У Луцьку піднімуть ціну за проїзд у тролейбусах. ФОТО

У Луцьку піднімуть ціну за проїзд у тролейбусах. ФОТО
Луцька міська рада збирається підняти ціни за проїзд у тролейбусах до двох гривень.

Про це розповів заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко під час візиту депутатів до міського підприємства електротранспорту.

Він розповів, що міський голова зараз докладає всіх зусиль, аби знайти 2 мільйони 800 тисяч гривень субвенції, які держава віддала до кінця грудня. Нагадаємо, що нещодавно тролейбусники перекрили рух біля міської ради з вимогою видати їм заборговану за декілька місяців заробітну платню.

Григоренко також розповів, що проїзд в тролейбусах планують підняти до двох гривень.

«Це робиться для того, аби хоч якось покращити стан на підприємстві. Навіть кондуктори кажуть, що їм незручно давати здачу по 25 копійок», - додав він.

Григоренко зауважив, що таке подорожчання планують зробити на березень. Загалом, це дасть в місяць 120 тисяч гривень додаткових надходжень.

Під час візиту депутатів до ЛПЕ тролейбусники провели їх по підприємству та розповіли про власні проблеми. Зокрема, це регулярні затоплення ремонтного цеху.

«Коли йдуть дощі, працювати доводиться просто у воді. Лягаєш на калюжу і ремонтуєш той тролейбус. Тут дах такий, що дощ пройшов, а в цеху ще три дні тече», - розповіли тролейбусники.

Також люди скаржаться на грибок на стінах та відсутність опалення.

Сергій Григоренко розповів, що міська рада спробує закласти на наступний рік півтора мільйона гривень, аби повністю зробити дах, адмінприміщення, а також ремонтний цех.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Григоренко сам пробував тими тролейбусами їздити? Протягом двох місяців кілька разів скористалась тролейбусами. То замість економії вийшла розкіш, бо в результаті доводилося їхати за 4,75 грн, а не 1,75. Двічі напруги не було, двічі поламка... Кошти не повертають. Доводиться просто пересідати на маршрутку і знову платити. І сьогодні не було напруги. Доїхала додому за 4,75. Причому тролейбусом проїхала лише одну зупинку! Про яке підняття цін мова йде? Ви якість надання послуг спочатку виправте.
Відповісти
В Донецке новейшие троллейбусы. Проезд 2.50 в рублях. Делим на три. Получаем в гривнях. Да, в Донецке гривни нет. Рубли.
Відповісти
Вот и вали в Донецк
Відповісти
На и оставайся в Луцке. Я бывают в Донецке часто. А ты, дружок, уже до Ковеля не доедешь. Нищета. Донецк цветет. Впрочем можешь сам посмотреть.
Відповісти
слухай, ти, блін, ГМО, їзди на своїх БТР-ах,якщо клепка є,а в Україні на тебе не треба, вали до своїх зеків, недоумок!Вальнула б раз тако цеглиною бо тій голові без мізків,щоб не лазив тут і фігню не писав!!!
Відповісти
А как попасть в Донецк?
Очень хочется зверюшку оттуда привезти, Моторыло какое-нибудь.
Для надругательства.
Відповісти
Ой! Подколол так подколол. Куда уж нам, хуторянам, такое чудо техники как новый троллейбус. Правда уже лет 7-8 как европейские "низкопольники" делаем, в том числе и для Донецка, а так да, дикари-с. Как там в цветущем Донецке - после комендантского часа цветет еще больше?
Відповісти
Будєш єхать по Данєцку в навєйшєм тралєйбусє, а пацикам захочєтся побузіть, што тогда ?..
Відповісти
Робіть по 5 грн. Лекше буде здачу двавти. Або ще легше. Нікому не треба буде квитків продавати і кондукторів можна звільнити.
А жовті маршрутки чого гниють. Випустіть на рейс по 2 грн. Але тоді депутатські бабки будуть втрачатися, бо вони приватним перевізникам дають рейси
Відповісти
А чого ви чекали від "нового" мера?)
Відповісти
Поляк приде, рестiтуцiю наведе.
Відповісти
То їдь в свій донецьк і катайся по 2,50 якого хрена сюда приїхав? Вон! ! ! ! ! !
Відповісти
З підняттям цін на проїзд, думаю, клієнтів у тролейбусників поменшає. Ціна майже однакова з маршрутками буде, а якість набагато гірша...На жаль...
Відповісти
Палица уже свои порядки наводит?:)
Відповісти
я недавно переїхала за кордон то тут купуєш один білет і з одим білетом іздиш протягом 90 хвилин пересядаєш з одного на другий,третій автобус ще й умови чудові
Відповісти
Пам'ятаю це тролейбусне депо ...років 20 назад...було гарно...там був дуже гарний і великий фонтан при вході, ми малі діти там купались...а зараз там просто жах...
І в загалі там ще було нормально..на жаль...було...
Відповісти