Батько шести малолітніх дітей погрожував вбивством рідному сину

Батько шести малолітніх дітей погрожував вбивством рідному сину
Батько шести малолітніх дітей приставляв ніж до шиї та погрожував вбивством рідному сину.

Подія сталася у серпні в селі Карпилівка Камінь-Каширського району. Місцевий мешканець пенсійного віку, перебуваючи на кухні свого будинку, умисне вдарив кулаком в обличчя свого малолітнього сина, приставляв лезо кухонного ножа до шиї і живота хлопчика та погрожував вбити.

За такі дії горе-батько опинився на лаві підсудних. От тільки винуватість свою у вчиненні злочину він визнав частково. Натомість всю вину намагався перекласти на дружину. Мовляв, жінка неналежним чином виховує та доглядає їхніх дітей, налаштовує їх на вороже ставлення до нього, через що ті неправильно себе поводять. Бували випадки, коли старші малолітні сини «піднімали» на нього сокиру. Тому, переконує, рідний син його оговорює під впливом матері.

Як розповів обвинувачений, того вечора він зробив хлопчику зауваження щодо його поведінки. Між ними виникла суперечка. Чоловік вхопив сина за сорочку та «струсонув» його, щоб «налякати». Ножа при собі не мав і вбивством сину не погрожував. Тож вину свою визнає лише в тому, що коли взяв рукою за шию сина і відштовхнув його від себе, на ній могли залишитись сліди від пальців.

Між тим, як встановив суд, чоловік частенько б’є дружину та дітей, зловживає спиртними напоями. Батько навіть довів одного з малолітніх синів до алкогольного сп'яніння, за що був притягнутий до адміністративної відповідальності. Другого сина він «повчав», які той має давати показання у суді: бив кулаками, приставляв ножа до шиї та живота, говорив, що заріже, якщо хлопчик не так буде говорити на суді, як він скаже, що його життя у його руках.

За такі дії горе-батько відбуде чотири місяці арешту та заплатить 850 гривень штрафу. Феміда вважає, що таких покарань достатньо для його виправлення та попередження вчинення ним нових злочинів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не правда!!! батькові дали всього лиш 50 годин виправних робіт.
Відповісти
Останні новини
Батько шести малолітніх дітей погрожував вбивством рідному сину
05 листопад, 2015, 08:59