«Люди в чорному» по-волинськи: «Я - Борис, виконую функції охорони». ВІДЕО

 «Люди в чорному» по-волинськи: «Я - Борис, виконую функції охорони». ВІДЕО
У вівторок, 22 грудня, депутат Волинської обласної ради, екс-голова облдержадміністрації Володимир Бондар не зміг потрапити на засідання бюджетної комісії, членом якої він є.

Як розповів інтернет-виданню ВолиньPost обранець громади, невідомі люди вимагали у нього посвідчення, але він відмовив їм у зв'язку з тим, що ті не представилися. Чоловіки його не пропустили.

Журналістам один з охоронців представився Борисом та пояснив, чому не пустив Володимира Бондаря до «Білого дому»:

"Мене звати Борис, виконую функції охорони. Справа в тому, що ця людина проходить в приміщення і каже, що вона депутат, але ж належних документів вона не показує і каже, що вона з собою їх не має. 20 років сюди вже проходить, ніколи не показувала і показувати не буде", - зазначив чоловік.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 46
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Охоронику респект !!!
Не можу зрозуміти одного... навіщо розводити демогогію і робити театр з доної ситруації...якщо можна показати посвідчення і спокійно пройти на роботу..... але ж ні.. так не цікаво..потрібно порвати на собі рубаху..відішлі не пропустили порядошного на роботу...
Не фіг... посвідчення і вперед ...
а то завтра знову буде "тема дня" бідний і не щасний..
Охороник так тримати!!!!
Відповісти
Все правильно он сказал. Почему какое то непонятно чмо не пропускает человека? А если у Палицы очко играет - то это его персональные проблемы - пускай сидит дома!
Відповісти
а важко просто показати посвідченя аби уникнути даного конфлікту???
Відповісти
А чого це журналісти, депутати та просто пересічні люди мають показувати посвідчення невідомо кому. Бо бачите він назвався охоронцем. То що з того?! Перш ніж питати в когось посвідчення треба самому його пред'явити. До того ж це приватна охорона голови облради. То нехай його охороняє в нього в кабінеті, а не при вході в орган місцевого самоврядування.
Відповісти
Ах-хаха! От і на Волині стало жити веселіше!
Відповісти
та з битою ще пускають
Відповісти
Сьогодні переплутують приватний офіс з державною установою, а завтра переплутають свою кишеню з державною.
Відповісти
Скоро в облраді дихати заборонять
Відповісти
До всіх любителів Палиці! Право на вхід в державну установу перевіряється тільки спеціалізованими державними органами.Бондар не прийшов до женевського будинку Палиці.Він прийшов до нашої і вашої будівлі.
Відповісти
Куплені ПАЛИЦЕЮ і його соратниками люди, подивіться, що робиться в державній установі. Ми роками ходили без проблем в "Білий дом", навіть в часи ЯНЕКА не було жодних проблем, а Саша Башкаленко, взагалі білий пухнастий, в порівнянні з головним укропівцем Волині. Особисто знайомий з Корбаном та Філатовим, але те, що витворяє новоспечений ЦАР, в жодні ворота не влізає. Може ми вже в Женеві живемо, пане Палиця????
Відповісти
Бондарь правильно заменил! Они забыли по чему ОДА штурмовали? По тому что власть не должна от народа стены строить!
Відповісти
Боїшся сиди дома а не перетворив громадську організацію в свій офіс так не може бути обл раду ходять сотні простих людей а тут боді гарти зняти б відео ще там де він працює маю на увазі кабінет обл ради туди напевно зовсім не ввійти скрізь охорона та підлеглі
Відповісти
Це вже не Обласна рада, а Сізо якесь, будь-який громадянин має право безперешкодно потрапити у будь-яку держустанову, хіба що це режимний об"єкт. То давайте нехай тепер кожен депутут, голова облради чи облдержадміністрації виставить собі приватну охорону у державній струтурі і буде охоронятись від нас - людей! Від кого захищаються, від людей, якими обрані?
Відповісти
Таке враження, що замість реального поклащення повертається безпрєдєл.
Відповісти
А тепер уявіть якби ще Товстенюк став мером.....
Відповісти
був би дурдом
Відповісти
Я Царь, — я раб, — я червь, — я Бог! —
Но будучи я столь чудесен,
Отколь я происшел? — Безвестен;
А сам собой я быть не мог.
Державин.
Відповісти
У этого депутата что-ли на лбу написано, что он депутат!? Привык прикрыватся своим положением, Пиаршик дешовый!!! Так держать ребята!!! Ставте таких Свиней на место...!
Відповісти
Фотографія Бондара є на сайті облради. Нехай такзвана охорона вивчить.
Відповісти
Коли немає чим похизуватись, то вже біда. А які досягнення у цього госпідарника та діяча? А ніяких? От і все.
Відповісти
А до чого тут особисті досягненя??? якого біса Палиця та його пси дозволяють собі вирішувати, кому заходити в будівлю, а кому ні??? Це право кожного громадянина!
Відповісти
Бондарь не зірка, його всі не знають. Любить халяву та оковиту, це всі знають.
Відповісти
Погоджуюсь порядок, культура та субординація не виховується в людях поколіннями. В Європі зараз кудись зайдіть, там вам розкажуть та покажуть, ще на кордоні, починаючи з віз і т.д.
Відповісти
о!! як я вже казала ..появилася "спец тема" ото вже погнали...
Відповісти
Якщо,такі розумні,то беріть Вашого Бондара і йдіть на передову,а то вже дістали всі вам винні,щось ті патріоти які захищають Ваші зади не розказують байки,хто цар а хто ні
Відповісти
В США,де небезпека тероризму в рази більша, допуск до приміщення конгресменів абсолютно вільний.Тобто,перевіряють особисті речі,пропускають через "ранку",посвідчення особи не вимагають,але зовсім не запитують до кого йде громадянин
Відповісти
Ніколи при вході в облраду мене не перевіряли. А тепер, схоже, Палиця боїться людей, звичайнісіньких людей. Той, хто боїться людей - значить щось накоїв проти цих людей. І побоюється, що йому відімтсять?
Відповісти
Які ж нерозумні люди, він не Палиця не з тих хто боїться,а такі як Бондар,Данильчукі і їм подібні бояться,бо той самий Данильчук тут герой,а чомусь в АТО злякався їхати,краще бути "героєм"в тилу а ніж там де гинуть справжні герої
Відповісти
охорона молодці !!! так тримати, опустили на місце чванливого горе-депутата, чомусь за керування авто без прав водія передбачена відповідальність ... то нехай горе-відповідальний депутат приходить на роботу з відповідним депутатським посвідченням. а за марний виклик полації дати по одному місці, щоб память повернулася коли йде з дому на роботу ... чи може не з дому ???
Відповісти
Та ви що тут за коменти пишете. Ви ж кажете Європейська країна. Якщо ви далі області не були і у вас закалка що взнають по морді то звичайно. А охоронник молодець. І немає чого всім шастати там. Прохідний двір зробили. Це взагалі Палиця молодець. Це давно треба було зробити. Просто в країні бардак і всіх якось на це було..
Відповісти
даешь Північну Корею.
Відповісти
Порядок має бути порядком, хай з себе і починають такі як Бондар-пихатий. Молодці охоронці!!!
Відповісти
Настав час ПАРАСЮКА! Дохідливо (у вибраний тобою п. ПАРАСЮК спосіб) повідай НАМ УКРАЇНЦЯМ (ми ж не женевці) де МИ, де МАЙДАН, а де влада?
Відповісти
Я голова ради планети Земля,але у мене з собою нема посвідчення голови ради планети Земля, однак всерівно ви маєте мене пропустити куди я хочу,навіть якщо це "куди я хочу" є орган державної влади чи режимний об'єкт.

Якось так виглядає у даній ситуації колишній нардеп і губернатор Володимир Бондар.
Відповісти
я непонятное чмо, выверни карманы и покажи документы иначе нипууущююю....внатуре люмпен!
Відповісти
правильно вахрана робить, з цього починається дисципліна і кінчається бардак. бондару дуже подобається бардак, так важко показати та носити посвідчення. він його ненавидить, цурається чи йому бридке посвідчення депутата. ні він хоче себе показати великим авторитетом що повинна його знати кожна собака у селі. а поліцай що там робить?
Відповісти
Бондар циркач!!!! Прийшов влаштував цирк, думав поліція його підтримає, обламався ))))))
Відповісти
Цікаво як там одразу з'явились "Пости"?. Походу точно роплачена піар акція( що правда похабно зроблена)
Відповісти
Собаці в буду теж посвідку? Простій людині що? Хоча і не підтримую Бондара, проте він правий.
Відповісти
Все, що може Бондар зробити для Волині??? Влаштувати цирк? По-моєму якраз він себе вважає Царем, для якого правила не писані."20 років одні й ті ж "герої", а де конкретна робота???
Відповісти
А причем тут Бондарь если это сциливый ПАЛИЦА - устроил этот убогий цирк
Відповісти
Палиця прийде порядок наведе?:))))
боїться що б народ його за яйця на стовбі не повісив?)
Палиця давай ще свої БТРи сюди!
Відповісти
Чия газета- ті й замовляють срач:)
Відповісти
ти несповна розуму був - несповна розуму і залишився!!!!!!
Відповісти
Перець, йопа мать, прсвідчення впадло показати, всі показують, а він нє, голубих кровєй, відать. Ума ноль, а понтів прицеп. Охоронець-уважуха!
Відповісти