Як голова Волинської «Свободи» прокоментував ситуацію з Корбаном

Як голова Волинської «Свободи» прокоментував ситуацію з Корбаном
Голова Волинської "Свободи" Анатолій Вітів вважає, що правосуддя не повинно бути вибірковим.

Про це він зазначив у коментарі для ВолиньPost.

"Ми не симпатизуємо Корбану чи «Укропу», адже ми є політичними опонентами, але ті правила гри, які нав’язує зараз Банкова, вони є неприйнятними. Якщо ви маєте претензії до людини і пишете кримінальні справи, то чому "свободівці" ходять на допит, а "регіонали" не ходять, чому не ходить Яценюк, за яким є «мішок» кримінальних справ, чому до Мартиненка прокуратури двох країн мають пред’яви, а українська чомусь не має? Я категорично проти вибіркового правосуддя, давайте все по-чесному. Добре, маєте претензії до «Свободи», Корбана, а де решта? Вони що - святі? не розумію такого вибіркового правосуддя.

Якщо людина зробила злочин, звісно ж, вона має сидіти, але коли один з тих, який затримує і керує операцією затримання, сам причетний до розстрілів на Майдані, в мене питання – як це трактувати? Складається таке враження, що влада сліпа на одне око. Вона з блоку Порошенка і їх союзників нікого не бачить, а тих, хто критикує владу - "під одну гребінку". Я не кажу, що Корбан святий, до нього, напевно, є тисяча питань з боку правоохоронних органів, але це не має бути не вибірково. Вибіркове правосуддя є неприйнятним в будь-якій країні, тим більше в країні післяреволюційній", - сказав Анатолій Вітів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
саме за його правління зникли 90 процентів доказів справ Майдану вбивства розгони викраденя розстріли викрадення мілярдів...Чому тоді лиш гроші в мірки збирали а не виних шукали.І як ми при деребані то влада хороша і Порошенко з Яценюком теж, а як стали питати де всзяли мільони так ми не ми і гроші в кишенні самі полізли
Відповісти
Якби при свободівському прокурорі зникли докази. то Сєня та Порох і такі як ви наводили б факти зникнення, а не лили соплі.А так розмазуєте соплі по нету...бідака
Відповісти
У Міністерстві внутрішніх справ були знищені речові докази причетності працівників спецпідрозділів МВС до масового вбивства людей на Майдані у лютому цього року.
Про це йдеться у звіті Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування розстрілів демонстрантів у Києві 18-20 лютого, який оприлюднює її голова Геннадій Москаль.
Як сказано у звіті, 22 лютого Москаль просив Арсена Авакова виділити підлеглих для охорони й опечатування зброї спецпідрозділів МВС "Сокіл", "Беркут", складів зброї відомства та низки підрозділів внутрішніх військ, особливо тих, за якими числилися снайперські групи, підпорядковані полковнику Сергію Асавалюку. Аваков спершу погодився, але так і не вжив заходів для збереження зброї та відповідної документації.
"Це дало можливість командиру спецпідрозділу "Беркут" Сергію Кусюку та цілій групі співробітників "Беркут", які брали безпосередню участь у розстрілі учасників акцій мирного протесту на Інститутській, викрасти з приміщення спецпідрозділу "Беркут" ГУ МВС у Києві: 24 АКМС (модернізованих автомати Калашникова – ред.) калібру 7,62 х 39 мм; 1 помпову рушниця "ФОРТ"; 3 снайперські гвинтівки СВД "ФОРТ-500", - йдеться у звіті.
Також було знищено: журнали прийому та видачі вогнепальної зброї; накази про закріплення зброї за кожним конкретним працівником "Беркуту"; картки-замісники на отримання зброї; контрольні кулі та гільзи від зброї "Беркуту", які незаконно зберігалися не в Державному науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі МВС, а у "Беркута".
"Після цього Кусюк та група його підлеглих безперешкодно залишити територію України", - констатує Тимчасова слідча комісія.
http://www.pravda.com.ua/news/2014/07/7/7031198/
Відповісти
Махніцький Олег Ігорович був в.о. генпрокурора з 24 лютого 2014 по 18 червня 2014
Відповісти
Порошенко загрався у політику..допустив до влади Корбана, Коломойськоо..а чи не через грпу Приват збанкрутовало чимало державних підприємст?
Відповісти
Які надії покладало суспільство на Махніцького після МАЙДАНУ .СВОБОДА хай шукає падіння рейтингу саме в цьому.Зараз всі розмахують руками і шукають скалку в чужому оці.
Відповісти
Свобода була при владі майже рік, мали своїх міністрів лісових господарств, доречі в лісовій галузі за той період накралися що вам потрібно переназивати партію з Свобода на Развода.
Відповісти
А скільки податку з доходу фізосіб заплатила "Свобода"?
Відповісти
Свобода винувата постійно, "скалку" в чужому оці шукає, аж пів року була при владі (з 24 чотирьох), замітьте "при владі" Скажуть чесно хто тоді був владою, хто Тенюху (та й Махніцкому) забороняв активні дії? Чому про це мовчите? Напишіть як суд відпускав гепу і допу, а подання прокуратура при Махніцкому вносила!!! Чому про це мовчите, коментатори?
Відповісти
Останні новини
Як голова Волинської «Свободи» прокоментував ситуацію з Корбаном
02 листопад, 2015, 20:03