Проблеми із серцем стали причиною смерті двох волинських бійців

Проблеми із серцем стали причиною смерті двох волинських бійців
Двоє волинських військовослужбовців пішли з життя.

Вони померли не від ворожої кулі, а від серцевої недостатності, про це стало відомо у понеділок, 11 січня, під час оперативної наради у стінах Волинської ОДА.

Боєць 14 бригади Юрій Гущук відійшов у вічність із 10-го на 11 січня 2016 року. Поховають його у с. Привітне Локачинського р-ну. В останню путь проведуть волинянина у вівторок, 12 січня.

Ще одного волинянина Володимира Павлюка уже поховали 6 січня. Причиною його смерті також стали проблеми з серцем.

Присутні на оперативній нараді хвилиною мовчання вшанували пам'ять військовослужбовців, котрі пішли з життя. Також вшанували й пам'ять двох гірників – Олександра Марчука та Сергія Бондарчука, котрі загинули 9 січня цього року внаслідок обвалу породи в шахти №1 «Нововолинській» на глибині 360 м.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ОДА, смерть, АТО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Присутні на оперативній нараді хвилиною мовчання вшанували пам'ять військовослужбовців, котрі пішли з життя." - цікаво, а чому на нараді не підняли питання про перевірку військоматів, які проводили медичну коміссію призовників? Такі хвороби не з`являються на рівному місці...
Відповісти
У суд треба на військомати подавати і на цю владу, а то таких випадків ще більше буде!!!
Відповісти
Судити сволоту з воєнкоматів що гребуть що бачать. СУДИТИ ЧЛЕНІВ МЕДКОМІСІЇ І ВОЄНКОМА а не молоти тут язиками на повітря. Гунчик ставай на коліна і кайся, кайся, кайся і повзи в Почаїв, це ти повинен був контролювати.....
Відповісти
Почаїв - МП
Відповісти
Не в москальську церкву,а українську тркба йти гріхи замолювати
Відповісти
це пусте місце. Так получається, що замолюванням гріхів в храмі,якого нема ,набираєшся ще більше гріхів... Тому,то і страждає Україна.
Відповісти
..саме лікарі які проводять медогляди мобілізованих (це з власного досвіду)....усіх стараються зробити "здоровими..придатними"....я розумію що у них вказівка ....але ж як клятва Гіпократа....чи теперішні лікарі незнають що це........то для чого тримати таких спеціалістів...
Відповісти
Так ,хворі служать, а здорові кавусю попивають і горілку в барах.негайно зробити перевірку хоча б в області ...негайно...всі продажні сволочі(воєнкоми,лікарі),а діти через них вмирають.
Відповісти
підтримую
Відповісти
Томариство та бзунчик сам з задоволенням розправляється з підлеглими присилаючи людей Кулика до тих хто йому заважає.Це довбана совкова система а гунчик її раб.
Відповісти
Судити треба лікарів ,які дали добро на службу .
Відповісти
Засідають в барах. А бідні роботяги з сіл їх охороняють на сході.Як це все змінити? Чому воєнкомати не працюють над цим питанням.А скільки не зареєстрованих,які приїхали з Москви і пиячать.А можливо на ФСБ працюють.
Відповісти
Уі всі уроди хочуть,що війна продовжувалась. Дон Кіхот відгукнись.
Відповісти
Останні новини
Проблеми із серцем стали причиною смерті двох волинських бійців
11 січень, 2016, 10:36