Лучани хочуть зробити неділю вихідним днем для працівників ринків

Лучани хочуть зробити неділю вихідним днем для працівників ринків
Лучани просять вихідний у неділю для працівників ринків.

На місцевому сайті електронних петицій розмістили прохання про надання вихідного дня у неділю для працівників ринків.

"Неодноразово чув про бажання від працівників ринку, щоб неділя була вихідним днем. "В нас також є сімї, ми хочемо, як і всі відпочити. Якщо правильно спланувати свій час все необхідне на ринках можна придбати і в суботу, або ж інші дні. Зрештою, ми хотіли б спокійно відвідати храм, щоб помолитися". Досвід сусідів-європейців показує, що це можливо і реально. Вся громада міста тільки виграє, прийнявши таке рішення. Підтримайте. Допоможіть працівникам ринків Луцька отримати законний вихідний день. Поширте в соціальних мережах, особливо друзям, працівникам ринку... Треба 300 голосів!!!", - йдеться у петиції.

Наразі петиція набрала 7 голосів із потрібних 300.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 33
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це не лучани просять
це деякі базарники зажиріли, халяву вимагають
Відповісти
не підтримую! працівники ринків - на роботу - аби до десятої повідкривалися! з роботи - в чотири - вже нікого не має! Ви ХОЧЕТЕ ЩОСЬ продати?! це ж ваш основний заробіток!
Відповісти
Не знаю, як у кого, а у мене торгівля йде з 9-45 до 10-15 і з 15-00 до 15-30... Раніше на ринку робити нічого, а пізніше тільки бомжі і п'янделиги соваються...
Зробити понеділок робочим днем замість неділі - і в підприємців хоч подружжя, дітки-внуки матимуть змістовний недільний відпочинок. А в понеділок навіщо той вихідний?
Відповісти
регулярно в часи совдеповскіх криз великий процент йде на пенсію..не ваше воно чи в юванті чи на старому чи цумі..не лижить душа..в часи 90 пішли..заробили бо хотілось тоді їсти..мали первоначальний..зараз пройшли часи..появились якісь гроші..вже приятно радують..а діти всі на держслужбах або по банках прилаштовані..помагаєш і дальше..що ж воно на ту зарплату..а товар возиш або гуманіт.. або накрутка 100-150%..і не думаєш як колись тоді в 90..а думаєш а що тим ніщим..хто має гшроши то й так купить..там де ти бачиш того покупця він і тебе бачить..таке життя .йди на пенсію.дітям цим краще поможиш.хай самі думають головою
Відповісти
Пічалька. Діти теж на ринку. І товар як раз на тих "ніщих" орієнтований...
Відповісти
І пенсію відсунули... до неї ще сім років...
Відповісти
йдіть по прохфесії..скукатіща вам на ринку..так само буде і вцентрі гуму кієвского..ви вже ассса..переключітса
Відповісти
Якби Ви знали, яка у мене була професія... Екзотична для нашого міста, як на сьогодні.
Відповісти
це святе! Робота почекає...
Відповісти
Саме в неділю базарники мають найбільші виторги. І вихідний для них вигідний радше власникам супермаркетів.
Відповісти
Для тиць-здиця
Людина платить оренду за точку, а як не хоче інший місце займе. Ще б вам так жиріти.
Пасаж працює з 6-ої ранку, оптовики з сіл приїжджають закуплятися.
Відповісти
не про те мова! оптовики цілий день на ринку не сидять! сидять продавці, які й приходять, не треба Вам лукавити, ПІСЛЯ 9 ранку! А людина - справжній інженер, який РЕАЛЬНО працює з 8 ранку до вечора, причому з понеділка по п"ятницю - може сходити на базар ЛИШЕ у вихідні! так що вибирайте, якщо справді хочете продати - ПРАЦЮВАТИ ТРЕБА!
Відповісти
На ринку і так вихідних днів менше, ніж у працюючих з понеділка по п'ятницю. По-перше, шестиденка.
Крім того,їм ніхто не дає додаткових вихідних днів, якщо свято приходиться на суботу-неділю. Їм ніхто не дає лікарняних і відпусток.
Відповісти
Цей лист написаний людиною, яка далека від ринку! Неділя - єдиний день, коли варто виходити на роботу на ринок. Я особисто ходжу в церкву на 6.30 ранку, а є служби і на 7.00 , і на 9.00. Було б бажання! Я. Згідна за вихідний. День в неділю, але для всіх працівників торгівлі, як в. Європі і в цілому світі . Працівникам супермаркетів, універмагу, юванту, порт-сіті, маленьких приватних магазинчиків, які зараз в кожному будинку, теж потрібний. Відпочинок і теж необхідно. Піти. До сповіді і поспілкуватись з богом !
Відповісти
Довго думали? Чи попи-батюшки вам підказали ідею з вихідним? А то некомерційна організація під назвою церква недораховується прибутків, бо усі валять на базар.
Відповісти
понеділок нормальний вихідний для ринків - початок робочого тижня для всіх, і я сумніваюсь що є більш кращий день для вихідного на ринку. Тим більш вже всі люди звикли що понеділок вихідний.
Ще вчора була стаття про закриття ринку, тепер про вихідні. Що далі?
Відповісти
6 тс.голосів за спасітєля
Відповісти
Дайош п'ятиденку! Торгів все одно нема)))))))
Відповісти
тролите..так вісілєй,НІНУЛЯ воно вертається..переведи свого начальника на одноднєвку..і всі вздохнуть і запрацують не хуже..трохи обідно.Нінуль ..вони для вас боргі та Багіні а на тролінг приходите до простих підприємців чи продавців..більшість з яких в рази розумніші за переважну вашу більшість..єх вам того не пойняти маладьож брєжнівска і їх паростки..в вас свая красіва-красіва жизнь..пановому..
Відповісти
пардон ти поцприємець..ну запашок остався..від корита якого йде..
Відповісти
Яка-яка в нас жизнь? Красіва-красіва??? Двадцять років по іржавих контейнерах?
Відповісти
хочіца в міськраду
Відповісти
Дякую, не треба.
Відповісти
Продавці всі за те,щоб ринок був у неділю вихідний,але не власники.Так як я працюю на хазяйку і мушу працювати з 7 до 16 год кожен день Вихідного не дає і коли я можу погуляти з дітьми і піти в церкву Я за те шоб ринок був вихідний в неділю А всі справи можна вирішити і в суботу.В неділю приходимо на 7 на роботу і до 11год пусто а 16год не можна закритись бо люди все йдуть і йдуть
Відповісти
піди на державну роботу, там будеш мати вихідний і погуляєш з дітьми, правда зарплата буде еурпейська)) А якщо серйозно- хочеш грошей- працюй і не жужи про власника, він тобі платить гроші, яких ти варта, в рабстві вас ніхто не тримає
Відповісти
В Неділю потрібно ходити в церкву, а не по азарі.
Відповісти
Якщо закривати ринки,то і торгові центри. Залишити тільки продуктові магазини. А до церкви можна і до роботи піти, або на Вечірню.
Відповісти
Якщо закривати ринки,то і торгові центри. Залишити тільки продуктові магазини. А до церкви можна і до роботи піти, або на Вечірню.
Відповісти
всі розуміють.прийде час так і буде може але зараз не такі набожні як продавці так і покупці..і батюшки і матушки тоже ходять як по продукти так і по речі в неділю.коли є час.тема вкинута перед виборами..вона не остання..чекайте нових психозів і кінців світу.
Відповісти
угорєла баба ійовенка вже не раз шептала про ту неділю..багато років назад..і раз в рік коли тре (горгутам) ця тєма вспливає..памятаєте інтерв'ю камсамольця про міст ..як він там пояснив що підприємці без горгута не зможуть платити ..не захочуть..а так є горгут всьо чікі пікі..а міст то мав добудовувавти власник привоза-смоленг енд башкалєнко. а з другої сторни караванщик.коли з аверса спитали (без фамілій) чого мол договір з містом цих підприємців не блюдеться а гроші "дає" горгут.то був отвєт що один зразок договора пропав а другий був підтертий коректором в міськраді..підтертий коректором.4 міліона гривень ..сім років назад..такщо шановні думайте головою..або вами в котре підитруться..через коректорів але повзрослому..
Відповісти
Коли у Польщі 1997 року сталася повінь, наші земляки їздили туди відбудовувати зруйнованє і працювали й у неділю також. А самі поляки під час стихійного лиха - по неділях до костелу ходили і в неділю нічогісінько не відбудовували! Видно, Господь їм допомагав у інший спосіб - давав сили не впадати у відчай і укріпити дух свій.
Відповісти
як хочеш та де хочеш..коли хочеш з кім хочеш...тобто по вашому сленгу в Польщі не працюють заклади торгівлі,харчування,транспорт..іт.д в неділю?не так з цим навіть в юдеїв..там свої групи релігійні ..брехуха..
Відповісти
церква....таваріщі в неї почали ходити від кравчука льоні..вона їм частково партію тзамінила,сплотіла,надєжду дала..але навіть там вони залишаютьтся товаріщами..і багато батюшок" каноніческіх" ведуть їх по тому руслу..приятна бачити не прихожан а бездумних таваріщєй..священники вони з мирського світу прийшли..хто зумів побороти в собі страсті мордасті...а хто роздмухав
Відповісти
Останні новини
Лучани хочуть зробити неділю вихідним днем для працівників ринків
11 листопад, 2015, 10:00