«Йдіть подивитись, як вмирає відьма», - кричав чоловік, що вбив свою матір

«Йдіть подивитись, як вмирає відьма», - кричав чоловік, що вбив свою матір
Волинянина засудили на шість років за тяжке побиття власної матері.

Про це стало відомо з судового документу.

Ковельський міськрайонний суд Волинської області розглянув справу чоловіка, якому інкримінували правопорушення за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України - умисне тяжке тілесне ушкодження.

13 липня 2015 року близько четвертої години ранку в одному з будинків у Ковелі чоловік розбудив своїх сусідів та пропонував їм подивитись, як помирає відьма. Коли ті прийшли у квартиру, то побачили його матір, яка лежала на закривавленій підлозі.

Як розповіли працівники швидкої допомоги, кров також була на ліжку, де перед тим спала потерпіла. Лікарі виявили у жінки численні сліди від ударів. За висновками судово-медичного експерта, її били руками та ногами.

Жінку госпіталізували в лікарню, де вона померла від нанесених ран. Через важкий стан, вона не змогла повідомити, що ж сталось.

Свідки розповіли, що зранку почули крики з будинку, де стався злочин. Так, одна з сусідок повідомила, що обвинувачений зателефонував до неї та запросив до себе у гості: «Іди подивись, як вмирає відьма», - сказав він.

Коли вона прийшла до будинку потерпілої, обвинувачений стояв на порозі та все повторив фразу: «Іди подивись, як вмирає відьма». За словами жінки, від нього несло спиртним. В будинку вона виявила потерпілу, яка лежала в кімнаті на підлозі, а скрізь була кров.

Жінка відразу викликала лікарів, а поки чекала на швидку, чула, як обвинувачений гукав до свого сусіда ту ж саму фразу: «Іди подивись, як вмирає відьма».

Крім цього, свідок підтвердила, що потерпіла останнім часом, в зв'язку з погіршенням стану здоров'я, самостійно піднятись не могла, а сісти в ліжку могла лише зі сторонньою допомогою.

Ще один свідок – сусід, що жив в будинку поруч, - повідомив, що зранку прокинувся від гавкоту собаки, а хтось гукав його на ім’я. Коли він вийшов на вулицю, то побачив обвинуваченого, останній був в пяному стані та просив прийти до нього та подивитись на те, що сталось.

Коли сусід прийшов на місце злочину та побачив побиту жінку, до нього підійшов її син і сказав фразу: «Відьма вмирає мєдлєнно і мучитєльно».

Обвинувачений під час судового слухання свою вину не визнав. Він розповів, що в той день вживав багато спиртних напоїв, зокрема горілку та пиво. Мати зробила йому зауваження щодо надмірного вживання спиртних напоїв, однак він на нього не відреагував, взяв пляшку з горілкою та пішов в іншу кімнату. В процесі вживання спиртного та перегляду телевізора, він заснув.

В судді стверджував, що сам побити матір не міг, але й не зміг пояснити, чому його одяг був в крові потерпілої.

Судові експерти виявили у обвинуваченого психічні та поведінкові розлади внаслідок вживання алкоголю.

Заслухавши всі докази, Феміда визнала чоловіка винним у скоєнні злочину та присудила йому позбавлення волі на шість років та шість місяців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мдяяяя... 6 років! мало це чи забагато? на мою думку мали б дати стільки скільки йому виповнилося момент скоєння злочину.+ 9 місяців.
Відповісти
шість років, шість місяців та шість днів
Відповісти
666+666+666+(6+6+6)=2016 - совпадєніє? не думаю :)))
Відповісти
Що за дикі ілюстрації і дебільні тексти? У даному виданні зараз працюють не професійні журналісти, а якісь самодіяльні писаки.Рівень впав нижче плінтуса...
Відповісти
журналістів тут немає.
Відповісти
6 років за крадіж..6 років за вбивство..УКРАЇНА
Відповісти
6 років,а потім недивно, чого рівень злочинності зростае.
Відповісти
Це вже кінець світу буде люди. Негайно потрібно ввести смертну кару. 6 років за вбивство страшне, навмисне та ще й рідної матері. Його різати потрібно ножами на площі, або повісити привселюдно. О Господи
Відповісти
Останні новини
«Йдіть подивитись, як вмирає відьма», - кричав чоловік, що вбив свою матір
11 січень, 2016, 16:30