У центрі Луцька п'яний СБУ-шник вдарив молоду дівчину

У центрі Луцька п'яний СБУ-шник вдарив молоду дівчину
У Луцьку на вулиці Лесі Українки нетверезий співробітник СБУ вдарив молоду дівчину кулаком в обличчя. Коли ж на місце події прибули активісти "Самооборони Волині" та нацгвардійці, почав вимахувати посвідченням Служби Безпеки.

Інцидент трапився 19 грудня 2015 року близько 20:20.

Як розповіли друзі потерпілої, дівчина випадково на вулиці зачепила плечем дружину СБУ-шника, за що й отримала синець під лівим оком. Без жодних слів чи пояснень він одразу ж замахнувся рукою на 19-річну юнку.

Василя Ш. оперативно доправили в міськвідділ поліції. Однак на медичне освідування він потрапив тільки через три години, близько 23:30.

Все тому, що після затримання у міськвідділ прибули колеги хулігана, які спробували переконати постраждалу та її друзів не писати заяву на кривдника, чинили на них тиск та навіть пропонували гроші.

Потому почали вирішувати, як вийти з ситуації. Зокрема, говорили, що "є їхнє слово проти слова молодих людей".

У крові СБУ-шника було виявлено 1,33 проміле алкоголю. Дівчина ж зняла побої та написала заяву в міліцію.

Журналісти "ВолиньPost" стежитимуть за ходом справи.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 127
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
звільнити та наравити в АТО,там буде себе де примінити. Таким людям не місце в такій службі.
Відповісти
Навіщо придурки в АТО ? Там і так багато проблемних неадекватів. Не в обіду справжнім захисникам.
Відповісти
Прізвище щоб простежити чи звільнять цього окуня!?
Відповісти
На палю!
Відповісти
Місяць виправних робіт на викачці туалетів!
Відповісти
А потім скаржаться на президента, прем`єра, депутатів.
Озинніться довкола себе - чемний сусід з СБУ насправді виродок.
Відповісти
Та він там(в СБУ) такий не один... Бо риба гниє з голови... Але є надія, що все ж, єлітну службу країни таки почистять та приведуть до толку з часом.
Відповісти
Такий поступок не гідний працівника державної служби! Його б мали звільнити за аморальний проступок не сумісний з перебуванням на роботі в сбу. Але навряд, десь заникають, переведуть тобто, а може й взагалі нічого не буде
Відповісти
а де були "Аваковці" з нової патрульної поліції??
Відповісти
селфились з містянами:)
Відповісти
Ви думаєте мало роботи по луцьку?
Відповісти
Більша частина СБУ - це самовпевнені люди з трьома класами освіти . Зупиняє їх одне , тільки коли їх ловлять на взятці. Вдарив дівчину ?- відмажуть
Відповісти
А може це було як в анекдоті?
І не СБУшник, і не вдарив, і не дівчину?...
Відповісти
у вигляді менів даунів, нац-мародерів, україньшьких вояків та якоїсь само не зрозуміло чого...
Відповісти
"дівчина випадково на вулиці зачепила плечем дружину СБУ-шника, за що й отримала синець під лівим оком" - а мені більше "подобається" дружина - грім-баба, і коня зупинить, і кулаком може... боже, змилуй від таких "дружин"!
Відповісти
Розумна дружина зуміла б недопустити такої поведінки чоловіка, знаючи , що він п'яний і чим це його "плямить" і всю службу СБУ, а вона ще і вела себе недостойно.
Відповісти
Вам, "шановна" здається, що на сьогоднішній день ще щось може плямити всю службу СБУ??? Не смішіть! Ця "служба" вже давно давно сама себе заплямувала так, що ще дуже й дуже довго її треба реабілітовувати...
Відповісти
Підтримую!!! Ви праві на всі 100%, це просто так повинно було б бути, але не в нас.
Відповісти
Його звільнити, а його прямому керівнику вліпити догану за антисоціальний вчинок підопічного !!!!
Прізвище в студію !!!
Відповісти
це КГБешник з обслуговуючого персоналу бо рожи серед їхніх офіцерів не бачив. Нехай вкажуть посаду і прізвище.
Відповісти
В СБУ різні люди є. Водії, механіки, двірники, сантехніки. Цей швидше змахує на сажотруса. Дуже вже тупе рило. Так і хочеться сплюнути.
Відповісти
Хоч би потім проблем в дівчини не було, бо ж різне буває. Ще винною можуть зробити((
Відповісти
або "провокатором" і "агенткою кремля":)
Відповісти
Звільнити з робити не тільки цього хулігана, а його колег,які прибігли відмазувати. Відправити рядовими на фронт, рити окопи.
Відповісти
По коментах видно, в якому суспільстві живемо. А може то не дівчина, в повія получила по морді, а може вона хамила подружжю і т. д.
Відповісти
А де написано,що можна повію чи хама бити в морду? Це є злочин.
Відповісти
Це ви в такому суспільстві живете. Все вами запрограмовано: дівчина - значить повія, сказала слово - хамила, отримала не по лиці - по морді.
Відповісти
Кажуть він хоче попасти на росію,марить.
Відповісти
Інтелектом не обтяжений. Може якісь там дротики й скручує. Ну це явно не опер.
Відповісти
А де ж НОВА ПОЛІЦІЯ? Чи вони в місті лише для того щоб проблисковими маячками миготіти?
Відповісти
Кляті фсб-ники нарешті провернули спецоперацію зі скомпрометування цінного працівника СБУ та усунення його від невидимої боротьби з клятими москалями. Підставна дєвочка спєцом зацепила вагітну дружину та декількома словами глибоко плюнула в душу чесному працівнику СБУ, за що заробила по фейсу. Питання в другому: хто налив апріорі непитущому пану Василю спиртного до чаю? Напевне, в лавах служби є зрадники, що підігрують ворогам
Відповісти
побійтеся таке казати!:) не розхитуйте човен - рошенки порозсипаються!!:)
Відповісти
Аха ха))) Рошенки вже давно розсипані! Бо в нас думають,що битися-це клас. Хто в Луцьк перевів купу "сбу" з дАнєці та луганська??? А?!Є розум??? Їх вже пора звільнити,ЯК МІНІМУМ, А НІ, ПЕРЕВЕЛИ... НА ВОЛИНЬ,ДО ЛУЦЬКА! ЇХ ВСІХ ПОРА...
Відповісти
А чи автори статті об'єктивно висвітлили інформацію? Підійшли неупереджено? Чи подали у вигідному для когось ракурсі? Якщо вдарив дівчину - ганьба! Є провина - треба його покарати! Але судячи з подробиць автори самі були безпосередньо присутніми при всіх подіях. Однак щось не має подробиць про протилежну сторону конфлікту, а задля об'єктивності мало би бути. Чи можливо головне це фейкова стаття? А ми як за часів совдепії, усі хором по команді - ОДОБРЯЯЯМ?
Відповісти
В пьяному стані бити дівчину це вже доказ того що в людини немає ніякої моральності і поваги до людей , це просто бидло яке показує наскільки зневажливо можна відноситись до людей коли ти працюєш в СБУ .
Відповісти
вона ще неповнолітня.
Відповісти
Мені здається що не від того залежить де ти працюєш. Якщо ти бик то ти і в сбу і прокуратурі і вдома бик. Це впершу чергу залежить від людини а не від освіти чи місця роботи
Відповісти
Джеймсу Бонду респект. Це стопудово спецоперація фсб з дискредитації сбу. Поки сбш-ники мочать сєпарів і шпіонів на сході фсб-ники красіво працюють на заході. Тепер осталось найти в луцьку натурного агєнта кремля.
Відповісти
Не думаю, що це офіцер. У справжнього офіцера честь перш за все і він ніколи не підніме руку на жінку. А винятки, (виродки) мені здається, є скрізь у кожній структурі. Як кажуть, в сімї не без...
Відповісти
Не офіцер. Прапорщик. Але не чоловік. Бо чоловік не вдарив би дівчинку, яка йому в доньки годиться, не став би розмахувати "ксивою" та шукати, як відмазатися.
Відповісти
У верховній раді така поведінка чи не кожен день. І вже звикли. Вже не цікаво. А тут взагалі для сб-шника така поведінка не характерна. І на скільки я пригадую за роки незалежності таких ситуацій ніколи не було. Через те і сумно, що такі випадки є, навіть поодинокі.
Відповісти
вот это дал бог фамилия))))
Відповісти
Як то кажуть: у сім'ї не без урода!!! Нажаль такі офіцери позорять ім'я спецлужби України.
Відповісти
Ви і так вже спозорені до ручки... Далі нема як..."офіцери")) Не смішіть))) На вас глянеш-вже тошно та смішно,а ще гірше... вас шкода,бо ви, окрім, грошей в очах нічого не бачите!!!
Відповісти
Ой дякую тобі Добрий чоловіче. ..
Відповісти
З яких пір АТО виправна колонія?
Відповісти
Стаття дійсно написана не обєктивно. Не зрозумілі мотиви вчинення ганебного вчинку, якщо він взагалі мав місце? Волинь-Пост часто грішить подачею субективної, однобокої та неперевіреної інформації.
Відповісти
1. А які можуть бути мотиви у п'яного чоловіка? 2. У молодої дівчинки величезний синець під оком. Зате нетверезий мужлан, замість вибачитися, розмахує ксивою і кличе на підмогу дружків. Чи, може, по-вашому, юна панянка сама налетіла на кулак законослухняного городянина? 3. І останнє - якщо вже взялися перераховувати гріхи Волиньпосту, то для початку з'ясуйте для себе, що таке стаття.
Відповісти
А ви бачили той синець?? Там нічого не має взагалі!!!!
Відповісти
Працівник СБУ має залишатися холожнокровним, але хтось підігрів йому кров до 1.33 проміле. Подробиць не знаю, але за жодних обставин не мав права бити дівчину.
Відповісти
Тетерук вдарив Кужель пляшкою по голові не тому, що він остання падлюка, а тому, що Кужель наполегливо на це наривалась. Хоча й по-чоловічому не мав права попасти на цю провокацію. Василь поступив теж не по-чоловічому. Але може його спровокувала та юнка? Молодь тепер не дуже заангажована на толерантності.
Відповісти
та ви шо? а якби в хомо хабіліса проміле в крові було більше, а під рукою табельна зброя і непереборне бажання її застосувати? теж "спровокувала" було б? це вже як треба зрілого лоба "провокувати", щоб руки розпустив посеред вулиці? до стінки притисла і обзивала, не даючи зрушити з місця? ех, люблять у нас слово "провокатор"...
Відповісти
Читаю та плачу)))
Молодь кажете??? Мені здається,що все 100% навпаки. Якраз таки молодь і вибачається, і правду каже. А Ви "совєти да любов" нічого про такі поняття не знаєте. Тому, досить тут писати нісенітниці!
Спровокувала? Дитина діда старого? Бога побійся хоча б, "сбу" шнік хє....
Відповісти
Тарас річ говорить
Відповісти
Згоден з Миколою
Відповісти
ооо, що сбу під Вами шапка горить??? і так нічого не вмієте,а ще й показано показали як ви лупитесь?)))
так і є... "гєнії розшуків" та "стратегі"...
З вами за те ніхто не згоден!І тільки спробуйте щось цій дитині зробити!Лєксусі всі золотенькі полетять далеко...,в інший світ,Як мінімум!!!
Відповісти
Спалити його
Відповісти
А що молода дівчина? Не пропустила старшу жінку, свою матір. Затіяла штовханину нахамила, не вибачилася. І це наше майбутнє? Можливо про неї також варто поговорити? Як її там...
Відповісти
А в потерпілої аналіз крові брали? Твереза була? Цей СБУШНИК що, дегенерат, щоб без жодних слів і пояснень бити дівчину, яка його дружину штовхнула? Щось автор статті в погоні за сенсацією однобоко показує. Хоча це не оправдує чоловіка.
Відповісти
Єй,люди! Може хтось скаже імя цієї...? Хай буде справедливо. Назвали бика назовіть і тьолку.
Відповісти
Прапорщик Шмаровоз Василь Аркадійович. Петеушник. Закінчив ПТУ №9.
Відповісти
Дівчина була абсолютно твереза і ніяк його не провокувала. Його жінці не сподобалось те що постраждала не уступила дорогу, а просто зупинилась.
Відповісти
А ти шо врач? Чи свічку тримав? Твереза на Миколая! Аналізи здавала?
Відповісти
Врачі в рАссєї... Уяви собі))) Не всі алкоголіки,як ти...
Відповісти
то є довідка що твереза? якщо людина хоче довести свою правоту то сама проходить освідчення, а тут не пройшла. було чого боятися?
Відповісти
Чого боятися??? Того,що п'яний "сбу-шник" показав своє справжнє лице? Та лице того,яке є в реалі це "суділіщє" народне?!
Відповісти
Освідчення в законодавстві не зустрічається, а освідування дівчина проходила, я запевняю.
Відповісти
До чого ми докотилися? Щоб якась пацанка не уступила матері з дітьми дорогу і її штовхнула... На колінах повинна повзати вибачатися!
Відповісти
о вже діти приросли. щось ні про яких дітей у статті не йшлося. може ще бідосі в погонах і волонтерську скриньку на шиї домалюєте, а над головою - німб? може то взагалі монах ішов, тихий та смиренний агнець? чи тепер як чинуша який по вулиці іти ізволять, то треба перед ним слуг пускати, які кричатимуть "дорогу такому то, такому то" і розганятимуть холопів, які дорогу перегороджувати сміють. а якщо дівчина була винна, то треба було їй зауваження зробити, а свідомим "свідкам" помогти притримати до приходу поліціянта. он зараз так з хуліганом у Луцьку зробили - читайте новини.
Відповісти
Та он не прапорщик, он лошара позорний!
Відповісти
Путин, ты еще жывой?
Відповісти
Коли іду по вулиці "толпа" молодиків такого віку, то таке враження, що потрібно не тільки давати дорогу, але і не дивитись на них. А то ще не так глянула і у відповідь нецензурщина, підсміювання. Ще не відомо , як було насправді
Відповісти
Ось читаю як тут сбу виправдовується та сміюсь))) Ау, дешеві людішки, ау))) Дід старий "не винен, ні))) Дівчина в 19-ть "винна"))))
Господи Боже, займіться роботою,а не тут сидите. Це не допоможе))) Повірте. Вам розум треба мати,а у вас, окрім, бабла та знайомих в житті нічого нема, бо ви давно вже не люди!
Дитина в усьому права! Матері кажете??? Зараз аткі матері,що краще не мати такої матері,як ця... Я уявляю,Яка там харя... і с-ки шуб невинних тваринок на неї забили...
Прийміть з гідністю і не пишіть тут маразму. Гоголь такого не писав як ви. Щоб писати таке вже реба хоч людиною бути та повагу мати ДО ДІТЕЙ!!!
Відповісти
видно здорово сбушники в свій час досадили))))) а може не дали?))) через те так пре зі всіх щелей)))
Відповісти
Зоя, з такими коментами тобі до спеціалістів-фрейдістів. "Дешеві людішки", "краще не мати такої матері", "харя" і "невинні тваринки". Цілий комплекс, який вказує на те, що тебе в дитинстві не допестили, не долюбили, скривдили.
Відповісти
"Гоголь такого не писав як ви". Що би це значило? Що, Гоголь писав близько до того, як тут коменти викладають? Стидоба! Маразм саме в твоєму коментарі, Зоя.
Відповісти
Людина написала вірно. А Ви якщо не розумієте сбу укр. мови та порівнянь, то йдіть назад до школи. Вчитися НІКОЛИ НЕ ПІЗНО, А ВАМ ОСОБЛИВО)))
"логіка" писак тут зашкалює. Якщо пишеш правду, то "не дав")) Щоб ці неуки "не дали"?))) Це вже дійсно треба бути таким як ви, щоб додуматися таке написати. Але в вас все на такому рівні...Це ваше, "радноє"...
Відповісти
Оце читаю коментарі і дивуюся! Ні слова про другу сторону конфлікту, ні слова про жінку з двома дітьми, ні про свідків які дають свідчення на користь іншої сторони - це стовідсотково фейкова і упереджена стаття! Ганьба журналюгам, не Журналістам! А Ви Люди вже всіх звинуватили, обізвали, заплямували, винесли вердикт і залишилося стратити. То Ви Люди? Хоча люди. Хворі люди!!!
Відповісти
Чогось ні у кого не виникає питання яким чином ця фотосесія велась у стінах поліції, звідки фото довідки тут опинилось... А де ж фото "постраждалої"? Подруга-журналістка явно перестаралась. Ну дуже хочеться прославитись, а тут така тема - сбушник. загляньте в нет - до 1,5проміле - легка ступінь. А ви всі такі ТРЕЗВЕННИКИ Того ми такі проблеми в країні маємо, бо готові заклювати один одного
Відповісти
заказуха голіма, знайшли козла отпущения
Відповісти
Як раз дівчина, досить порядна, розсудлива, вихована.Ніяка не заказуха, Факт є. Працівник СБУ, навіть самого низького рангу, в усі часи відрізнявся стриманістю,не вихвалянням хто він насправді лише потім можна було зі слів знайомого дізнатися: він же працює в СБУ. Не хочеться вірити, що і тепер таких нема. А ,можливо, і сам тепер кається, але "жінка не хоче погодитись, що вона не жона работника СБУ".
Відповісти
Чи є факт суд встановить. Не судите да не судими будете.
Відповісти
Факт на лице. Дівчина побита працівником держ органу, держ. службовцем ЗА ЯКИЙ ВОНА ПЛАТИТЬ ПОДАТОК У ДЕРЖАВУ, ЩОБ ТАКІ ЇЇ ОХОРОНЯЛИ!Тому, на суд не вийде тиснути... Судді на вас вже давно зуб мають, ви їм самим остопи.... давно вже з Вашими "нравами" та маразмами!
Відповісти
Що мала згладити конфлікт, то "випендрилась", "допомогла чоловікові". Де ж нині "офицерские жоны"? Правда , не знаю як у нього з "офіцерством"
Відповісти
Как раз офицер не будет стоять и смотреть как жену на глазах детей толкают и обзивают. А что ж хахаль невинной? Стоял и смотрел как его подружке засадили под глаз? Значит справедливо.
Відповісти
Якщо це офіцер-то він би все гарно згладив, тим більше, з дитиною..., може, вже й в його віці з внучкою. Йому на пенсію не пора???
Відповісти
Суспільство хворе. Дають поради і коментують так, ніби були при цьому конфлікті. Сичать, як змії в кублі. Треба розібратись без істерики, нехай правоохоронці і розберуться. з якоїсь дешевої ситуації зробили армагедон.
Відповісти
В нас правоохоронців нема... В нас в СБУ працюють даунєцкіє, каториє даунєцк слілі і утєклі к бандеровцам...
Досить тут уявні та фантазійні факти писати!!!
Звільнити як мінімум!!!
Відповісти
Як звуть потерпілу?
Відповісти
А тобі що з того??? Теж хочеш побити? Ви ж "генії", "стратєгі" лупите своїх жінок? Лупите!І це факт!!! Що ще хочеш її побити???
Відповісти
істерична Ви людина.
Відповісти
НА ВІДМІНУ ВІД ВАС РУКУ НА ДІНОК НЕ ПІДІЙМАЮ. СЕБЕ ПОВАЖАЮ ТА БОГА БОЮСЯ!!!
Відповісти
Стаття не об"єктивна.
Відповісти
Ай я яй)) Не об'єктивна))) Да шо ВИ гаварітє такоє?!
А коли ж буде об'єктивна?!
Коли напишуть, що дівчина в 19 років сама напросилась на кулак від працівника СБУ та його дружини???
Цирк безкоштовний...
Відповісти
У мене питання до правоохоронців: поясніть будьласка, яким чином документ про освідування потрапив в інтернет, може скоро матеріали кримінальних проваджень на сайтах новин викладати будете. І чи були освідовані усі учасники конфлікту, якщо так, то де фото?
Відповісти
А мені цікаво, що могло наштовхнути кагебешника,який йшов з дружиною і дитиною по вулиці, вліпити нічим невинній дівчинці по пиці? Може нам однобічно висвітлюють ситуацію?
Відповісти
Господи які ви всі розумні. Хоч хтось там був??? По перше дівчина і компанія були випивші,по друге ніхто ж не бачив що як ви кажете СБУшнік був з дітьми і випивший це не значить неадекватний,а по третє що та дівчина сама його схватила за руку а він просто відмахнувся і вона устроіла цирк,почала розказувати що побили а він навіть не торкнувся іі. І як вона і його компанія гроші вимагали а СБУшнік просто іх немав. І як вони його жінку матами крили. Всі розумні судити і обсирати а нікого там не було.і була б моя воля я б сама тій сцикусі по морді дала,яка спортила все життя сімі і дітям,а зараз напевно сидить і рахує що вона дуже крута що порішала СБУшніка. Бог все бачить і ще вона дійсно получить по своій язикатій і брехливій морді!!!!
Відповісти
ой, зараз заплачу))) "чесні", "правдиві"... Бога побійтесь, неотесані....
Випивший?Дівчина руку підняла?))) Як Кужель?Сама вдарилась ще може??? Дешево, ницо та в першу чергу не гідно слова людина таке писати!!Сцикуха тут ти, бо імені навіть свого не написала. Життя вони зіпсували самі собі, своєю пихою, невихованістю та хамстовом!так люди не роблять,а нелюди так!
Відповісти
Оце і є дружина, ці ж самі слова!!!
Відповісти
Попередній коментар мабуть писала жінка сбушніка, бачив цю ситуації і можу точно стверджувати, що він не відмахнувся, а явно вдарив кулаком в око і ніхто там гроші не вимагав, не потрібно вигадувати.
Відповісти
А це випадково не той свідок, що втік і сховався? І покази не давав?
Відповісти
Так, так))) Досить тут діткам та жінкам свого горе чоловіка виписувати. Вам ще пів лучька по морді завалило б,якби могло!!! Повірте!
Відповісти
Немає фотографії потерпілої? Це тому, що немає ніякого синяка! Немає прізвища? Це тому, що ховається від правди! Немає довідки освідчення? Це тому, що не твереза і немає побоїв! Все досить логічно просто.


Відповісти
Ви кому тут постійно освідчуєтесь, захисники долбані.
Відповісти
)))) оце стриманість))) не за адресою звернення. Але якщо ви і є учасником - то моя правда!!!
Відповісти
Я слава Богу не учасник, мене просто дратує ваша необізнаність.
Відповісти
А оце вже не правда))) я не претендував на обізнаність в конфлікті, а ви мене ображаєте. Наприклад, якщо ви йдете до лікаря з порізами руки, то показуєте порізи, а не розповідаєте про них! Оце логіка! Так і в даному випадку. Раз побив - необхідно показати фото. Раз винесено на осуд людям - необхідно назвати обидві сторони. Раз твереза - показати довідку. Оце логіка!
Відповісти
точніше повна її відсутність...
ви ж "сбу"-ШНИНИКИ ДУМАЄТЕ,ЩО ВИ ЩЕ Й РОЗУМНІ... ГОРЕ НАМ З ВАМИ, БІДА ЧОРНА!
Відповісти
А вам би тільки руки розпускати, це дуже ницо підіймати руку на того, хто фізично слабкіший за тебе, а тимпаче на дитину. Ганьба Шмаровозам.
Відповісти
А тепер мене дійсно зацікавило прізвище "побитої", її робота і знайомства! Ау "винуватець" і свідки, може хватить мовчати а пора назвати невідому дитину!!!
Відповісти
Так Ви напишіть, Ви д СБУ, все знаєте, вмієте. Країну "вберегли"! В чому проблема? Давай, несіть в маси фото і так далі! Що слабо???
Досить себе тут захищати, ніхто не повірит,щоб ви тут не писали! Ці диферемби начальству кажіть,а не лучанам. Дешивизна та ницість.
Відповісти
Для чого, щоб ви змішали її з брудом і сказали, що вона сама винна. Я б на її місці нічого не казав.
Відповісти
А сбу і хоче її з брудом змішати, але ніяк не виходить, вони самі ще нижче падають таке тут виписуючи...,що голова дибки стає від тієї тупості.
Відповісти
Її робота і знайомства це особисте, і ніяким "логікам"; вона не зобов'язана про це розповідати, бо бачишно цікаво.
Відповісти
Тоді треба було не розголошувати особисте і стосовно протилежної сторони конфлікту. А раз оцінку конфлікту дає не суд а люди, то вони мають право знати особисте обох сторін. І я віддаю належне терплячості "винуватця" і його родині.
Відповісти
То в суді це будете обговорювати,а не тут. Це стаття і автор як хоче так її і пише?має повне право! Досить засмічувати коментарями неадекватними тут! Ви себе не виправдаєте!
Відповісти
Не за адресою звернення))) а ось ви неадекватні))) бо за вашою логікою (пишу що хочу і як хочу) то логічно що й на вас бруд виливають і брехню всіляку!
Відповісти
Зібралося зборіще імбіцилів,які не знають ,як все було насправді.Насправді там був друг дівчини яку ніби побили і в лікарні зашивали рани...Нехай ще радіє ,що немає зустрічного позову,про те ,що спочатку штовхнули його дружину.Жертва яку так побили плиміниця прокурора.Як би він був би винен,справуб замяли...,а так він буде відповідати перед судом.Задумайтесь над цим.
Відповісти
Ай я яй, як це ви на прокуратуру гонете??? Ви ж її кришуєте,що це Ви так інф. видаєте??? Самі запрошуєте один одного на проф. свята, п'єте разом, грабуєте, покриваєте всіх злочинців!!!
НЕ МАЄ ПРАВА ЧОЛОВІК БИТИ ЖІНКУ, НУ НЕ МАЄ! НЕ ВАЖЛИВО ХТО ЦЕ!!!
Відповісти
А звідки ви знаєте, що вона племінниця прокурора, я думаю, що це не так. Можливо це було сказано в зопалі.
Відповісти
Я рекомендую написати всі дані хто є хто і все,щоб не було спекуляцій на цю тему. Але битися ніхто і ніколи не має права, це апріорі!!!
Відповісти
Ось це справедливо!
Відповісти
Та безневинна дівчина - Іринка Максимук. Під час сутички, нецензурно лаючись, в гарячці сказала, що у неї дядько в прокуратурі працює, тому вона покаже цьому сбушнику, що по чому. Робіть висновки.
Відповісти
Та я думаю, що це неправда, бо якби це було так, то той дядько був би в той вечір вже там. Просто хотіла залякати.
Відповісти
Лексика дівчини це вже її проблеми, ну а в гарячці і не таке ляпнути можна. Я б не радив у це вірити.
Відповісти
Крим просрали луганськ та донецьк прострають зато дівчат вміють бити. Ось так виконують свій обовязок зберігати цілісність державної тереторії
Відповісти