«Жадан і собаки» завершили свій тур виступом у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО

«Жадан і собаки» завершили свій тур виступом у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО
18 листопада до Луцька завітав відомий український письменник Сергій Жадан та харківський гурт «Собаки в космосі».

«Жадан і Собаки» – спільний проект письменника Сергія Жадана та харківського гурту «Собаки в космосі».

Перед луцькою публікою цей творчий колектив відіграв вже добре знані хіти, а також презентував до уваги присутніх й чимало нових композицій, які нині записуються для нового альбому колективу, вихід якого запланований на весну 2016.

“Нам дуже важливо повертатися до тих місць, де нам було добре. Саме тому ми час від часу збираємо інструменти і вирушаємо містами своєї Батьківщини. Сподіваючись побачити тих, кого давно не бачили, і познайомитися з тими, кого ще не знаємо. Приємно, коли тебе десь чекають, приємно, коли твій приїзд для когось є важливим. Це велика відповідальність. Намагаєшся підтримувати в співвітчизниках любов, надію та віру. Чи, принаймні, просто не збиватися з ритму. Адже віра часто й тримається на ритм-секції.”- так фронтмен проекту Сергій Жадан описує ідею подорожі.


Варто зазначити, що всі пісні, слова до яких написані Сергієм Жаданом, звучали на злободенні соціальні теми й були сприйняті публікою з особливим настроєм.

Луцька молодь всі, як один, запевняли, що хотіли б, щоб Жадан з «Собаками» приїхали до них ще.

Варто зауважити, що посеред поціновувачів творчості харківських хлопців були помічені й люди старшого віку, які разом з Сергієм та студентами підспівували разом з ним його пісні.

Нагадаємо, цього місяця Сергій разом з «Собаками» вирушили в «Листопадовий тур», в рамках якого музиканти дали 11 концертів. Перший з них відбувся в Харкові, а завершальним стало саме наше місто.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От за "людей старшого віку" колись схлопочете :)Ми - майже ровесники Жадана і, до речі, по суті герої його "Депешмод". А сьогоднішніх "стрибунців" (:))або ще в проекті не було або вони пішки під стіл ходили, коли ми вже "жаданили".
Відповісти
Останні новини
«Жадан і собаки» завершили свій тур виступом у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО
19 листопад, 2015, 10:00