Подробиці жахливої ДТП біля села Ратнів. ФОТО

Подробиці жахливої ДТП біля села Ратнів. ФОТО
За словами очевидців ДТП, на трасі Луцьк-Горохів зіткнулися дві автівки - "Хонда" та "Ауді", які рухалися назустріч одна одній.

В "Хонді" знаходилися двоє дорослих та одна дитина. На щастя, ніхто з них не отримав важких травм. Зараз їх обстежують медики.

В "Ауді" знаходилися двоє дорослих - чоловік і жінка та четверо дітей. Жінка внаслідок ДТП отримала важкі травми. Вона та ще одна дитина були госпіталізовані до реанімації.

Карета швидкої допомоги на місце пригоди приїхала за 15 хв, натомість на працівників поліції постраждалі та свідки чекали майже годину.

Між іншим, за словами очевидців, ця автопригода трапилася через слизьку дорогу. За словами людей, дорожнє полотно було нічим не посипане. Комунальники почали посипати трасу лиш через годину після ДТП.

















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди зробіть собі окремий сайт і там пишіть про свої ДТПП Скільки можна, ригати вже хочеться від таких новин
Відповісти
Командувати будеш у ліжку своїм п*сюном! Можеш зробити власний сайт-то візьми і зроби.А коли через власне скудоуміє не можеш- то стули губки.
Відповісти
Для вас це страшні новини?! Це наше буття,викиньте телевізор перестаньте жити рекламами у яких все чудово і красиво,зайдіть в наркодеспансер,у лікарні в дитячі будинки і там побачите різницю.
Відповісти
І що, комунальники залишаться по за відповідальністю?
Відповісти
І що, комунальники залишаться по за відповідальністю?
Відповісти
Студенте,ти впевнений від чого рвотні маси просяться назовні....Люди впізнають друзів-допоможуть,ніхто не застрахований від цього. Чому дороги не посипані-в нас зима завжди приходить неочікованно,навіть в січні... Учасникам ДТП-щирі співчуття.
Відповісти
Хто ж винен ,що так часто аварії стаються. Вам хочеться ригати ( може з бодуна ). А хтось терпить біль , плаче над рідними....
Відповісти
я був на місті пригоди
Відповісти
купи собі печеньку
Відповісти
Таке може статися з кожним на будь-якому участку дороги і навіть зі студентом. Цікаво, як поставиться його пика до такої пригоди
Відповісти
бачили наслідки, хонда в кюветі, але судячі з ушкоджень - швидкості були не великі, бо навіть в ауді салон цілий.
не знаю, але здається що в ауді були не пристебнуті паском, водій мабуть втримався за кермо, а от пасажирці це зробити було складніше.
а причина думаю не ожеледиця, там ділянка була притрушена снігом, але під ним сухий асфальт, пригальмував без проблем.
швидше машину кинуло через нерівності на цій ділянці, там колійність, на горбочку мені теж задка посунуло, але не критично.
а ще в цей самий час в гіркій полонці якась малолітражка не вписалась в поворот і заїхала у відбійник, ніби без потерпілих...

Відповісти
Слава Богу що всі живі, Ерічок ми всі молимось за тебе, тримайся і борися за своє маленьке життя.

Відповісти
То дійсно длЯ чого писати страшне ДТП. Чого ви так пишете невже-це таке повідомлення вкрай потрібне.Краще повідомляйте про щось хороше.А то копіюєте один одного на всіх сайтах одне те ж повідомлення. Оце зараз журналюги повелися і писти не потрібно взяв скопіював і все.
Відповісти
Закрийте всі свої хлєборєзки.. Як не є але це сталось, так в ДТП кожен з нас може попасти, хоть в даний момент. Людей знаю особисто.. Ми всі молимось за них! Дай Боже сили..
Питання до комунальників, -для чого розбирати "бетонку" рівну пригодну до експлуатації ще на років 7, під Києвом? Даний участок є дуже небезпечним, Владу закликаю робіть, хоть щось, менше крадіть і буде всім Щастя.
Відповісти
Я дуже дякую всім за підтримку,односельчанам сусідам ,голові Чарукова Жані Пудлик ,друзям,ріднім,всім дуже дуже дякую,я щаслива бо ми всі живі ,головне діткі мої живі,а моє лице заживе,Божих вам благословінь.
Відповісти
Переживаю за синочка Еріка він ще у реанімації,кличе тата.
Відповісти
Останні новини
Подробиці жахливої ДТП біля села Ратнів. ФОТО
07 січень, 2016, 17:25