу по чарці» відлупцювали ППСники, які намагалися втихомирити буяна та вивести його з приміщення. Кілька десятків чоловіків вирішили відстоювати «правду» лайкою, криками та кулаками.


Аби втихомирити неадекватних чоловіків та жінок, до нічного клубу стягнули всі вільні патрулі міліції та три групи швидкого реагування самооборонівців.


У результаті агресію вдалося погасити. Співробітники патрульної служби затримали чотирьох найбільш активних порушників. В одного з них, 31-річного лучанина Олега П., в кишені виявили паперовий згорток із марихуаною вагою 2 грами. З його слів, наркотичне зілля він знайшов на смітнику.


Як показали результати медичного освідування, в крові у Олега П. було 1,9 проміле алкоголю. Проходити тест на вміст наркотичних речовин у крові він відмовився.



Наркотичне зілля міліціонери вилучили та відправили на дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Волинській області.

Дії зловмисника кваліфікують за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Чоловікові загрожує до трьох років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 28
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
рослинна речовина зеленого походження) це як розуміти?)
Відповісти
А ти що такий спец ,що зразу по вигляду взнаєш що то за зілля ?
Відповісти
евгену

не поняв ти приколу
Відповісти
правильно буде ЗЕЛЕНА речовина РОСЛИННОГО походження
Відповісти
а чого не пишите що було кінуто воєну шашку забігли люди в масказ з калашами почали бити всіх хлопців моїй подрузі до голови підставили калаш а потім сіли в бус і поїхали
Відповісти
нехер по клубах лазити, бухати, коли війна в країні.
тупе бидлоття ти і твоя подруга
Відповісти
Нє, не правда. Приїхали на трьох бетерах, випалили все напалмом, а хто хотів розповісти правду - відрубували голову шашкою Бдьоного.
Відповісти
А голови покидали в мішок і завезли в дубки. Отакий от кримінальний Луцьк
Відповісти
Як багкто д...них в Луцьку, аж страшно!!!!
Відповісти
не ходи в техас і не зустрінешся з ними
Відповісти
а чо за клуб
Відповісти
цей бидлятник давно треба закрити навпроти церкви зробили нічний бидлятник там торгують наркотою прастітутками і головне готель є там це проісходить майже кожну ніч добру кришу мають раз незакрили їх бідні люди які поблизості цього закладу живуть .
Відповісти
яка церква такий й нічний клуб...
Відповісти
зараз підкова називається - колись тєхас
Відповісти
два напаса нашли ой ой цеж десять год тюрми )
Відповісти
А заборонити, щоб після 24,00 год. працювала корчма і т.д слабо на місцевому рівні?
Відповісти
Нах оце напиватись і іти в клуб блатувати - бидлякі тупорилі ... Якшо ти чмо і невмієш себе вести - сиди дома.

У всьому світі в клубах відпочивають, а в нас відголоски параші - питання вирішують (двіжують)
Відповісти
Згідна на всі 100
Відповісти
Такий молодий працівник міліції, задає доволі цікаве питання: "чому ти їв тортик, тебе шо, на хавчик пробило чи ти курив може шо, що на солодке потягнуло" ?
Мабуть той працівник все таки знає толк в курінні, нехай би поділився цим в коментарях))
Відповісти
те пяне бидло з клубу потрібно далі від людей ховати
Відповісти
і тепер кожне п'яне бидло буде кричати: в мене "кумбратсват" був в АТО
шмара
Відповісти
У церкви аж маківка похилилась від матюків... А що ж "проанонсує" з цього приводу мер ?
Відповісти
а що, мер їх напоїв, навчив матюкатись і влаштовувати бійки?
проблема в конкретних громадянах, які просто бидло.
міліція приїхала, в ситуацію втрутилась, проблему вирішили.
чи як баби на базарі за місце сваряться або жлоби на авторинку - теж мер винний?
Відповісти
по собі не суди інших.
Відповісти
Ну шо ж ви хочете з техаса???? Стайня чи конюшня ше та! І то не в плані клуб чи не клуб - це як шайба чи наталка - тупо і для народа з районів робітничих! Техас завжди славився своїми виходеньками, і допоки відвідувачам борзим не настукаєш по голові, то нічого вони не розуміли
Відповісти
по тобі видно,що конюшня твій дім
Відповісти
Цікаво а хто кваліфікував дії особи яка відборажена в сюжеті, як такі які містять ознаки кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 309 КК України. При такій кількості коноплі, максимум, може настати адміністративна відповідальність передбачена ст. 44 КУпАП.
Відповісти
Та що ви розвели базар...."Техас".... та це не нічний клуб а люди у нас такі, кожен хоче показати себе, понапиваються і "крила виростають"..... Просто там не така "блатота" як в Опері чи Версалі, ходять прості люди, та і ним теж десь треба відпочивати. Таках людей вистачає у будь якому закладі,і заклад тут ні при чому, кожен має почати із себе... ми бачимо когось зі сторони та ніхто не дивиться на себе в такому стані. А на рахунок бидлоття, я вам скажу так....кожен хто писав ці слова тако ж там був, якщо ви себе до них не відносити для чого ходите в такі заклади?....Можливо і ви не такі "святі"? Буваю там часто, і ніколи не мав ніяких стичок нізким... нормальний персонал, прості відвідувачі, можна нормально відпочити, просто ведіть себе відповідно!!!
Відповісти
Останні новини
Нічний Луцьк: масова бійка біля клубу та марихуана в кишенях
19 жовтень, 2015, 14:50