Хто претендує на посаду голови Волинської облради

Хто претендує на посаду голови Волинської облради
26 листопада під час засідання першої сесії сьомого скликання відбулось голосування за голову Волинської обласної ради.

Депутати вирішили, що обговорення кандидатур відбудеть публічно. Представники партії УКРОП висунули Ігоря Палицю, ПП БПП "Солідарність" - Володимира Бондара.

Екс-голова Одеської ОДА Ігор Палиця сказав, що йому незвично, але разом з тим приємно знаходитись в складі новообраних волинських депутатів.

«Безумовно, це буде великою відповідальністю, якщо мені довірять бути головою обласної ради. Хочу сказати своє бачення: для нас повинна припинити існувати політика в цих стінах, з того часу, як ми взяли посвідчення. Я буду працювати над тим, щоб не червоніти перед людьми за те, що я їм обіцяв, адже я звик дотримуватися своїх обіцянок»,- мовив Ігор Палиця.

Володимир Бондар, у свою чергу побажав всім плідної роботи і наголосив, що це перша обласна рада, яка обрана під час війни.

«Кожним своїм рішенням ми будемо відповідати перед тими людьми, які нас послали представляти їх в цьому залі. Я буду працювати, як і більшість коле,г на консолідацію і вирішення складних проблемних питань Волині», - зазначив Володимир Бондар.

Голова лічильної комісії Віктор Радчук зачитав протокол і розпочали голосування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обидва варіанти чудові. Якщо оберуть Палицю, то сучасні комунікативні технології дозволяють успішно управляти радою і громадою області не лише з чудових альпійських вершин Швейцарії, а й навіть з Командорських островів, сидячи на крижині і милуючись стадом котиків. Якщо ж Бондаря, то рада буде перетворена в бізнес-центр на кшалт паризького «Le Louvre des Entreprises», як була колись перетворена ОДА. А консультантом в Бондаря буде Богдан Колісник.
Відповісти
Бондар своі здібності вже продемонстрував на посаді губернатора,Багато зробив? Мав нагоду для людей попрацювати ,то тоді- ні ,а зараз так? Бондар так кардинально змінився? Це ,що новий анекдот?..
Відповісти
Останні новини
Хто претендує на посаду голови Волинської облради
26 листопад, 2015, 12:45