Нововолинськ – серед лідерів ливарної галузі України

Нововолинськ – серед лідерів ливарної галузі України
Один з найбільших у Західному регіоні ливарний завод у Нововолинську втричі збільшив обсяги випуску продукції.

Про це пише прес-служба облдержадміністрації.

У рамках робочої поїздки до Нововолинська 23 липня голова облдержадміністрації Борис Клімчук ознайомився з діяльністю ПуАТ "Нововолинський ливарний завод".

Основними видами продукції заводу є вироби для рухомого складу залiзницi, вiдливки з сталей, сiрого чавуну, алюмiнiєвих сплавiв, запчастин до автомобілів та сільгосптехніки, а також церковнi дзвони. За останні роки ПуАТ "Нововолинський ливарний завод" втричі збільшив обсяги випуску продукції, а підприємство зі збиткового стало прибутковим. Саме з прибутку за останні 16 місяців більше 65 млн грн інвестовано в розвиток виробництва.

Нині тут проводиться реконструкцiя i модернiзацiя виробництва. За цей час створено 210 нових робочих місць. Загалом там працює 591 людина, середня заробітна плата яких перевищує 4 тис. грн. За минулий рік податків до бюджетів усіх рівнів надійшло близько 44 млн грн.

Також у рамках поїздки до Нововолинська,голова
облдержадміністрації оглянув хід ремонтних робіт, які здійснюються на площі імені В.Чорновола. Кошти на її реконструкцію, у сумі 450 тис. грн, передбачені в обласній казні.

На завершення відбулась зустріч Бориса Клімчука з мером міста Віктором Сапожніковим, головою Волинського теркому працівників вугільної промисловості Юрієм Калістратовим та директором ДП „Передпускова дирекція шахти № 10 „Нововолинська” Петром Солопом. Обговорено питання розвитку вугільної промисловості на Волині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Нововолинськ – серед лідерів ливарної галузі України
23 липень, 2012, 18:39