Громадськість Волині організує акцію протесту проти змін у податковому законодавстві

Громадськість Волині організує акцію протесту проти змін у податковому законодавстві
Питання нового податкового законодавства обговорили на засіданні громадської ради при Волинській обласній державній адміністрації 15 грудня.

Мова йшла про те, що варто підтримати ініціативи інших міст України і організувати акцію протесту проти прийняття нового податкового законодавства, яке, фактично, знищить спрощену систему оподаткування.

Член громадської ради Олександр Ніколайчук розповів, що з представниками від малого і середнього бізнесу їздив у Київ на акцію протесту, яка була відносно недовготривалою, однак позицію свою все ж таки намагались донести народним депутатам, а саме: просили не ускладнювати життя, адже після прийняття цього законодавства підуть скорочення, бо підприємцям просто невигідно буде тримати робочу силу. Внаслідок цього держава замість наповнення бюджету матиме видатки через те, що люди масово ставатимуть на біржі праці.

«Зменшення ЄСВ та збільшення штрафних санкцій й тиск на підприємців малого та середнього бізнесу здійснюється, щоб витягнути з них якомога більше грошей», - зазначив член громадської ради Юрій Анцух.

Як стало відомо членам громадської ради, 17 грудня відбудеться позачергове засідання Верховної Ради, на якому, очевидно, й прийматимуть новий податковий закон.

Як зазначив Юрій Анцух, у новому податковому кодексі є така деталь, що після прийняття цього закону протягом двох років не можна буде вносити будь-яких змін.

Тому одноголосно громадською радою було прийнято рішення організувати акцію протесту як можна раніше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А громадськість проти , щоб підприємці націнку робили на одяг, взуття, побутову техніку і всі інші непродуктові товари 100-200% відсотків, а 25-30%, як в усьому цивілізованому світі...?.
Відповісти
А "бізнесмени" не проти того, що вони торгують котрабандою,продаюрь товари сумнівної якості,аіноді взагалі піробки,вперто відхрещуються від електронного обліку і.Д.?
Відповісти
Зате корумпований ПДВ з його злочинним відшкодуванням (крадіжкою) по безтоварних операціях з фіктивними фірмами. Ганьба!
Відповісти
А коли на Майдан виходили про що думали, хто керував і тепер при владі? Вперед! Але побачимо чим це закінчиться :)))
Відповісти
І куди тільки дивится народ?? Які 100-200% у підприємця??? От заберуть конкурентів і тоді великі корпорації Яресько, Яценюка і Порошенка зроблять вам рай і повний комунізм!!! А де антимонопольний комітет???
Люди!!! Схаменіться!!!
Ну де у Вас стільки жовчі???
Не дайте знищити малий і середній бізнес!!!!
Бо у Ваших дітей не буде навіть шансу не стати кріпосним!!!
Відповісти
Торгаші-підприємці схаменіться !!! Не Яресько і не Порошенко і не Яценюк у Вас щоденно купляють товар, а пенсіонери і працюючі з мінімальними пенсіями і зарплатами!!!
Відповісти
Останні новини
Громадськість Волині організує акцію протесту проти змін у податковому законодавстві
15 грудень, 2015, 18:44